Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
И консерви и зехтин предлагат вече Mr. Green
И моята поръчка е при оператор

# 256
  • софия
От ФБ
Цитат
Станаха ясни и резултатите от гласуването за Караваната с намаления.
Първо място с 43.35% е за София-град
Второ място с по 21.56% делят Пловдив и Варна
Трето място с 13.53% е за Бургас
Победителите получават съответно за първо място 30%, за второ място 20% и за трето място 10% намаление за всяка изпратена поръчка в периода 27-28.10.2012.
Честито!
Това какво означава? Че поръчалите на 27-28.10.от София имат 30% намаление ли?

# 257
тези дънки еластични ли са?
http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/ с ханш 96 и талия 78 дали ще ми стои добре 28ми номер?  newsm78

_az_, аз имам такива, номер 27 (обаче в момента номерът го няма Rolling Eyes). Мерките ни са почти еднакви, така че сигурно и на теб този номер ще ти е добре newsm78. Стоят плътно по тялото, така че зависи дали ти харесва да се носиш така. Еластични са и стоят надолу като клин. .....
А от тези 38 би трябвало да отговарят на 48 европейско нали? Метнах едни, ама да питам, докато имам време да ги откажа, че бяха само едни толкова големи. Плитки ми се струват...ама имам и опция връщане, та...
Аз съм ЗА тема за размени, може да се "ползва" темата за размени, има както подаръци от редута, така и артикули от спортсдирект. Вместо да се правят нови теми, може да ползваме тяхната, ако няма никой нищо против де...

# 258
  • при моите любими
Ауууу чак се развълнувах. Набелязала съм няколко неща, които все не влизат в намаленията. Simple Smile

# 259
  • Варна
Мимита, моята одисея с ботушите има продължение, чак сега сядам да пиша малко по-дълго, че планинарстваме Simple Smile Моите нямаха никакви видими фефекти, идеална кожа, перфектни ципове ОБАЧЕ нещо ми се кривяха сякаш, при все, че са абсолютно ниски равни ботуши със 1,5см ток. Докато им се чудех какво да ги правя, забелязах, че всъщност тока не ляга плътно на земата, кога са изправени. Реши, че ако подменя тока, всичко ще е наред. Занесох ги на един от най-добрите обущари във Варна, който само като ги пипна, рече и отсече: ВЕДНАГА ГИ ВРЪЩАЙ. Оказа се, че на тези ботуши липсва някаква пружина, която държи цялото ходило и мога съпер лесно да ги сгъна веднага след тока, не отпред, както е нормално, а направо на две. Не можело да се оправят, нямало да са ми удобни и нямало да издържат дълго. Все едно къща без основа (така каза) Simple Smile Та, зарязах ботушите майка ми да ги връща и заминахме. На всичкото отгоре им платих и транспортните, защото бях върнала една долница дето пуска мъхове и това се яви втори колет от една и съща поръчка, в началото нямах намерение да ги връщам...

Започвам да си мисля, че всичко е дефектно в този сайт. При все, че една момичешка грейка (черна с пухче) е перфектна, побъркахме я от носене тази почивка и тези детски ботуши, които също са Oca loca, като моите злополучни ботуши. И все пак ако беше само кожата дефектна щях да си ги  оставя, но не мога да правя компромис с удобството.

И за последно значи на второ място се класирахме . Пак не е зле. Ако изобщо реша да поръчам нещо пак.

# 260
  • Sofia
Чета ви аз от телефона за тези дънки и сърце не ми трае да не се изкажа - не ми харесва на мен как са ми прилепнали до долу плътно по крака. Смях се на описанието на Alanis, но наистина без цип няма влизане. Мразя аз да съм като Мона Пиги - с ботуш/боти ще са търпими, но иначе не се харесах. За мен не са плътен дънков плат и като ходя ми се набират като едни ластични поли едно време.
Мимита, егати гадното с получените неща Sad За циповете съм чела да се натъркат парафин, но не съм пробвала  Rolling Eyes едва ли ще решиш да ги оставиш тези ботуши  Hug

# 261
Ееее, това с караваната с намаления беше предизвестена победа за София  Tired. Щях да се изненадам, ако друга област беше спечелила.
Аз лично ще поръчам чрез сестра ми,  която е в София, така или иначе.

# 262
  • София
Alanis, M0nster4e, как си пуснахте пратките? Моите от събота и понеделник не са взети Tired Каква им е схемата  - кой ги знае?
Моята беше експресна, пратена в събота, в понеделник е отказана, във вторник на обяд е взета. Честно казано не знаех разликата във времето между експресна и икономична, а то май каквато и да е пристига за един ден Thinking
Явно е въпрос на късмет, а може и Барбу да не е имал парички Laughing

И моята от вчера е при оператор Shocked

# 263
Moмичета,как проследявате,че върнатата пратка е получена от миниприкс?

# 264
А от тези 38 би трябвало да отговарят на 48 европейско нали? Метнах едни, ама да питам, докато имам време да ги откажа, че бяха само едни толкова големи. Плитки ми се струват...ама имам и опция връщане, та...

Цъфс, тези http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/ са си по дънковата номерация - 27, 28, 29 и т.н. На този линк http://jeans-bg.com/aboutus.html има таблица кой номер от дънковата на кой от европейската (т.нар. френска номерация) отговаря, ама не знам доколко е точна. В първата колона са "европейските" номера. На размерите в сантиметри не разчитай много, понеже дънките от сайта, които коментираме, първо, че са доста еластични и второ, явно не си отговарят на номерата newsm78.  На предната страница пуснах реалните размери за номер 27 и 28 и разликата от номер до номер на Т и Х е около 4-5 см. Защо не поискаш да ти изпратят точните сантиметри от склада напр. на два съседни номера, които са около твоите мерки, за да си прецениш? Аз така направих Peace. Напр., ако бях с талия 85 см и ханш 105, щях да искам да ми изпратят мерките на номер 29 и 30 (след като знам, че на номер 28 талията е 80, а ханшът - 102, добавям по около 4 см до следващия номер, за да стигна горе-долу до моите мерки и съответно до номер около тях и така щях да избера между двата номера в зависимост от това, колко плътно по тялото или по-свободно искам да ми стоят. Обаче ако ще искаш да ти пратят размери, забравИ за европейската номерация, за да не те объркат - конкретно този модел си е по дънковата номерация, така че избирай от номерата в падащото меню "размери" на този модел.

Извинявам се, че стана малко дълго Embarassed, сега остана и да си ме разбрала Laughing. Като тръгна да се обяснявам, съм Мара подробната Crazy.

# 265
  • Бургас
аз мисля, че френска и европейска номерация са различни неща. европейската мисля, че е немската и 38френска го дават 36 европейска.
http://www.onlineconversion.com/clothing_womens.htm
http://goeurope.about.com/cs/shopping/l/bl_clothes_size.htm
на мен лично ми е трудно да се ориентирам кой модел по коя номерация го дават в миниприкса  ooooh!

# 266
  • Варна
EDIT: събух ги, ще ги мисля какво ще ги правя, махнала съм етикета и съм ги изпрала  Confused

Мился jully m беше писала, че е връщала прани дрехи с поставен вътре в тях етикета и е нямала проблем.

Момичета, благодаря Ви че се включихте за върнатите пратки. Моите и двете бяха икономични, тази от събота вчера е била в офиса, но незнайно защо Барбу не си я е взел. Днес също не са взети. Най-вероятно ще си ги приберат като изпращат нещата от намаленията ... а аз се бях надъхала да имам ваучер за следващото, ама съм си направила криво сметките Crossing Arms
Мимита ще направим схема, не се притеснявай Hug

Пак съм прибрана Embarassed
 40-ти номер, 45.5
 38-ми, 65
 37-ми, 65
 40-ти, 74
и  37-ми, 30 и с оправен етикет за материала Laughing

ПП: Пропуснах да ви се оплача от Спиди: получавам аз смс за пратката и веднага тръгвам да отлагам доставката - да ама не. Първо работното време на кол центъра не беше започнало, за информация 8,30 е. После последва мисия невъзможна да се свържа със свободен оператор, та се наложи да звъня на куриера да не се хаби да идва, защото няма никой, а той видиш ли ми казва ами не знам, ами ще питам в офиса Shocked Накрая се свързах с оператор, отложих доставката и към обяд получавам друг смс, че не са успели да доставят пратката на адрес ooooh!
Възмутих се - олекна ми Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 15:57 от farf

# 267
  • София
Фарф, ако може да ми пуснеш ТХ 40 номер.74??
и какво означава пускам Simple Smile

# 268
  • София
Цитат

ПП: Пропуснах да ви се оплача от Спиди: получавам аз смс за пратката и веднага тръгвам да отлагам доставката - да ама не. Първо работното време на кол центъра не беше започнало, за информация 8,30 е. После последва мисия невъзможна да се свържа със свободен оператор, та се наложи да звъня на куриера да не се хаби да идва, защото няма никой, а той видиш ли ми казва ами не знам, ами ще питам в офиса Shocked Накрая се свързах с оператор, отложих доставката и към обяд получавам друг смс, че не са успели да доставят пратката на адрес ooooh!
Възмутих се - олекна ми Mr. Green
И аз имах точно същата одисея преди 2 дни! А това с неуспешно доставената пратка, куриерът като въвеждал новия адрес или самото отлагане на поръчката, така изписвало, така ми обясни една девойка от кол центъра!

# 269
Alanis, а кои ти харесват повече на вид?

А сега, де newsm78?... sasi6 , трудно ми е да преценя, защото са различни материи и стоят различно. Да не говорим, че си знаех, че от кафявите ОлСейнтски съм си за номер 38, ама като го няма отдавна, реших да пробвам да се нацедя в 36, така че това как стоят е субективно, 38 сигурно щяха да са по-добре като "стоене" на мен.

Mexx са по-дълбоки, на мен са ми една идея под пъпа, но пък това ги прави по-удобни. За теб това обаче може да е недостатък. Аз отдавна не бях носила по-дълбоки дънки и в началото ми беше странно, но съм ок с това. Освен това преди време като ги получих, писах тук, че надолу стоели като клин. Е, сега като ги сравнявам с кафявите ОлСейнтски, директно се коригирам, че именно вторите стоят точно като клин, както е писала и аniK. Особено при дръпнати ципове на крачолите са си точно по крака Peace. Затова преглътнах по-късата дължина, понеже клиновете си стоят точно така и определено наистина с ботуш ще са по-добре. На мен кафявите ми се "гънат" само отзад при д..то(ама то си е до д... и до точност на размера, дънките не са ми виновни Grinning), докато отпред стоят ок, затова ги задържам. Така че зависи как искаш да ти стоят едни дънки, както и от конструкцията ти - аз си отглеждам едни Уееееки лИбовни дръжки около ханша Embarassed, които Mexx като по-плътни "прибират" много по-успешно (е, не напълно Crossing Arms), а ОлСейнтските са по-тънки и еластични и това с тях не се получава. Така че в това отношение Mexx ми харесват една идея повече как ми стоят Embarassed. Надолу крачолът има свобода за разлика от кафявите и са доста по-дълги, т.е. стоят повече като панталон.

А ако ще говорим само за външен вид - пак Mexx печелят с една идея субективно за мен Thinking. По-плътно стоят някак си и сякаш по-успешно имитират кожа и като вид, и като мекота, докато кафявите сякаш са по- newsm78.... тенекиени едни такива, ако мога така да се изразя Rolling Eyes. Яд ме е, че не мога да ги снимам на мен, ама някъде съм забутала USB кабела на телефона, а фотото е на ремонт.

Най-общо казано за Mexx най-ме е яд, че не са плитки колкото кафявите, по всичко останало съм по-склонна да одобря повече първите Crossing Arms

Аз май пак се олях Embarassed...

Общи условия

Активация на акаунт