Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 213
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз мисля утре да направя един, ако отида да си купя, че в това време ме е налегнал един мързел и не ми се мърда от леглото...  Hug
Гале и все пак имаш стиснати палчета, че и Весито беше сигурна, ама се оказа, че е бременна, така че винаги има шанс  Hug
Отивааай! Ще ме караш да ти пращам сега експресна поща по DHL! Или да ти пусна един тук през форума. Ама бъди готова. Имам само положителни. Кой ден след О. ще ти е утре?

# 706
  • София
Илюжънче, ще чакам да докладваш ти утре..после и Блу да не реши, че и тя ще се измъкне  Hug

Иве нали занеш, чудото и при нас ще дойде..просто ще ни се наложи да почакаме малко повече  Hug

# 707
  • София
12-13ти ден след О. ама това е по мой изчисления, защото не съм я засичала по никакъв начин. За това си мисля, че ми е време, пък каквото е рекъл Господ - това ще е  Praynig

# 708
  • Варна
Аз пък препоръчвам тези от Ибей. Много са добри. И излизат по-евтино.

Кои тестове препоръчвате от ибей? Коя марка? Praynig

# 709
  • София

Кои тестове препоръчвате от ибей. Коя марка. Praynig
Няколко странички по-назад съм разказала подробно. Виж там, че в момента не ги помня.
Момичета, ще подготвя темичката и ще я пусна довечера или утре!  Hug

# 710
Ето това чаках да прочета. Опасявах се, че ще се откажеш...
Много те обичкам, Веси!  Погал на коремчето! Hug Hug Hug

# 711
  • София
Ето това чаках да прочета. Опасявах се, че ще се откажеш...
Много те обичкам, Веси!  Погал на коремчето! Hug Hug Hug
Принцеске, ужасно си мила. Simple Smile Не знам какво да кажа. СИлно гуш  Hug Hug Hug
Много ми липсвате, момичета!

# 712
  • до най-прекрасния мъж
Ние сме си тук, наминавай по-често и ще ни видиш. А защо не и да се прехвърлим при теб една по една. Ето, Илюжънчето утре, Нелката и тя, аз в неделя и така, докато всички дойдем при теб.

# 713
  • София
И аз това казвам...лека по лека да идете да и правите компания на Веси и съм сигурна, че нейната темичка ще ни донесе късмет  Hug

# 714
  • София
Аз затова казах, че ви чакам. Искам пак с вас да си обсъждам и подкрепям!

# 715
...лека по лека да идете да и правите компания на Веси и съм сигурна, че нейната темичка ще ни донесе късмет  Hug
ДА ИДЕМ, мило... ДА ИДЕМ !
Всички дружно, а ти не се цепи от колектива, че ще ядеш бой! Thinking
Аз хем съм мрънкало, хем хулиганка...да знаеш  Joy

# 716
Момичета , да питам нещо : свършват ми хапчетата фолиева киселина /аз пиех такива съвсем обикновени 0,4 мг/. Четох тук-там, че хората пият НЕОФОЛИК или ПРЕГНАКЕЪР.  Аз сега какво да взема? Дори тия пргнакеър има "за него , за нея" като половината са за мъжо. Или да си взема само за мене?

# 717
  • София
Момичета , да питам нещо : свършват ми хапчетата фолиева киселина /аз пиех такива съвсем обикновени 0,4 мг/. Четох тук-там, че хората пият НЕОФОЛИК или ПРЕГНАКЕЪР.  Аз сега какво да взема? Дори тия пргнакеър има "за него , за нея" като половината са за мъжо. Или да си взема само за мене?

Вземи си Неофолик хубави са и са най често използвани от момичетата. Другите незнам колко са качествени, а и мъжете не са много склонни да се тъпчат с хапчета.

# 718
  • София
И аз съм на Неофолик...ма си ги купх така на късмет...от вас разбарх, че са хубави  Joy

Е Принцес душко, просто и това няма да е моя месец някак си така го чуствам...ама обещавам да ви настигна бързоооооо  Hug Hug Hug Hug

# 719

Кои тестове препоръчвате от ибей? Коя марка? Praynig

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271091908622#ht_4164wt_906

Ето тези си взех току що , ще видим кога ще стигнат , но пише от 2 до 6 дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт