Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 260
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Принцес мило ще си мрънкотиме заедно  Hug

мисля и аз да помрънкам с вас ... само че този път и аз имам "вина" ... настинах точно на важния момент : (

и така, спяща половинка и аз с настинка : ))) голяма комбинация : )))
Цвети, точно като пуснах поста и се замислих, че наистина само мрънкам и се оплаквам. Майка ми вика, че съм уникално мрънкало  Joy... А пък аз не нарочно, то така си ми идва от вътре. Остави, ами и все някой ми е крив за нещо / в повечето случи мъжо/  newsm78.... Абе я да се взема в ръце!  Thinking
delusion22 , добре дошла в отбора!  Wink Страхувам се, че ще отегчим аудиторията. Момичета , това няма да е правилния начин!  Wink

# 676
Здравейте!Приятно ми е аз съм Вержиния.Този цитат го изкарах от темата : ''Това означава, че шансовете Ви да забременеете са максимални единствено през два-три дни от менструалния цикъл. ''.. та въпроса ми е : Днес ми дойде..значи утре и други ден мога най-лесно да забременея така ли?  Rolling Eyes
Здравей, Вирджиния и добре дошла. Не си разбрала цитата правилно, има се предвид че не на втори/трети ден от МЦ може да се забременее, а че по време на целия МЦ (който се брои от първия ден на кървенето и до следващото кървене само 2-3 дена са благоприятни за зачеване. Обикновенно тези два дена са около 13- 16 ден, но тъй като всеки път и при всеки е различно, за да ги открием тези дни ние си правим или ФМ или мерим БТ и правим тестове за овулация.  Peace

# 677
  • София
Здравейте!Приятно ми е аз съм Вержиния.Този цитат го изкарах от темата : ''Това означава, че шансовете Ви да забременеете са максимални единствено през два-три дни от менструалния цикъл. ''.. та въпроса ми е : Днес ми дойде..значи утре и други ден мога най-лесно да забременея така ли?  Rolling Eyes
МЦ - менструален цикъл, не означава дните когато ти е дошло, а под името МЦ се има предвид целия период от една менструация, до следващата, т.е. ако растоянието от една М до друга е 28 дни МЦ = 28дни, т.е. през тези 28дни имаш 2-3 дни шанс  за забременяване  Peace

# 678
  • София
хахах Принцес...аз си имам дни в които просто ми е криво..иначе де да знам..мисля, че не съм чак толкова голямо мрънкало   Joy

delusion22 мила заповядай в нашия клуб  Joy

Вержи мила момичетата са ти го обяснили..има се предвид тези 3дни когато си в Овулация, че само тогава можеш да забременееш..така, че ако не знаеш кога точно си в О можеш да си купиш тестове...много хубаво е описано от кой ден да почнеш да ги правиш, за да я хванеш О. Успех и бързо напускане на темата  Hug

# 679
  • до най-прекрасния мъж
Виждам, че си имаме нови попълнения - добре дошли и да не се задържате дълго в темата.
Аз добавям към симптомите - прорязвания ниско долу от одеве, особено като пишках, беше ужас, гадене от миризми /сега влезе колежка с иначе хубав парфюм, но ми прилошава от него/, тежко ми е, а обядвах само картофена салата с малко сирене, умирам за сън - очите ми се затварят, отпаднало ми е, нямам грам тонус, мисля, че имам киселини.
Уф, просто сме ужас с тези симптоми. Който си мисли, че е лесно да си жена, греши и то много.

# 680
Момичета,аз имам един страннен въпрос и нещо се притесних.Нали ви казах че тест за Ову си правих на 22 отрицателен,на 23 супер положителен и на 24 пак отрицателен та днеска реших да си направя пак по същото време тъй като много ме наболяват яйчниците и виждам аз контролната лента наситена а другата за резултата бледа но се вижда много добре НО Е БЛЕДА ............взех да се притеснявам

# 681
  • София
Аз докладвам. Звъннах на док. Той как се зарадва само, стопли ми душата. Simple Smile Стана ми едно мило  Embarassed Каза да си взема Утрогестан, прегнакеър и другия четвъртък на преглед.

# 682
  • София
Уф, просто сме ужас с тези симптоми. Който си мисли, че е лесно да си жена, греши и то много.
Joy така е, Иве.... ама какво да се прави, носим си кръста и си траем, нали е за хубаво!
Дано тези симптоми, дори и не приятни се окажат повод за една приятна изненада  preggo
аууу чакайте да споделя, преди малко качих една снимка във фейса и една моя приятелка ми пише : "...tazi snimka ima lek siluet na bebe6ko korem4e :)priznai si vednaga Stuck Out Tongue"
направо щях да падна  Joy

# 683
ха дано неразположението na Blu и снимката на Ilusion4eto  da sa ot  preggo.Добре дошли на новите момичета и много късмет в бебеправенето Laughing

# 684
  • до най-прекрасния мъж
Постоянно вадя симптоми разни - сега и свят ми се вие отгоре на всичко и ми пари на очите. Искам да се прибера и да си легна. Но до края на работния ден имам още почти 4 часа Sad. Може и вируса на милото да съм хванала, знам ли.

# 685
Момичета, послушах ви и си взех Овю, направих си първуя тест и показа бледа втора чертичка. Много ми е интересно, защото за първи път правя, дано помогне и увеличи шансовете!

Благодаря отново за инфото!

# 686
  • София
Блууу пожелава ти бебчее и да ни зарадваш..ти кога НЕ чакаше  Hug

Иве до колкото знам бледа втора черта означава, че още не е настъпила О..но трябва да правиш, защото О предстои съвсем скоро....ако съм се ориентирала от това, което тук момичетата са споделяли  Hug успех миличка  Hug

# 687
Да, ще пробвам непрестанно и ще си бебеправим за всеки случай!:))

Блу- на теб желая много силно бебче, защото си ми страшно симпатична, а и вече е време!

# 688
  • София
Момичета, послушах ви и си взех Овю, направих си първуя тест и показа бледа втора чертичка. Много ми е интересно, защото за първи път правя, дано помогне и увеличи шансовете!

Благодаря отново за инфото!
Иве, тестовете не се правят сега, а след 15ч най-добре между 17-18ч избираш си един час и всеки ден по едно и също време, като преди това не си пила вода и пишкала поне 2 часа  Peace

# 689
  • София
Момичета, някоя от вас да има идея как се разчитат изследванията за токсплазмоза.. в сряда съм при доки, но ми е интересно, че сега си видях резултатите а не мога да си ги разчета самичка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт