Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 246
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Тези и да ги питаш по мейл за размери и да не ги питаш, все тая. За един панталон попитах, първо разлика в колана от мярка до мярка - 10 см, отделно по-малкият размер вътрешна дължина 91 см, а по-големият 75 см. , с какъв метър ги мерят, не знам Joy

# 47
Някой има ли спомен тази чанта дали са я намалявали и до колко пари: http://www.miniprix.bg/produkt/96199/

# 48
Няма ли информация за утрешните намаления?
Не че ми трябва нещо, ама ей-така информативно  Mr. Green

# 49
  • Варна
farf .ТХ,приети от опреатора или направо ще ги изпращат за тях ли говориш  newsm78
Да, за тях говоря - фактурирани са, направо ме е страх какво ще дойде

# 50
  • на земята
  farf , БРЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,не мога да хвана вярааа,а даноооооооо  Praynig А кога ги купи,след колко време ги фактурираха  newsm78

# 51
  • при моите любими
Мноого напредвате с втората тема. И аз се записвам тук и ще следя за намаленията утре.

# 52
  • Варна
  farf , БРЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,не мога да хвана вярааа,а даноооооооо  Praynig А кога ги купи,след колко време ги фактурираха  newsm78
На 18-ти пуснах 2 поръчки, днес и двете бяха при оператор, а сега само едната е фактурирана, а другата виси. Надявам се, че не са объркали поръчките и да са фактурирали ботите, а да пратят ботушите. Докато не отворя пакета няма да се радвам Rolling Eyes
За утрешното намаление смятам да си намеря работа навън, ако трябва райграса ще прекопавам, само да не съм пред компа ... така не може ooooh!

# 53
  • Испания
jully m ,съжалявам за шлиферчето  ThinkingМоето си е наред,днес получих и на колежка,за която поръчахме-и нейното си  е в торбичка,и си е добре.Няма да спрат с това да пробутват дефектна стока значи ,що за хора  ooooh!

# 54
  • на земята
farf ,да излизаме с мотиките да копаме  Joy Joy

# 55
Аник,мила,нали взе ти такова якенце http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-c119b4f08bc4-80-0-1-85.jpg черно на твоят мома,моля те измери вашия размер,че от бялото имам 93-98см,дали случайно не е уголемено,че моето диване е на 2 и половина,ама е за като 3 .

# 56
  • на земята
Някой поръчал ли е този панталон  newsm78

# 57
Sparkli  това са размерите от тях :Здравей! Артикул 1240610035 при размер 93-98 е с дължина на гърба 47 см, ширина на гърба 30 см и дължина на ръкава 38 см ,мен ми го отказаха ама и сигурно щеше да е голямо...пак:-))

# 58
Sparkli  това са размерите от тях :Здравей! Артикул 1240610035 при размер 93-98 е с дължина на гърба 47 см, ширина на гърба 30 см и дължина на ръкава 38 см ,мен ми го отказаха ама и сигурно щеше да е голямо...пак:-))

Значи наистина идва уголемено,а? Thinking Супер,дано!

# 59
Получих си скромната поръчица от намаленията на пуловери.
- тази жилетка за сина ми, р-р 111-116 е колкото Ларедутския 114, на етикета пише Vertbaudet, 114. За мен си отговаря.
- този пуловер е Vila. Отговаря си на размера и за моя голяма радост и дължината му си е очакваната за Vila  Wink
Доволна съм. bowuu

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 19:57 от tortoise

Общи условия

Активация на акаунт