Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 228
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък препоръчвам тези от Ибей. Много са добри. И излизат по-евтино.

Подкрепям с две ръце! Laughing

# 661
Да, четох по-назад за Ибей, но нямам регистрация.

# 662
  • София
Аз също мисля да ползвам тестове за О, които сте показали...защото мисля, че без тях няма да стане и този месец пак нсичко беше напразно...уфф нещо ми е криво  Crossing Arms

# 663
Веси, ЧЕСТИТОООО!!!! Нямахме интернет през почивните и само теб те мислех. Толкова се радвам за теб!!!  Hug  Стискам палци за кръвните тестове! Пожелавам ти хубава и лека бременност с здраво бебче на финала!!!  1stroller newsm30
Пусни следващата темичка пак ти за да ни донесе много късмет!!!  EFP EFP EFP

# 664
  • София
Имам резултат: 153.4     mIU/ml   реф. 40 - 4480
Засега знам, че значи, че съм бременна. Другото ще го видим в сряда, дали се удвоява. Simple Smile  Praynig Praynig Praynig

# 665
  • до най-прекрасния мъж
Браво, Веси, видя ли? А ти не вярваше, че е възможно. Понякога вътрешното чувство лъже или просто не ни се иска да вярваме, а чудото вече е станало. Стискам палци за сряда. Всичко ще е наред Simple Smile

# 666
Имам резултат: 153.4     mIU/ml   реф. 40 - 4480
Засега знам, че значи, че съм бременна. Другото ще го видим в сряда, дали се удвоява. Simple Smile  Praynig Praynig Praynig
Веси, така се радвам... Hug Ох, толкова ми е хубаво! Разбира се , че ще се удвоява  Praynig. Искам да си много спокойна и да минеш леко през всички изследвания... без повече препятствия  Hug Hug Hug

Аз също мисля да ползвам тестове за О, които сте показали...защото мисля, че без тях няма да стане и този месец пак нсичко беше напразно...уфф нещо ми е криво  Crossing Arms
Цвети, що ти е криво пък сега? Недей така, нали казахме, че трябва да сме позитивни  Hug То да ти кажа и аз втори месец правя тестовете за О. Всичко е като предишния месец : 26 дневен цикъл, О на 14 ден... Без изменение. Обаче аз много се ядосвам като засека О и мъжо не ми е под ръка... вбесявам се  smile3511 Та хем добре, хем не съвсем...

# 667
  • София
Принцес, ако тестът е положителен на 14 ден, то самата О. не е тогава, а по-късно.

# 668
  • София
Еее така е душко..трябва да сме позитивни..ам явно и подтискащото време указва влияние...добре, че поне ви има вас всичките  Hug Hug Hug

Весииииииии много се радвам, че за сега всичко е ок  Hug

# 669
Да, Веси, знам че е така...само че понеже не се знае кога е точно, е хубаво в следващите 3 дни примерно след положителния тест да се бебеправи... Обаче  аз засякох О в четвъртък, той в събота сутринта замина по работа и си дойде в неделя около обяд. Снощи заспа...и те така.... Crossing Arms Иде ми да се гръмна вече  #2gunfire

Божееее...само се оплаквам.....

# 670
  • София
Принцес мило ще си мрънкотиме заедно  Hug

# 671
много се радвам за теб веси, занех си че с онова спокоиствие което те беше налегнало е само бебешок

# 672
Здравейте!Приятно ми е аз съм Вержиния.Този цитат го изкарах от темата : ''Това означава, че шансовете Ви да забременеете са максимални единствено през два-три дни от менструалния цикъл. ''.. та въпроса ми е : Днес ми дойде..значи утре и други ден мога най-лесно да забременея така ли?  Rolling Eyes

# 673
Принцес мило ще си мрънкотиме заедно  Hug

мисля и аз да помрънкам с вас ... само че този път и аз имам "вина" ... настинах точно на важния момент : (

и така, спяща половинка и аз с настинка : ))) голяма комбинация : )))

# 674
Здравейте!Приятно ми е аз съм Вержиния.Този цитат го изкарах от темата : ''Това означава, че шансовете Ви да забременеете са максимални единствено през два-три дни от менструалния цикъл. ''.. та въпроса ми е : Днес ми дойде..значи утре и други ден мога най-лесно да забременея така ли?  Rolling Eyes
Здравей!Можеш да забременееш единствено в О.

Общи условия

Активация на акаунт