Ин витро- клиника Селена №6

• 44 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Деси,Иве,Ллана,mkton стискам палци момичета Praynig.
Когато погледна лентичките на повечето момичета ,разбирам че всяка тръгнала по този труден път успява.Клиниката има доста добра успеваемост изминалата година,нека все така .
Гига ,Джордж Hugмалко остава.

# 61

george_80 , kamito24 благодаря ви  отговорите мили. хайде  ще чакаме от вас  хубави новини .
 Hug Praynig  при вас  всичко да е наред  до  термин .

Ивче  имаш стиснати  палци  ! Успех и на Шанел ,mkton    които  им предстои ЗЕТ ! В най-скоро време и  ние да се включим  в темичката с положителни  тестове и успешна бременност до край. Hug Hug Praynig Praynig

# 62
Да, Ками, времето напоследък лети и за мен. Аз и Гига сме на ред, а после ти и всички други момичета в темата Hug

И аз съм с Вас  Blush

# 63
супер ще има бебоци,оле кога мина това време при вас,аз имам чувството че при мен много бавно минава. Hug Hug Hugто по изчисления термина ми е 10 април,но аз ще съм март.само си викам да идва нова година и после 8 март и да се гушкаме вече.

# 64
Ками аз ли съм пропуснала, или гащичките ти са розови и сини Grinning

# 65
Ивче за едното знам че е момиче,но другото още незнам.на 5 съм на лекар и ще разбера със сигурност.

# 66
Пожелавам ти другото да е момченце. Да си като Гига, толкова чакане и мъки накрая да си имаш и от двечките на веднъж Wink Еххх как ми се иска и аз скоро да ви се похваля с такава новина. preggo

# 67
Иве моля се за теб мила и знам че ще гушнеш и ти своето бебче.взимай пример от мен аз през какво ли не минах и ето Hug Hug Hug

# 68
Благодаря на всички момичета за милите пожелания!  Hug
На очакващите своите бебчета мами - леки оставащи седмици до незабравимата среща!  Hug

Исках да ви кажа, че в ХЕИ правят безплатните изследвания за СПИН, Васерман и Хепатит само с бележка от лекар, че е бременна пациентката. Преди не знам как е било.

# 69
Момичета благодаря Ви за стиснатите палци  Hug Hug Hug, да знаете, че и аз стискам на всяка една от нас, и се моля всичко да ОК. Този зор през който минаваме и този дълъг път който се извървява нека накрая да бъде озарен от усмивки на здрави дечица и щастливи родители Praynig Praynig Praynig Още веднъж на всички в процедура и/или очакване на ЗЕД много, ама много стиснати палци и после всички да се хвалим с големите си положителни резултати, на всички мамита само прекрасни мигове, а на всички бременещи спокойствие и всичко до термин да ОК  Praynig
Дано и моя ЗЕД да се осъществи този месец, днес бях до Селена и ми изписаха лекарства /и на мен една торба/. Чакам с нетърпение вече  Embarassed. А някви допълнителни изследвания правят ли се през тези дни, защото аз не се видях с доктора днес, а сестрата ми каза да започвам хапчетата и чак на 2.11 при Ставрев на преглед, а до тогава има доста време  Rolling Eyes

# 70
mkton, необходима е цитонамазка /валидна е 6 месеца/ и вагинален секрет /валиден е 1 месец/. А също и серология да имаш, правена преди не повече от 3 месеца. Моята беше изтекла и пусках днес наново Simple Smile

# 71
значи от тези само вагинален секрет трябва да направя. А други хормони не се ли проверяват пак така периодично като при стимулацията? Rolling Eyes

# 72
Да, Ками, времето напоследък лети и за мен. Аз и Гига сме на ред, а после ти и всички други момичета в темата Hug

И аз съм с Вас  Blush
Даа, разбира се, Ния:) Бременен мозък- нали знаеш:)::

# 73

И аз съм с Вас  Blush

Hug

Я кажи , говорихте ли с доктора за раждането ? Ти ще си секцио нали ? Колко време преди термин ?

# 74

И аз съм с Вас  Blush

Hug

Я кажи , говорихте ли с доктора за раждането ? Ти ще си секцио нали ? Колко време преди термин ?
Да, секцио ще раждам, сигурно 10- 15 дни преди термин, но нали знаеш, влезнеш ли в 9-ти, очаквай всеки момент. Важното е всичко да е наред:) Ти в Селена ли ще раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт