Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Оспамихме темата с тез деца и тез токчАнца.Ама няма по-хубаво от тях.Какато казва мъжа ми по-хубаво от едно дете са две деца.Лаленце всичко ще е ОК и ще се радваш на чудна хубавица с наакано дупе,а в този ред на мисли имам младеж хубав рус,синеок с тръпчинки може да се вземем да се сродим и заедно да си разхождаме токченцата:0

# 31
  • на земята
Elia мммм имаме сделка  Hug   Joy  ,благодаря за хубавите думи  Hug     Toni_baraboni ,поздрави на БАНСКО от нас и да се обличаш ,че студено  Peace     jully m,дано поне някои неща от пратката да ти са се харесали  Peace ще им пишем на стената до дупка и това,аз пак писах за ботите които все поръчваме с ФАРТ и все ни изрязват  Joy

# 32
http://www.miniprix.bg/produkt/1011224/
Аз пак да попитам за тези обувки някой да ги е поръчал и получил?
За стелката да се доверя ли на описанието в сайта?
Излиза,че на №36 стелката ще е 24см.....не е ли множко това или описанията на обувките не отговарят на истината.... newsm78

И марка виждате ли,защото аз не я виждам?

# 33
  • Sofia
djidji09, питай ги в мейл или във ФБ - 24см е 37ми номер по приницп.

# 34
 bowuu в новата тема.

jully m, пак дефектни, обичат те от сайта Crazy
а за 38ми номер по френска кой номер трябва да гледам за дънки и за панталони?   33uu
38, ама няма.

# 35
  • София
Ауууу, ще си имаме бебка в темата  stork-girl лаленце Hug

djidji09 от моят опит с обувките - никога не гледам какви стелки пишат Peace Нося 38 и винаги поръчвам този номер и до сега  не съм имала проблем с големината , а съм поръчвала доста обувки.

very nice аз кат" ви казвам, че съм им любимка, вие не ми вярвате Joy
Сега тръпна в очакване на новите ботуши, да видим дали пък няма да вземат да сбъркат и да ми изпратят нещо читаво Crazy

# 36
Мерси за тематааа, не чакам поръчка, но чакам намаления   Laughing  Попринцип получавам мейли за вторнишките намаления , нно този път нямам Sad(( някой получил ли е?  Thinking

# 37
  • Бургас
Има ли някой от нашите сред печелившите?

Цитат
Честито на Teodora Kabakchieva-Peeva, която печели ваучер за 70 лв;
Мими Петкова печели 30% намаление,
а Ивелина Цанкова печели 20% намаление!
Благодарим на всички участвали!

# 38
  • на земята
 jully m  Hug    Ами аз не съм от печелифшите  Joy,и намаление нямам на емейла  Naughty

# 39
Здравейте,
някой купувал ли е от тези или тези гумени ботуши.
Дали си отговарят на номера.
До сега съм купувала само от балеринките с кръстосаните каишки, нося 41 номер, балеринклите са ми малки, та се чудя за ботушите.
Благодаря!

# 40
  • на земята
 jully m,кои ботуши чакаш  newsm78 Този път всичко ще е по ноти  Peace без дефект,без нищо всичко ще е читавоооо Peace

# 41
  • София
И мен ме няма в печелившите...
лаленце , тези http://www.miniprix.bg/produkt/1011727/ и  чул те Господ  Crazy  Изрично им писах да ги проверят добре, преди да ги изпратят, поръчката ми днес  е обработена, така че предполагам до 2-3 дена ще ги получа.
И аз нямам мейл за намаленията, но при мен обикновено пристига малко преди края на последното Joy, така че ги следя когато мога във Фейса.

п.п. сега видях какво са ми отговорили на мен във ФБ и продължението на диалога....Ужасни са smile3540

Някой беше питал в предишната тема за тези дънки , имам №28 - отговорят си на номера, даже ако бях взела 27 май щеше да е по-добре, защото с едно носене въпреки ликрата, се отпуснаха малко.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 17:38 от jully m

# 42
farf, да помоля за линк към ботушките на Hush Puppies  Simple Smile

# 43
  • Варна
... аз пак писах за ботите които все поръчваме с ФАРТ и все ни изрязват  Joy
Ъммм, сега се връщам и гледам - моите фактурирани Shocked, а на Мимита ботушите стоят още при оператор, въпреки че са с по-ранна поръчка Thinking
farf, да помоля за линк към ботушките на Hush Puppies  Simple Smile
Тук бяха.

# 44
  • на земята
 farf .ТХ,приети от опреатора или направо ще ги изпращат за тях ли говориш  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт