Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 209
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Вземи си Неофолик хубави са и са най често използвани от момичетата. Другите незнам колко са качествени, а и мъжете не са много склонни да се тъпчат с хапчета.
Благодаря, Алекс!  Hug Ти как си?
Цвети, мерси!  Hug Ще ви послушам!  Wink

# 721
Да докладвам след ФМ!
"Чудесна лигавица,разкошен доминантен фоликул в десния яйчник-19 мм."(както се изрази моята док.)
Пусна ми Прогестерон и Пролактин на 19 ден от МЦ,заради зацапването,според нея всичко с О.е наред ,ако има проблем то ще е във 2-та част на цикъла.

Някак си ми олекна като ме видя лекар и вярвам,че дори да има проблем ще го решим! Praynig

# 722
  • София
бибо страхотна новина....ще видиш, че и ти скоро ще ни зарадваш...а с мъжа да роботите здраво да я хванете тая гад в десния яйчник и да стане бебчо  Hug Hug Hug Hug

# 723
  • София
Да докладвам след ФМ!
"Чудесна лигавица,разкошен доминантен фоликул в десния яйчник-19 мм."(както се изрази моята док.)
Пусна ми Прогестерон и Пролактин на 19 ден от МЦ,заради зацапването,според нея всичко с О.е наред ,ако има проблем то ще е във 2-та част на цикъла.

Някак си ми олекна като ме видя лекар и вярвам,че дори да има проблем ще го решим! Praynig
Супер! Този фоликул си е точно за скорошно пукане! Действайте! Кой ден от МЦ ти е днес?

# 724
  • София
Вземи си Неофолик хубави са и са най често използвани от момичетата. Другите незнам колко са качествени, а и мъжете не са много склонни да се тъпчат с хапчета.
Благодаря, Алекс!  Hug Ти как си?
Цвети, мерси!  Hug Ще ви послушам!  Wink

Благодаря добре,
За момента не се оплаквам. Седя си вкъщи и си почивам. Иначе снощи май за първи път я усетих .....доста силно и странно усещане - като пукане на балончета. Вече нямам търпение да дойде 13.11 за да отида на преглед и да си я видя колко още много е пораснала и в каква позиция е застанала.  Joy Joy Joy на последният преглед беше с главата надолу.

# 725
 Jamieson Folic Acid - аз пия такива, някой нещо за тях?

# 726
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ миличка тя е г-ца с отношение още от сега..как така ще я притеснявата да я гледате Stuck Out Tongue  супер много се радвам, че с бебка всичко е добре..щом казва тя значи занеш, че е момиченце  Hug Hug Hug Hug Hug наминавай по-често  Hug

Иве аз тях не ги знам  newsm78  Hug

# 727
Да Неофолика е хубав , а и ако има желание твоя мъж може да му даваш от тях по 1 на ден . Моя пиеше миналия месец , но този не съм му давала Simple Smile
Алексссс мила сигурно коремчето расте ли расте  Heart Eyes Hug много целувки

# 728
Мерси,Цвети!  bouquet За жалост съм без мъж тези дни и никакви няма да я свършим,но поне има надежда за следващите месеци!
Ще чакам първо вие да се похвалите и тогава аз! smile3508

Весе,днес ми е 11-ти ден от МЦ!Мислиш,че не трябва тогава да ги пусна ли, Rolling Eyesаз изрично я питах за пролактина дали и той тогава и тя ми каза-Да!

# 729
  • София
Не не, просто попитах. За пролактина няма значение кой ден е, но спази условията преди изследването.
А прогестерона трябва да е 7 дни след О. Ако предположим, че твоята ще е утре (12 ден) при този фоликул, на 19 ден е екстра.

# 730
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ миличка тя е г-ца с отношение още от сега..как така ще я притеснявата да я гледате Stuck Out Tongue  супер много се радвам, че с бебка всичко е добре..щом казва тя значи занеш, че е момиченце  Hug Hug Hug Hug Hug наминавай по-често  Hug

Ами на последният и предните прегледи и двете докторки ( моята АГ и тази на ранния БХС ) изказаха предположение за момиченце и така и аз си го чувствам и мисля, че и така ще си остане. Затова и така вече си я наричам - принцеска.

# 731
  • София
Да Неофолика е хубав , а и ако има желание твоя мъж може да му даваш от тях по 1 на ден . Моя пиеше миналия месец , но този не съм му давала Simple Smile
Алексссс мила сигурно коремчето расте ли расте  Heart Eyes Hug много целувки

Ами пораснал си е. И вече повечето приятели/познати започнаха да се усещат, че има нещо ( на тези които не сме казали ). Все пак преди да забременея бях с плосък корем, а сега вече си ми е издут.  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 732
  • София
Сладка сладкаааа Алекс...така ме зарадвхте с твоята г-ца....дано да си остане такава  Hug

# 733
Леле, вие сте изписали телата!  hahaha Само от сутринта не съм влизала и какво става сега....   Joy Браво, браво! Весе, пускай новата вече дишице и дано ни е на късмет, макар, че и с новата ако стигна до О с това темпо.  Laughing
Бибо, страхотна новина действайте - сега е момента.
Илюжън, стискам палци утре!  Praynig И на теб ти е време!  Peace
Блу и ти ме съмняваш, ха дано и на теб ти е време вече!  Hug
Нели, дано е инцитент станало с БТ. То ще си покаже!

# 734
  • София
Алекс, много мило ми стана, като прочетих постовете ти  Hug Гушкам те и те цункам  Hug
Аз мисля, че е време за нова темичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт