Ин витро- клиника Селена №6

• 44 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Иве Praynig Hug,този път ще е твоят.

# 31

Ивче  мила  ,това  ще  е твоя  успешен  опит  и  ще чакаме  само  положителни  вести  от теб ! newsm10   Praynig

# 32
Успех Иве, ще това ще бъде твоят опит и ще чакаме положителен резултат.

# 33
Иве стискам палци Hug Hug Hug

# 34
Чудя се защо от няколко дни никой не пише в темата, а то имало нова Embarassed
Какъв е изводът, че разсеяността от бременността продължава и през майчинството, имайте го предвид Simple Smile

И аз искам да пожелая, много късмет в новата тема, сълзи само от щастие и много бебета!
Нека тази тема бъде още по късметлийска от старата!
Вярвайте!

Ивче, чакаме да пишеш, каква ще стимулацията ти Heart Eyes

# 35
Здравейте, върнах се. Благодаря ви за подкрепата  bouquet Започнахме с 300 единициГонал. В събота пак съм на преглед. Стискайте палци.  Praynig Hug

# 36
Здравейте и от мен, включвам се и аз в тази чудесна тема и също тъка да се докосна до прашеца разбира се.
Мили момичета аз съм за втори опит при Ставрев и миналата седмица бях на преглед преди започване на стимулацията, каза че всичко върви по план, каза ми да започвам с Марвелона и направих само едно изследване на НК клетки -тъй като при първият опит бяха завишени ,но този път са в норма.Надявям се докрая да върви всичко тъка леко и без проблем както е тръгнало и да има положителен резултат на финала .  preggo
Искам да пожелая на всички момичета успех и само хубави новини да се пишат в новата тема.Стискам ви палци на всички !!!

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 14:39 от dessislavka

# 37
dessislavka  Praynig Praynig Praynig

# 38
Днес бях в "Афродита 2" да попитам лично, но за съжаление няма отстъпки за пациенти на Селена. Цената за един човек на вечер е 38 лв., а за двама - 44 лв. "Афродита 1" е на "Коматевско шосе" и идва много далече, макар мисля да са по-ниски цените при тях  Confused

Ивче, да ти е на късмет! Много успех ти желая и скоро да ни зарадваш с хубави вести! Hug

# 39
Момичета, успех!!! Praynig Praynig Praynig Стискайте и на мен палци утре всичко да мине добре при Ставрев! Много се притеснявам да не каже, че ще трябва да се махат тези тръби, които не знам от къде дойдоха....Искам да питам някой правил ли е лапароскопия в Селена и колко струва / в случай, че решат да отстранят остатъка от тръби/.?!?...
И все пак ако всичко е ОК може би ще се подготвят документите и ние цопваме да чакаме номерче и.... Praynig Praynig Praynig

# 40
  • UK
Днес бях в "Афродита 2" да попитам лично, но за съжаление няма отстъпки за пациенти на Селена. Цената за един човек на вечер е 38 лв., а за двама - 44 лв. "Афродита 1" е на "Коматевско шосе" и идва много далече, макар мисля да са по-ниски цените при тях  Confused

Ивче, да ти е на късмет! Много успех ти желая и скоро да ни зарадваш с хубави вести! Hug

Chanel  bouquet Благодаря ти   bouquet
smatcheкъсмет  Hug Щях да ти кажа да попиташ във форума на клиниката, но ти, ще разбереш още утре от клиниката, преди във форума да ти отговорят Hug Стискам палци за всички Hug

# 41
smatche, аз правих лапароскопия миналата година, но днес си говорихме с едно момиче, което спомена цена от рода на 800-850 лв. за здравноосигурени лица.  Thinking Дано не те подведа без да искам, но със сигурност цените са актуализирани. Успех и дано не ти се налга лапароскопия!  Hug

# 42
Smatche, аз правих Лапароскопия преди месец, цената е 800лв. за здравноосигурени леца. Желая ти всичко да мине успешно.

# 43
  • In a surreal moment!

Благодаря ти!   Heart Eyes   bouquet В понеделник съм при докторката, ще чуя "присъдата" и ще мисля.

Благодаря на всички, които ми писаха на лични  и ми дадоха безценни съвети!  Heart Eyes   bouquet

ttoncheva78 Ако не те затруднявам, може ли да разкажеш как протича всичко около една лапароскопия. Интересува ме дори начина на записване на ден и час , защото съм имала големи проблеми в предишната клиника и искам да знам как стои в-сът в Селена към момента. Благодаря предварително!  Peace

# 44
ИКСИ, разбира се че не ме затруднява. Денят го определе доктора, след цветната снимка като се видя, че имам проблем, веднага за следващата седмица д-р Кръшков ми насрочи дата. Изследванията /които той изписа/ ги направих 5-6 дни предни операцията. В деня на операцията ме искаха в 7.00h гладна и жадна, настаниха ме в стая, консултация с анестизиолог и подготовка. Самата операция продължи може би 30 мин., когато се събудих бях вече в леглото. На следващия ден по обед ме изписаха и тогава платих. При мен мина всичко добре, е като изключим че ми прекъснаха едната тръба, но това е за добро.
Желая ти успех и дано да съм ти помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт