Изобр на име за момиченце.

• 4 386
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Ивет от изброените. Иначе ужасно много харесвам Виктория и като звучене и като значение и като галено. Също Антония- така се казва малката ми дъщеря. Четох, че означавало безценна.

# 31
Ариел, много красиви имена си ми предложила, но за съжаление имам много познати с малки Виктории. Колкото до Антония, намирам го за страхотно, но тъй като едната от бабите се казва Тонка, за да няма сърдити предпочитам да избягам от кръщаване на някого от близките ми Simple Smile

# 32
Нито едно от петте. Не ми харесват. Ивон ми е грубо, много гробо. Емма със сигурност ще го изговаряте Ема, което ми звучи като Пена...  Mr. Green Ава ми звучи като име на куче. Бела и Ивет са ми по-поносими.

# 33
Бела от мен. Ава също става, но не пасва много с фамилията.

# 34
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гласувах за Бела. С две л-та ми допада повече - Белла  Peace
Иначе и Емма ми харесва  Simple Smile

# 35
Гласувах за Ивет, защото от предложените ми е най-любимо име  Heart Eyes Но не смятам, че ще е добра комбинация с презимето и фамилията. Много "Ив" "Ив" се натрупват.
Белла ми харесва повече от Бела.
Ивон е ужасно, сори  Embarassed
Предлагам Лора.

# 36
Хм, едва сега се замислих колко прекрасно име е Бела. Такова едно меко, кратко, ясно, с красиво значение - от където и да го погледнеш, все си е прелестно! Simple Smile А и на всичкото отгоре е международно, няма как да бъде сбъркано в която и част на света да иде. Прелест Simple Smile Има моя глас.

# 37
И на мен Бела ми е сред фаворитите, но мъжа ми нещо не се кефи. Смята, че ще й казват бутер баничка или намазахте ли с маргарин Белла Simple Smile Това, обаче не е моята теза, тъй като, ако човек реши да измисля разни обиди винаги би могъл да римува по някакъв кофти начин което и да е име.

# 38
Гласувах за Емма, но Ема ми харесва повече
Бела изобщо не ми харесва

# 39
Най-после гласувах! За Бела. Даже мислех да го предложа вчера, когато спомена, че харесваш значенията "красива" Simple Smile
Ема също ми харесва, но взе да става твърде масово.

/В никакъв случай ММ или ЛЛ!!!/

# 40
Промених вота си в полза на Ава,но май наистина не пасва добре с другите имена...  Rolling Eyes

# 41
  • Сопот, Пловдив
Това, обаче не е моята теза, тъй като, ако човек реши да измисля разни обиди винаги би могъл да римува по някакъв кофти начин което и да е име.

Споделям това мнение.  Peace

Аз пък като чуя Бела ни най-малко не се сещам за БГ фирмата, сещам се за "Здрач"  Mr. Green .

# 42
  • Пловдив
Ако не бяха презимето и фамилията Ивет

Предлагам Изабела.На галено може и Бела и Изи

# 43
Аз гласувах за Бела.

# 44
И на мен Бела ми е сред фаворитите, но мъжа ми нещо не се кефи. Смята, че ще й казват бутер баничка или намазахте ли с маргарин Белла Simple Smile

По същата логика и Ава не е гот - фирма за месо, в частност кренвирши.

Общи условия

Активация на акаунт