Априлки 2013 - тема 9

• 24 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), благодаря Simple Smile Пропуснала съм, че има информация за фейсбук на 1ва стр.   bouquet

Момичета, как сте с апетита, усещате ли промени? Аз от няколко дни не мога да се озъптя, постоянно ми се яде нещо, а не бях така. Дано да е временно, че иначе не ми се мисли Simple Smile))
–––––––––––––––
аз в началото бях така, не можех да се спра. Някъде от 13 г.с. се успокоиха нещата, така че предполагам и при теб ще е временно явление

# 616
  • София
И аз съм с тесен таз и по принцип гинеколога ми, който ме оперира ми каза, че съм с тесен таз и най вероятно ако раждам ще се наложи да е секцио. Но сега при мойта гинеколожка нищо такова не каза - казах и че искам да раждам нормално, а тя не изрази никакво мнение за това дали ще се наложи секцио заради таза.
И мен това ме притеснява, че има лекари които прибягват към секцио без да са опитали нормално да роди жената. Надявам се този при които искам да раждам да не се наложи той да ми казва без да ми даде избор.

# 617
здр и от мен ,после ще ви изчета че бяхме на почивка на село тези дни и доста съм изостанала... аз съм ок надявам се и вие  Hug

# 618
Хмммм след като на майка ми и трите пъти са й казали, че има много тесен таз и няма възможност за естествено раждане, а накрая се получава така, че и трите раждания са по естествен начин... значи нищо сигурно няма, важното е да имаме доверие на този, който ще ни изроди, поне така мисля аз....  Simple Smile
И в крайна сметка важното е да сме добре ние и бебоците, без значение дали раждането е естествено или чрез секцио.

# 619
  • София
Хмммм след като на майка ми и трите пъти са й казали, че има много тесен таз и няма възможност за естествено раждане, а накрая се получава така, че и трите раждания са по естествен начин... значи нищо сигурно няма, важното е да имаме доверие на този, който ще ни изроди, поне така мисля аз....  Simple Smile
И в крайна сметка важното е да сме добре ние и бебоците, без значение дали раждането е естествено или чрез секцио.

Съгласна съм с теб. И точно затова говорех - че лекаря казва секцио, но въпреки всичко ти дава шанс да пробваш да родиш нормално, а не те натиска за секцио.

# 620
Ето ме и мен,чета  ви но при мен е все едно и също-даже усилих хапчетата с половин и през деня.Док. каза,че петък като се видим,ако трябва ще усилваме дозата.За Рждането-аз съм си секцио....

# 621
Момичета, моя приятелка ми сподели, че след раждане е възможно да се повикаме в болницата консултант по кърмене. След като тя е родила, в стаята им е дошъл такъв, който предварително е бил извикан от другото момиче в стаята. Тя е раждала в Майчин, който не се слави с много обеснения от страна на акушерките. И аз смятам да раждам там и затова ми се иска и аз да се свържа с такъв,ако знаете как бих могла , бих ви била много благодарна Laughing

# 622
  • Варна
Току що се връщам от АГто. Направихме 2рия БХС, днес измери нухалната гънка на 1.87мм.
Даже аз този път видях, колко е малка на екрана. Все повече се успокоявам, че първия път е измерила грешно. Другата седмица ще знам резултатите и ще решим какво да правим.

А днес още една чуденка, като ходихме при Балев преди 3 седмици той беше 95% сигурен, че е момиче. Днес моята АГ каза, че не 100% ами 110% е сигурна, че е момче.
И май ще чакам до края, за да разбера със сигурност Joy Joy Joy

Аз така се бях настроила вече за роклички, фибички, опашлета, че и таткото свикна с мисълта, че няма да е момче и днес изненада.
Да е живо и здраво пък каквото дойде на края:)

# 623
  • София
Току що се връщам от АГто. Направихме 2рия БХС, днес измери нухалната гънка на 1.87мм.
Даже аз този път видях, колко е малка на екрана. Все повече се успокоявам, че първия път е измерила грешно. Другата седмица ще знам резултатите и ще решим какво да правим.

А днес още една чуденка, като ходихме при Балев преди 3 седмици той беше 95% сигурен, че е момиче. Днес моята АГ каза, че не 100% ами 110% е сигурна, че е момче.

Аз така се бях настроила вече за роклички, фибички, опашлета, че и таткото свикна с мисълта, че няма да е момче и днес изненада.
Да е живо и здраво пък каквото дойде на края:)

Честито за прегледа. Дано само хубави новини чуваш от тук насетне за бебето. Живи и здрави да сте пък каквото такова.

# 624
  • Пловдив
vitaivan, може да се свържеш с консултант от НАПК, ЛЛЛ или международно сертифициран такъв Peace
Сайтовете на НАПК и ЛЛЛ Hug

# 625
vitaivan, може да се свържеш с консултант от НАПК, ЛЛЛ или международно сертифициран такъв Peace

Благодаря миличка Hug Hug Hug
Момичета, знам, че още е рано, но се чудех вие дали сте се ориентирали къде ще раждате. Аз избрах Майчин дом, заради детската апаратура, тъй като съм след инвитро. Но като си направих сметка и като изчислих ме заболя главата 950лв- избор на екип, 200 лв. стая за 5 дни и около 400лв- хонорар за доктора Shocked Shocked Shocked

# 626
Здравейте и от мен.

За втори ден на обучението, яко съм скапана. Днес трябваше да тичам и до сервиза в града (извън града се провежда в един хотел) да си взема компютъра, че за утре ще ми трябва. После да мина и през магазин да си взема хлебче за сандвич....и едва се добрах до в къщи.
Интересното е, че при присъствието на 13жени, които се гледаме нон-стоп, нито една не е заподозряла, че съм бременна. )
Но и той корема си ми прилича по-скоро от дебелина, отколкото на бременен. )

Прехвърлих темата от тук от там, гледам последно за раждането си говорите.
Много зависи и от лекаря какво ще препоръча и дали ще опита естествено, въпреки индикациите за секцио. Но все пак трябва да се разгледат и двете опции и да се прецени коя е по-добра във вашия случай.

# 627
...като ходихме при Балев преди 3 седмици той беше 95% сигурен, че е момиче. Днес моята АГ каза, че не 100% ами 110% е сигурна, че е момче.
Стана ми много забавно, защото на мен ми казаха 65-70% момче, а сега ми казаха, че ще е момиче.  Crazy
Какво ще е - накрая ще си покаже!  Mr. Green
Все пак се надявам, че в 20г.с. на ФМ ще се разбере със сигурност.  Laughing

Аз избрах Майчин дом,....... около 400лв- хонорар за доктора Shocked Shocked Shocked
Извинявам се за въпроса, но този хонорар официален ли е или не?  Rolling Eyes
Защото на мен в едната от болниците ми казаха, че освен, че се заплаща за избор на екип... се заплаща и неофициална такса за лекаря. А това ми се струва странно, но както мъжът ми казва - май почти всички си искат допълнитено парички. Под претекст, че не получават почти никакви пари от това, което се заплаща за избор на екип.

На този етап съм решила да раждам в 1 АГ "Св.София" при гинеколожката, която ми следи бременността, но има доста време до април месец. Ако трябва да бъда честна, още не съм наясно как стоят нещата с раждането и цените.

# 628

Благодаря миличка Hug Hug Hug
Момичета, знам, че още е рано, но се чудех вие дали сте се ориентирали къде ще раждате. Аз избрах Майчин дом, заради детската апаратура, тъй като съм след инвитро. Но като си направих сметка и като изчислих ме заболя главата 950лв- избор на екип, 200 лв. стая за 5 дни и около 400лв- хонорар за доктора Shocked Shocked Shocked

Аз ще раждам, живот и здраве, в Тина Киркова. Насочила съм се натам поради лични причини...леля ми работи там. Но имам един въпрос, защо ви е избор на екип? Според мен, за да си избереш екип трябва да познаваш докторите кой как работи и колко е добър... Това са си мои разсъждения разбира се, може би аз не разбирам нещо newsm78
Както и да е, с екип без екип важното е бебчетата и ние да сме добре  Simple Smile

# 629
vitaivan какво точно те притеснява ,че си с инвитро,че се интересуваш от детската апаратура?  Не е лошо да има добра такава,но каква е връзката?. Децата заченати инвитро не са по-различни от другите.

Общи условия

Активация на акаунт