Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 406
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, вие сега ме хвърлихте в размисъл дали да не отказвам въпросните дънки-поръчах  вчера, също №36 Thinking и са при оператор.  Макар че,  набързо си измерих най-тесните скини дънки и са с талия 68 и ханш 84 см.   Rolling Eyes  А черните, които върнах ми бяха супер, същият номер, е вярно  че бяха уж "Asos"
aniK, Alanis - а какви килограми сте /ако не е много нахален въпросът/ , защото мерките ни се доближават, но аз съм 50 кила с мокри дрехи Crazy и все пак има значение и това , както и самата структура newsm78

Относно пратките - икономичната пристига за два дена, ако е примерно Сф-Русе, ако обаче е Русе-Русе , няма значение дали е икон. или експресна - пристига на следващият ден.

pepina709 в сайта на Спиди се проследява по номера на товарителницата, която ти е оставил куриера Peace

А за праните дрехи - да връщала съм без проблем с махнат етикет, но преди това съм им писала, че за да пробвам "нещото" не мога да го облека в полученото състояние. Но ти се пробвай, мисля че няма да имаш проблем Simple Smile Веднъж бях направила една голяма поръчка с детски дрехи и дойдоха в ужасно състояние- набутани в плика като парцали на топка  и  на две блузки наистина се бяха откъснали етикетите. И точно те пък се оказаха и неподходящи и също си ги приеха. Но аз ви споменах,  че ги затрупвам с мейли за всичко , непрекъснато Mr. Green

# 271
Привет и от мен!
Получих днес тези http://www.miniprix.bg/produkt/1011125/ 36 номер, но са ми големи! Уголемени са с номер.  А колко им се чудех дали 35 или 36 да пусна според размерите, които дават. Ще ги връщам освен ако някоя от вас не си ги познае. Иначе са си хубави, без забележка, испански, по-тъмни от на снимката. С  удоволствие  бих ги разменила за 35 номер от същите или за едни Кубанас-и 36 или 37, независимо от цвета(че моите ми ги отказаха).

# 272
Е, вие сега ме хвърлихте в размисъл дали да не отказвам въпросните дънки-поръчах  вчера, също №36 Thinking и са при оператор.  Макар че,  набързо си измерих най-тесните скини дънки и са с талия 68 и ханш 84 см.   Rolling Eyes  А черните, които върнах ми бяха супер, същият номер, е вярно  че бяха уж "Asos"
aniK, Alanis - а какви килограми сте /ако не е много нахален въпросът/ , защото мерките ни се доближават, но аз съм 50 кила с мокри дрехи Crazy и все пак има значение и това , както и самата структура newsm78

Аааа, туй с килата е адски относително Laughing, щото ако ти пиша колко съм, ще откажеш поръчката и предполагам ще сгрешиш. Цял след обяд се обличам и събличам, докато сравнявах историческите дънки, сега пак се заголих да се тегля и ако някой комшия гледа отсреща, ще ме вземе за луда Mr. Green. По принцип на кантар не се качвам - знам си, че числото нищо не значи. На който му кажа килата си, ме гледа ей така Shocked, защото не ми ги дават. Сега се измерих 62.5 (висока съм 1.70), но си знам, че имам т.нар. едър кокал и тежка костна структура. Мисля, че само обиколките и структурата (пропорциите) са определящи при избор на номер и кройка/модел newsm78.  

ПП То накрая може да излезе, че тези кафявите ОлСейнтски са тооолкова еластични, че даже и моите обиколки и кила успяха да се намъкнат в 36 - друг е въпросът вече как стоят като съм толкова "напъхана" Mr. Green. На някоя по-фина  и на килограми дама същият номер сигурно би стоял още по-добре

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 16:29 от Alanis

# 273
37-ми, 65
farf още ли са при теб  Praynig

А пък това 50 акрил на 50 акрил е направо  hahaha http://www.miniprix.bg/produkti/damski-drehi/nova-kolektsia/ първите пуловерчета  Laughing

# 274
  • Варна
С  удоволствие  бих ги разменила за 35 номер от същите или за едни Кубанас-и 36 или 37, независимо от цвета(че моите ми ги отказаха).
имам кафяви Кубанас 36 и 38 в коша , ако ги искаш пиши
irim, пуснах ги на съфорумка преди минути

# 275
irim, пуснах ги на съфорумка преди минути
е няма нищо  Peace успех, дано и ги пратят  Peace

# 276
  • София
но си знам, че имам т.нар. едър кокал и тежка костна структура. Мисля, че само обиколките и структурата (пропорциите) са определящи при избор на номер и кройка/модел newsm78.  

Тъй  де- едър кокал  предполага и повече килца, без да личат  Hug
Аз съм 168, ама съм хърба hahaha    Няма да ги отказвам, пък то ще си покаже като дойдат Simple Smile

# 277
Alanis, много ти благодаря за описанието!  Значи съм за Мекс и аз. Остава да пуснат 27, че 28 май ще са ми големи.Скоро обаче не съм виждала 27 наличен.

# 278
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1012541/
Предполагам, че следващата стъпка е манекенките просто да държат закачалка с дрехата Mr. Green

# 279
но си знам, че имам т.нар. едър кокал и тежка костна структура. Мисля, че само обиколките и структурата (пропорциите) са определящи при избор на номер и кройка/модел newsm78.  

Тъй  де- едър кокал  предполага и повече килца, без да личат  Hug
Аз съм 168, ама съм хърба hahaha    Няма да ги отказвам, пък то ще си покаже като дойдат Simple Smile

Laughing  Hug.. jully m, сега като се замислих и викам да се допълня. Точно за такива много еластични дънки май определяща за това, как ще стоят по крака и колко/дали ще се гърчат и набръчкват, е обиколката на бедрото. Ако ще те ориентирам по-добре, най-дебелото ми бедро Laughing е 48-49 см. Успех с дънките и дано ти стоят, както ти ще се харесаш Peace

# 280
Alanis, много ти благодаря за описанието!  Значи съм за Мекс и аз. Остава да пуснат 27, че 28 май ще са ми големи.Скоро обаче не съм виждала 27 наличен.
Hug, за нищо. Дано не съм те подвела със субективността си, затова се постарах да съм по-подробна с риск да съм досадна Embarassed. 27 изчезна много скоро, след като аз ги поръчах, което като си гледам датата на поръчката, е било на 02.10 Rolling Eyes. Но пък след това не съм следила дали пак се е появявал, така че това мойто да не те отчайва Peace.

# 281
аз мисля, че френска и европейска номерация са различни неща. европейската мисля, че е немската и 38френска го дават 36 европейска.
http://www.onlineconversion.com/clothing_womens.htm
http://goeurope.about.com/cs/shopping/l/bl_clothes_size.htm
на мен лично ми е трудно да се ориентирам кой модел по коя номерация го дават в миниприкса  ooooh!

_az_, благодаря много за уточнението Hug! Това досега не го знаех, тъкмо и останалите да го имат предвид. Откакто зачесахме дънките в сайта, и аз тотално се обърках с номерациите им! Те поне да си отговаряха на номерата, че ако сме наясно с номерациите, да не ставаха фалове с реалните размери Thinking. Цъфс, дано не съм те подвела Embarassed!

# 282
  • София
Ако ще те ориентирам по-добре, най-дебелото ми бедро Laughing е 48-49 см. Успех с дънките и дано ти стоят, както ти ще се харесаш Peace
Благодаря ти  отново Hug, има шанс да са ми добре. През дънки мойто е 46 см  Crazy , но не се знае какво ще ми пратят все пак  Joy
Май повече се притеснявам да няма пак някоя изненадка с дефект, макар , че днес по повод вчерашната върната пратка,  пак им писах поредното "любовно" писмо и най-любезно им обясних, че ако са решили да пробват до къде ми стига търпението и продължават в същия дух , има  институции , които обичат такива като тях Mr. Green Независимо , че приемат връщане ,  адски съм се амбицирала и или ще се научат да не ни правят на балъци  и да пробутват боклуци , наред с нормалните артикули  и да ни въртят парите по 10 дни, или ще си затворят магазина без да се усетят Twisted Evil

# 283
Благодаря ти  отново Hug, има шанс да са ми добре. През дънки мойто е 46 см  Crazy , но не се знае какво ще ми пратят все пак  Joy

Еее, с това стройно бедро очаквам, че 36 си е баш твоят номер кафяви ОлСейнтс Heart Eyes  Simple Smile! Остана и да ти ги изпратят читави и без дефекти - дано! Peace

# 284
  • София
Имам молба към успяващите да хванат обувки / ботушки. В събота или неделя ако видите ботушите на ТХ /  тези на тока от 74  лв, / да ми заделите едни 39 или 40. Ще съм ви вечно благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт