Изобр на име за момиченце.

• 4 390
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
И трите не ми харесват  Naughty

# 16
С тези презиме и фамилия със сигурност НЕ бих избрала име, започващо с -ИВ!

# 17
Благодаря на всички за мненията и коментарите! Надявам се да продължите в същия дух Simple Smile
Иначе имената имат следното значение:
Ивон - красиво момиче. Има френски и немски произход. В България заедно с Ивана е женският вариант на Иван.
Ивет - посочено е като вариант на Ивон. Има френски произход. В България празнува на Иванов или на Еньовден, тъй като на някои места пише, че едно от значенията на френското ivette е някакво растение, помагащо при много болести.
Емма - всеобхватен, всемирен. Има немски прозиход.
Разбира се, не претендирам за коректност, тъй като източниците са разни сайтове в интернет.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 14:32 от ga lya

# 18
  • с/у ОколоМръсТното
Eма, с едно "м". Peace
Другите 2 не ми харесват изобщо.

1:1

# 19
Момичета, добавих още две имена към анкетата, тъй като виждам, че голяма част от вас не сте одобрили първите три предложения Simple Smile

# 20
  • София
Бела Peace

# 21
Ава  Laughing
Макар че сега се замислям, че и Ава не е подходящо с Иванова Иванова Confused А много го харесвам.

# 22
Ава е хубаво, но малко за куче ми прилича  Laughing 
Бела е хубаво.

Нещо кратичко ли трябва да е?   
Лина, Мина...Мона, Вяра, Вихра.

Сестра ми се казва Дима...иначе и Сима, въпреки, че така казват на моя позната Серафима.

# 23
То аз и Бела, и Ава познавам кучета. Ама не би ме спряло, ако си харесвам името за детето.  Rolling Eyes

# 24
  • Сопот, Пловдив
Зачудих се дали да не си преправя гласа на Бела, но като че ли Ивет си ми харесва малко повече и го оставих така. Ако трябва да ги подредя в какъв ред ми харесват - най-много Ивет, Бела, Емма, Ава и  най-малко Ивон.

# 25
  • София
Гласувах за Ава. Харесва ми най-много от предложените.  Peace

# 26
Гласувах за Бела, но нито едно не ми допада.

# 27
  • София
Гласувах за Емма - страшно много ми харесва и звучи много добре.

# 28
Единствено Бела ми харесва от тези имена Simple Smile

# 29
Ава  Laughing
Макар че сега се замислям, че и Ава не е подходящо с Иванова Иванова Confused А много го харесвам.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт