Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 277
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Джули, да видим дали съм уцелила размер  Joy
първо мерих талия и поръчах 46
после мерих другите си дънки, анулирах 46 и поръчах 42 - вероятно 44 ще са ми точния номер  Mr. Green

# 586
Ето размери на 38 (48) на тези:
http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/
Талия- 48с., ханш- 53см., дълбочина отпред- 27см., дължина от чатала- 81см., ширина най- долу на крачола (т.нар. bas)- 20см.

# 587
http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/ - олсейнтските дънки наистина ли са кафяви? Или бъркам дънките.... искам черни!

Алекс1, дано не те подведа, но от четеното в темата почти 100% съм сигурна, че това са ОлСейнтските черни дънки - http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1005585.  Ако питаш за тези кафяви ОлСейнтски http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/ -  да, кафяви са, както си пише и в сайта, но мнооого тъмно кафяви.

Изтървах ви тези 2 дена, ама се старая само да чета от време на време. Стоически устисквам на намаленията до сега, ама има още един ден, тъй че да видим newsm78 Mr. Green...

# 588
  • София
Момичета,здравейте.Днес към обяд пуснах поръчка за два артикула,излезе ми сумата,адреса за доставка,след потвърждение получих и отстъпка и според мен стигнах до финала,то нямаше какво повече да натискам.Сега се прибирам от работа и мислех да поръчам още нещо,но виждам че количката ми е празна newsm78,не мога да разбера защо и дали съм поръчала нещо или не знам.Моля за помощ.

# 589
  • Sofia
Ох, моля ви се, тъкмо бях спряла да ги мисля тия кубинки - баш като Бубанка виждам всички цветове с нещо, но най-вече зелените  Cry (ей, ама много ти се впрегнах за пазенето в "любими", обаче ми минава бързо  Hug). Лилавите ми харесват, мой размер има само червени и черни ниски и вишневи и черни високи  Confused розАвите може да паснат на една чанта, но може и да не...
Оф, чудя им се...
Сузи Бузи, би трябвало да е минала и да имаш мейл. Влез в "Моят профил" най-отгоре. След получената отстъпка има още веднъж "потвърди".

# 590
АниК, аз ги виждам като акцент, не като съчетание с чанта, колан и/или дрехи
сини дънки /панталон, пола/ със семпъл черен пуловер, евентуално /цветен/ шал и черна чанта например
иначе като клоун ще трябва да тръгна по улицата  Laughing
пп ние с теб сме били състудентки или поне така твърди едно Пиле Simple Smile

# 591
  • София-Лагера
Ето ги кубинките 75 евро

http://www.roadshoes.gr/FallWinter2012/index.html#

Изобщо не са мой стил ,но вече и аз почнах да се виждам с тях. Joy Joy Joy Joy

# 592
  • Sofia
АниК, аз ги виждам като акцент, не като съчетание с чанта, колан и/или дрехи
сини дънки /панталон, пола/ със семпъл черен пуловер, евентуално /цветен/ шал и черна чанта например
иначе като клоун ще трябва да тръгна по улицата  Laughing
пп ние с теб сме били състудентки или поне така твърди едно Пиле Simple Smile

Ха, така ли стана  Hug И аз не искам да ги съчетавам, но зелено, жълто, лилаво, розово вървят и с кафявата гама, и с черната, а тия червени и черни, дето ги има моя номер са по-ограничаващи (еле пък черни имам да се зарина  Confused).
Не им вярвам, че са умалени един номер, че да гледам 37 - такава тежка обувка да ми е голяма ...  едва ще ги влача Cry

Деси, откакто се появиха, ги проверих там и червените още ги гледам, само защото те приличат най-много на оригинала (и черните лачени, които до обяд ги нямаше). Опс, в унисекс ги има всичките цветове  Rolling Eyes
Оф, сън няма да спя пак да ги мисля  Crossing Arms

На всичкото отгоре и китайските гумени ботуши с мотиви от вестници също мога да ги съчетая с дрехи  Rolling Eyes
Лягам си

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 23:22 от aniK

# 593
  • Бургас
Аз търся сивата Rifle.
Не съм запазила линка, има ли го някой?
скоро не съм я засичала.

Може ли някой да ми припомни какви бяха отзивите за това яке?  bouquet

Мерси!  Heart Eyes

Якето е хубаво. Бершка е.
Отговаря си на номера.
Кантовете са кафеви.  Mr. Green Това не му харесах аз.  Laughing

За местенето на темата и тема за размяна в Чуждестранните сайтове - ЗА!  Peace

За кубинките, шарените... Ще ме накарате и аз да пусна едни.  Mr. Green Въпреки, че хич не се виждам в такива, ама тая тема...  Joy

Оххх, не, не, не... Два часа не съм поглеждала в сайта и вече има нови парцалЯ. Не, не, не мога повече!

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 23:34 от Мимита

# 594
ако поръчваш на софийски адрес, те стават 43 лв., ест. кожа - чак жал да ти стане да ги оставиш да висят самотни в сайта  ooooh!  Mr. Green

пп след първоначалната лудост по патаугасите черните си висят цял ден непоръчани  hahaha

# 595
  • Варна
Четох, четох и не видях размери на ей тези дънки, май тях наричате Олсейнт-ски. Като дремах тогава... Поръчах си 36. Моля за размери, някой ги имаше, знам. Май Аник...

Поръчах и чехли, да има за гости Simple Smile Тези, тези и тези. И за Коледни подаръци може да станат Simple Smile

# 596
  • Sofia
Четох, четох и не видях размери на ей тези дънки, май тях наричате Олсейнт-ски. Като дремах тогава... Поръчах си 36. Моля за размери, някой ги имаше, знам. Май Аник...

Поръчах и чехли, да има за гости Simple Smile Тези, тези и тези. И за Коледни подаръци може да станат Simple Smile

Тони, по спомен, има ги няколко страници назад в няколко поста - талия 34-35см, ханш-41, дължина мисля 93 беше. Аз съм 160см и с ами точни на дължина, така че, ако си по-висока - имай го предвид. Умалени са 2 номера.

Клоня към червени кубинки аз, още снощи това го мислих - не искам да са ми големи Sad, а друг цвят мой размер няма. Снощи си мислех - ще ги пропусна, ще се окажат готини и после да плудея като по Кубанас/шите, дето и на 17лв. ги е имало (или 24, знам ли)  Confused
тези нямаше ли ги в някое javari (или поне подобни).

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 06:14 от aniK

# 597
  • Бургас
Момичета като пазарувате с ваучерите стойността на поръчката точно колкото ваучера ли трябва да е или може малко повече и разликата да се доплаща на куриера като наложен платеж?

# 598
взех си дори от онези, безумните, каубойски дънки в два цвята  Blush
Що пък да са безумни- много са готини даже, още като ги пуснаха се засилих с едни, но здравият разум надделя и се отказах, но не за друго, а защото ако са им верни размерите- ще са ми големи и най-малките. Confused Тамън като дойдат твойте, ще кажеш дали си отговарят Simple Smile
Жестоки са дънките, и аз само проверявам дали няма да се появи някой по-малък размер и направо си се ядосвам Laughing

Вчера се появиха нови модели дънки и изчезнаха за няма и час Crazy Тъмносини, слим. Успях да поръчам два модела, но не ги запазих в любими  ooooh!, няма как да покажа...

И пак да попитам - има ли има нещо на тия ботуши, та никой не ги купува? Simple Smile

Ще поръчвам на адрес на приятелка вече, то срам нямам #Silly

# 599
Момичета като пазарувате с ваучерите стойността на поръчката точно колкото ваучера ли трябва да е или може малко повече и разликата да се доплаща на куриера като наложен платеж?

При това намаление не е удачно да се използва ваучер  Peace Защото първо ти се приспада сумата на ваучера и след това ти се начислява намалението от 30, 20 или 10% .

Така , че най-изгодно идва да се пазарува БЕЗ ваучер!!!
П.П - Извод достигнат след като си издухах моя  Laughing

Иначе може да е повече поръчката от стойността на ваучера и разликата се плаща на куриера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт