Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 465
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък искам намаление на поли, че съм харесала 1-2 Whistling

# 226
  • Бургас
на обувките правят ли намаление понякога?

# 227
Най-често на тях правят

# 228
  • софия
Момичета, приютих това яке, S размер, 30 лв. е.

# 229
  • Sofia
Днес получих http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/, много ми харесаха, плътни, много еластични, с ципове отзад, но са ми големи в талията. Взех 40, а 38 е изчерпан! Ще ги нося при шивачката.....

Би ли казала цвета какъв е точно и ако може да дадеш мерки? И каква марка са тези, че така и не ги запомних кои какви са?
Много тъмно кафяво, марката е All saints, мерки мога довечера че сега съм на работа!
И аз се нареждам за точни мерки на р-р 36

Моите ги поръчах за 36, на тях пише 27 - талията е 34см, ханш-41см (това положени на леглото), дължина 93см. Ще се радвам и Спарклинг да пише за нейните, да сравним  Peace

# 230
Днес получих http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/, много ми харесаха, плътни, много еластични, с ципове отзад, но са ми големи в талията. Взех 40, а 38 е изчерпан! Ще ги нося при шивачката.....

Би ли казала цвета какъв е точно и ако може да дадеш мерки? И каква марка са тези, че така и не ги запомних кои какви са?
Много тъмно кафяво, марката е All saints, мерки мога довечера че сега съм на работа!
И аз се нареждам за точни мерки на р-р 36

Моите ги поръчах за 36, на тях пише 27 - талията е 34см, ханш-41см (това положени на леглото), дължина 93см. Ще се радвам и Спарклинг да пише за нейните, да сравним  Peace

Понеже и аз получих от същите,ако искате, мога и аз да дам по-късно точни размери?   

# 231
  • София
На моите никъде няма размер, освен на етикета на Миниприкса! Ани, твоите не бяха ли черни? Имам някви дълбоки подозрения че между двата цвята цвята има разлика в размерите newsm78

# 232
Ооооо, хич не сме само ние Simple Smile Вчера, като изпращах  дефектните пуловери, дойде нов куриер и се разприказвахме и ме пита: "Това тия, румънците ли са? Знам ги, имат едно огромно хале и цялото Илиенци /софиянки знаят за какво иде реч/ ходи да пазарува от тях"  Crazy Та, ние сме дребни риби Laughing
А дали може да се пазарува от този голям склад и на дребно  newsm78
Някой от Русе дали знае?
Че ми се очертава пътуване до този град другата седмица Wink

# 233
  • софия
Получих си поръчка от 19ти:
Ботуши на детето - за съжаление не мога да изровя снимка. Много хубави - естествен велур и кожа, високи, oca loca. Дано й станат. Не са за големи студове, защото са и с тънка подметка.

и

Цветът е бежово. На снимката изглежда по-скоро сивкаво. Има % вълна. Отрязани са всички етикети (поне тези за съдържание и поддръжка да бяха оставили ooooh!)

# 234
  • София
Ооооо, хич не сме само ние Simple Smile Вчера, като изпращах  дефектните пуловери, дойде нов куриер и се разприказвахме и ме пита: "Това тия, румънците ли са? Знам ги, имат едно огромно хале и цялото Илиенци /софиянки знаят за какво иде реч/ ходи да пазарува от тях"  Crazy Та, ние сме дребни риби Laughing
А дали може да се пазарува от този голям склад и на дребно  newsm78
Някой от Русе дали знае?
Че ми се очертава пътуване до този град другата седмица Wink

Къде точна се намира това хале, знае ли някой?

# 235
  • Sofia
На моите никъде няма размер, освен на етикета на Миниприкса! Ани, твоите не бяха ли черни? Имам някви дълбоки подозрения че между двата цвята цвята има разлика в размерите newsm78

И аз мисля, че двата цвята са еднакви - уж са черни, но са си точно към кафяво. Сега съм ги обула да ходя с тях и са яко тесни, като наденица съм - мноУ мразя да ми е тясно, отвикнала съм скини.
Sassie, дай и ти размери - аз не помня кой точно още получи 36  :peace

EDIT: събух ги, ще ги мисля какво ще ги правя, махнала съм етикета и съм ги изпрала  Confused

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 11:31 от aniK

# 236
  • Бургас
Най-често на тях правят
супер  Grinning

тези дънки еластични ли са?
http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/ с ханш 96 и талия 78 дали ще ми стои добре 28ми номер?  newsm78

# 237
  • София
Момичета, куриерът имаше предвид, че въпросното хале е в Румънско и нашите ходят до там Peace
В Русе какво има , нямам идея .

# 238

И аз мисля, че двата цвята са еднакви - уж са черни, но са си точно към кафяво. Сега съм ги обула да ходя с тях и са яко тесни, като наденица съм - мноУ мразя да ми е тясно, отвикнала съм скини.
Sassie, дай и ти размери - аз не помня кой точно още получи 36  Peace

Аз имам също 36 размер,уж черни,но наистина са си направо кафяви. ooooh!
Довечера ще дам размери.  Peace

Момичета, куриерът имаше предвид, че въпросното хале е в Румънско и нашите ходят до там Peace
В Русе какво има , нямам идея .

В Русе поне аз доколкото знам,няма нищо. Rolling Eyes

# 239
  • Бургас
Получих си пратката от 19/10.
Палтенце 50% вълна, 50 вискоза, черно, с качулка. Bon'a Parte. Страхотно! Като излято ми стои. Номер 44. Имах огромни притеснения за номера, но ми е идеално. То остава. Това е линка, но го няма - http://www.miniprix.bg/produkt/1011651/
Рокля. Отново е Bon'a'parte. Размер Л. Тънка, леко лигава материя, прозираща. Още я мисля. Не ми стои така, както очаквах. Леко широчка ми идва откъм гърба. Ще се консултирам довечера и тогава ще реша.

Общи условия

Активация на акаунт