Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 214
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Ахаа, мерси Илюжънче, утре ще го имам предвид.Simple Smile
Много си мила, дано успееш, ще е много хубаво!!!

# 691
  • София
Ахаа, мерси Илюжънче, утре ще го имам предвид.Simple Smile
Много си мила, дано успееш, ще е много хубаво!!!
и късмет  Hug
Алекс, не знам мила... аз лично понятие си нямам, защо не попиташ в темата за изследванията? Там има момичета, които могат да ти помогнат

# 692
veseto87  честито Hug леки девет и пухкав финал  bouquet

alex__n няма ли референтни граници

На мен трябваше да ми дойде вчера, но още липсва. Не възлагам големи надежди но мисля след малко да ходя до аптеката да си взема тест защото за капак на всичко ме тръшна и грип ooooh! поне да си пия спокойно лекарства. Наоплаквах ви се  Mr. Green
Пожелавам ви лека и бебеносна седмица.

# 693
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, Иве.
По принцип от сряда до събота не чакам или с други думи тогава са ми дни 25-28, когато обикновено ми идва. Сега съм на 23-ти ден и сутринта имах много леко кафеникаво, а сега ми е едно странно долу. Сякаш нещо ме натиска отвътре, като напрежение го усещам, даже не и като болка. А като стана, ми се завива свят.
Галиа, грипът май е тръгнал вече. Ние също го караме. Аз съм относително добре вече, само леко кихам, но мъжа ми и той се тръшна - вече почти му отминава, но е по-зле от мен. Взимай мерки, че е лошо. Аз пих само парацетамоли, че като не знам какво става долу, не смея да пия лекарства.

# 694
  • София
Гале  Praynig стискаме ти палци мила, давай - с теб сме! Дано ни зарадваш  Hug
Ще те чакаме за положителен резултат да знаеш  Praynig

# 695
Иве- да не се изказвам предварително, но си звучи съмнително. Моя приятелка получи зацапване дните около Ц . Сега получи 4 месечно бременно коремче- значи ще те следя Wink)))

# 696
  • до най-прекрасния мъж
Аз тест съм решила да правя след солидно закъснение от поне 4-5 дни, че и двата теста, които съм правила до сега, водят до М. Правя и на следващия ден ми идва. Но не съм отчитала закъснение, а съм правила или в деня на М или ден по-рано.

# 697
  • София
Блу, хайде дружно да се изнесем от тази тема : ))))))))  Hug

# 698
благодаря ти Илюжънче, но не възлагам надежди толкова време мина вече даже се свързахме и със специалист и ще минаваме на друг етап вече. А теста ще е е така контролен колкото да си пия лекарствата с чиста съвест.

# 699
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм напълно съгласна. В неделя правим тест, показваме двете чертички и отиваме при Весето Simple Smile

# 700
  • София
Првете, правете! Чакам виииии! Илюжънче, ти нямаше ли по-рано да правиш!

# 701
  • София
Ехх как ми се иска всички да се изнесем при Веси ...стискам палци силно за вас момичетааа и ще се радвам страшно много да ни зарадвате  Hug

# 702
  • София
Аз мисля утре да направя един, ако отида да си купя, че в това време ме е налегнал един мързел и не ми се мърда от леглото...  Hug
Гале и все пак имаш стиснати палчета, че и Весито беше сигурна, ама се оказа, че е бременна, така че винаги има шанс  Hug

# 703
Хайде, дим да ви няма! После само наминаеайте, че ние другите да вземем прашец! На мен това е 5 месец опити:(((

Галка- чудеса стават, незнам откога правите опити, но много моничета тук тъкмо аха аха да се предадат и хоп, идва бебе, надявам се и с теб така!:)

# 704
  • до най-прекрасния мъж
Ще идеш, как няма да идеш, нали това се чака да се види. Бяхме се разбрали да следваме реда - Весето, ти, после и аз Simple Smile. Сега е твой ред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт