Ин витро- клиника Селена №6

• 44 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Аз правих лапароскопия през юни. Процедурата беше същата, както  ttoncheva78 я описва, само че аз останах две нощи в болницата. Лапароскопията ми беше диагностична и завърши като такава, тъй като проблем не се откри. Платих 270лв.

# 46
Днес бях в "Афродита 2" да попитам лично, но за съжаление няма отстъпки за пациенти на Селена. Цената за един човек на вечер е 38 лв., а за двама - 44 лв. "Афродита 1" е на "Коматевско шосе" и идва много далече, макар мисля да са по-ниски цените при тях  Confused

Ивче, да ти е на късмет! Много успех ти желая и скоро да ни зарадваш с хубави вести! Hug

Ако Хотел Афродита  на Коматевско шосе  ти е добър като цена, ще ти кажа само че на 100-150 м е спирката на автобус 24 и с него се ходи до Селена , така че може и в него да отседнеш, ще имаш допълнително 2 лв за пътни. В интернет има разписание на автобусите и може горе долу да планираш в колко да си ги хванеш

# 47
  • Пловдив
В момента половината град е разкопан. Аз с колата едвам се придвижвам и ми прилошава ако трябва да излизам. За капак втори ден и прелеза на "6 септември" е затворен. Намам идея колко се спазва разписанието в тази ситуация.

# 48
Момичета има едно питане  Rolling Eyes, може ли някой да ми каже колко дни след началото на цикъла се прави замразеният ембриотрансфер, дали при всеки е различно или има точно определен ден след края на цикъла на който се прави процедурата? Май нищо неможах да обясня дано някоя от Вас ме е разбрала  Embarassed

# 49
Да, аз живея преди въпросния прелез, Сточна гара също е разкопана, в повечето случаи се прибирам пеша, ако са няколко спирки, защото не знам кое откъде минава  Confused

nedid, това с автобус 24 не ми беше дошло на ум  Peace

mkton, няма точно определен ден, по преценка на лекаря, но около 16-17 ден приблизително. Би трябвало да е третия ден след предполагаемата овулация, ако са замразени на трети ден ембриончетата, и на петия ден, ако са замразени бластоцисти.
/И аз много объркано го обясних  Mr. Green/

# 50
Chanel* 
 Благодаря ти   bouquet

# 51
Chanel*, абсолютно си точна- моят трансфер беше на 17-ти ден на замразени на 3-ти ден ембриончета Peace
Стискаме с моя бебчо палци за много щастливи новини и от сърце ви го желаем Hug

# 52
# 53
george_80 като ти гледам лентичката браво на теб.ами мила то не остана.кой друг очаква бебче?Гига май ще е.хайде Ивче сега е твоя ред  Hug Hug Hug

# 54
Ками нали твоите бебчета са от ЗЕТ на кой ден ти беше трансфера ?

момичета имахте преди ЗЕТ  вливки или нещо  по различно ?

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 13:54 от llana*

# 55
llana*да моите бебоци са от ЗЕТ.ами мисля че е на 16 ден,но там някъде ще е 16 или 17 ден.преди трансфера нямах вливки.ти кога ще ти е трансфера? Praynig

# 56
 Ками  утре съм на преглед , хормони -прогестерон  ще ми вземат да  видим  дали  е в норма . Дано  всичко  да е  добре , и другата седмица  ще  е трансфера.  Дано  този път да  е успешен  .

# 57
Да, Ками, времето напоследък лети и за мен. Аз и Гига сме на ред, а после ти и всички други момичета в темата Hug
llana*, не се тревожи за прогестерона- той се увеличава покрай стимулацията, но после винаги си влиза в норма. Всичко ще е наред. Hug Вливката се прави веднага след трансфера, докато лежиш, но това е ако има нужда- високи НК и т.н.

# 58
Камиии, Джордж, Ллана, Гига, Шанел и всички други силини прегръдки и стискайте палци Hug Praynig  bouquet

# 59
Здравей mkton,  моят ЗЕТ беше на 16 ден от МЦ. като още от идването на цикъла започнах да пия доста хапчета, почти две торби  Simple Smile, но това е обичайно, за да се подготви организма .
Дано да съм ти помогнала. Желая ти успех !!!

Общи условия

Активация на акаунт