Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 850
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Честно казано не съм я питала, защо трябва! Но ще я питам. Ами притеснено ми е, че може да има причина, ох не знам, май съм в депресия и много ме е страх, че може и да се забави доста или да не стане! И аз не знам, акъла ми е все там и там ми е грешката! Знам, че не са много 5 месеца опити и ме успокоява малко факта, че все пак имам едно дете и съм раждала. Извинете ме, че ви натоварвам, с моите проблеми и мисли!

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 16:00 от @Daniella@

# 271
Точно, когато най-малко очакваме...   Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 272
Момичета, Веси... много сте прави - теста ми още не е с наситена втора чертичка. Довечера сексът не е задължителен Crossing Arms...ама то и мъжо го няма, та....ПОЧИВКА!  Wink
Обичкам ви!  Hug

# 273
Точно когато най-малко очакваме...   Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Събираааамммм прахче.....  newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28
Хайде вече и нас да ни се случва.... Praynig

# 274
  • София
Аууу, и аз се нареждам под прашеца!

# 275
  • София
Е на това му се казва яка новина...миличка оправи ми кривото настроениееее..и аз се нареждам да се напраша качествено  Joy  Hug Hug Hug Hug Hug

Иве дано вземете по бързо жилището и после бебо веднага ще дойде сигурна съм  Hug

# 276
  • София
Каква новина? Аз ли не разбрах само?  newsm78
Вижте само на какво изказване попаднах, а ние тук се чудил ли чудим и разсъждаваме:
"Няма лекар на този свят, който да е наясно какво е в норма и какво не при хормоните и как точно те зависят едни от други. Всичко е една безкрайна догадка, а добрите ендокринолози имат талант, сходен с артистите - терапията в тази област е винаги виртуозно изпълнение с много импровизации."  Grinning Grinning Grinning

# 277
Здравейте момичета  bouquet, при мен този месец се появи гадната лелка.Много се надявах това да е моя месец но не и не,пак не стана.Записвам се нечакаща на 23.11 и съм се зарекла,че няма да следя нищо,просто ще си правя кекс на воля   Embarassed.Доста се притесних,депресирах се но няма какво да се прави.Дани напълно те разбирам как се чувстваш.Веси стискам ти палци дано това е твоя месец Peace.Честито на виделите положително тестче  bouquet,и стиснати палци на чакащите да видят Peace.

# 278
Дани успокой се малко можеш да си пуснеш хормона без лекарско предписание,аз други съм изследвала в Милано така, доста е скъпо ама....А пък ние днес си купихме нова кола и съм много радостна LaughingБени съжалявам че е дошла Sad Веси дръж фронта още 5 дни не я пускай да идва Laughing
Цвети аз не чакам тия дни днес ми е 10 или 11 ден от О.Ама чувствам че не е моя месец Laughing

# 279
  • София
Нелка, ние значи вървим заедно. И честита кола. Леко и безаварийно каране!
Бени, смело напред. Няма отказване.
Аз като гледам, че за 3-4 дни сме изписали 20 страници, ми се струва, че другата седмица пак ще започне с нова тема.

# 280
Нелка, честито ново возило! Айде дано да ви докара един бебок!!!  ylinfant
Бени, ще я прогоним тая гаднярка все някога  #2gunfire... Ти не губи кураж! Hug
Веси, много хубави темички правиш затова се изписват бързо!  Hug
Иначе.. аз не чакам на 7 ноември. Ама ако с мъжо се цупим  Crossing Arms още 2-3 дни може и да я дочакам лелката.

Момичета, щом пък всичко е импровизация... да бъдем тогава виртуозни изпълнителки на най-сладката женска роля - да бъдем МАМИ... и да шашнем науката с абсолютно нелогични отговори и обяснения! Дерзайте!  Hug

# 281
Пак съм аз, Mr. Green значи питах Денис и тя каза, че образува връх и може да има проблем с О, но може да изчакам и този месец и да видим как ще е графиката, и тогава , ако се наложи да пускам. Дано всичко е наред. Иначе ще си взема тестове за О този месец, за да се определи по-точно О. Според вас, ако запоична на 14 ден, дали е добре? Тоя месец ми беше 29 дни цикъла.

Веси, успех, дано не те посети гадната лелка!  Hug
Нели, честита кола! Hug
Благодаря ви момичета!   bouquet

# 282
  • София
Дани, може и на 13, да не те изненада по-рано О.
Аз не бих имала доверие на графиката, честно. Ама ти както си решиш.

# 283
Дани,аз не съм специалист ама съм разглеждала доста графики и в темата за бременните графики и такива,които не са,за мен това си е съвсем нормална графика!Вечер ако си ставала повече до тоалетна,ако си я измерила половин час по-рано или по-късно всичко може да е оказало влияние
 Hug
Веси,за прогестерона трябва ли да си гладен,жаден или не е задължително? newsm78

# 284
  • София
Да ти кажа, не съм сигурна. Но трябва да е сутринта. Аз за всеки случай винаги ходя гладна и жадна.
Момичета, как сте тази вечер? Никакви ви няма.
Моите болки ниско в корема като снощи пак се появиха. Но лелката така и не идва...

Общи условия

Активация на акаунт