Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 207
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Само да се прибера и я пускам, че още съм на работа. Simple Smile

# 736
  • София
Добре, Весе ще те изчакаме  Hug

# 737
  • София
Алекс, много мило ми стана, като прочетих постовете ти  Hug Гушкам те и те цункам  Hug
Аз мисля, че е време за нова темичка   bouquet

Даниииииииии,

И аз тебе много те прегръщам и целувам. Пожелавам ти в най скоро време да се похвалиш и ти с положителен тест за бременност и да изпиташ тези трепети през които минавам аз в момента.
Разбира се пожелавам го това и на всички други момичета с които се познавам от преди и с тези с които не се познавам, но ги чета и им пиша и те на мен ( тук в темичката ). Сигурна съм че съвсем скоро всички малко по малко ще напуснете тази тема и ще се преместите в отчетните при други момичета....които ще споделят вашите трепети в даденият момент. Стискам палци на всички.

И най вече на тези които не чакат тези дни.

P.S. А и аз мисля, че е време за нова тема.

# 738
  • София
Алекс  Hug благодаря ти, мила, дано скоро се зарадвам и аз!  Hug

ПП още не съм си купила тест, явно няма да го правя сутринта, а ще е по късно като изляза да си взема   bouquet

# 739
  • София
Здравейте, момичета... Ами ... какво да ви кажа  Crazy Май и аз съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теста ми е същият като на Весито, с много бледа чертичка.  Grinning Grinning Grinning

# 740
Здравейте, момичета... Ами ... какво да ви кажа  Crazy Май и аз съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теста ми е същият като на Весито, с много бледа чертичка.  Grinning Grinning Grinning

Ихааааа, как ме зарадва само, супер. Лека бременност и пухкав финал!
Честито миличка, какъв завършек само на темата?  Hug Супер!  Hug

# 741
Честито,Гери,наистина прекрасен завършек на темата!Лека и безпроблемна бременност! pregnant

# 742
Уау! Честито! Радвай се на красивия момент и приятна бременност!

# 743
  • София
Колко мило ми станаа...  Hug Hug Hug Hug Целувам ви много, много и много!!! Heart Eyes Хайдеееее, вие сте наред!!!

# 744
Честито,Гери! Лека бременност и здраво и хубаво бебче! Hug

# 745
  • София
Здравейте, момичета... Ами ... какво да ви кажа  Crazy Май и аз съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теста ми е същият като на Весито, с много бледа чертичка.  Grinning Grinning Grinning

Честитооооооо! Лека и безпроблемна бременност.

# 746
Браво, браво, почнахме да се разреждаме?  Hug  Praynig Гери, сподели симптоми, ако си имала или си се съмнявала в нещо?

# 747
  • София
Гери, честито и от мен! Ееее, едно познато лице ще имам. Леко бременеене!
Хайде, чакаме още попълнения!
А сега заповядайте в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685692.msg23389556#msg23389556

# 748
Здравейте, момичета... Ами ... какво да ви кажа  Crazy Май и аз съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теста ми е същият като на Весито, с много бледа чертичка.  Grinning Grinning Grinning

ЧЕСТИТОООО!  preggo Лека и безпроблемна бременност, изпълнена с много емоции!  Хайде, раздвижихме се ... може и още! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт