Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 277
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • при моите любими
А за размерите на панталоните, досега при мен  , аз съм 2 номера повече от манекенките Simple Smile Ако пише, че използват за снимката 36 размер, значи си отговарят и си поръчвам 40. Ако пише използван 34, значи е уголемен и си поръчвам 38, а при 38 даден - поръчвам 42. Имам поръчани и от трите размера, както съм ги описала и са ми точно. Това е моя извод. Дано да помогна с нещо. Мисля да експериментирам и с дънките и просто ще поръчам 2 номера по-големи например http://www.miniprix.bg/produkt/1012261/ мисля 44 ще ми стане.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 09:18 от cydonia

# 601
  • София
Някой поръчвал ли е една черна кожена чанта от 129лв редовна цена/златна закопчалка/?няма вече снимка.

# 602
  • София
Вчера се появиха нови модели дънки и изчезнаха за няма и час Crazy Тъмносини, слим. Успях да поръчам два модела, но не ги запазих в любими  ooooh!, няма как да покажа...

Да не са тези ? Mного ми харесват, но има само 32 номер.

cydonia, много ценно наблюдение, не бях се сетила. Ако е вярно, би трябвало да съм улучила размера на олсейнтските тъмнокафяви дънки  Praynig

Снощи няколко пъти добавях и изваждах от количката цветните кубинки (че и различни цветове всеки път  ooooh!), накрая затворих браузъра и се зарекох да не купувам повече обувки от сайта - имам вече две неуспешни покупки, които задържах, защото недостатъците се проявиха по-късно при носене.
И тази сутрин - хоп, поръчах едни червени, и то моя номер, а се страхувам, че ще са умалени.
Но jully m и bubanka са виновни  Grinning Hug - как да устои човек на сладурски кубинки от естествена кожа за няма 43 лв  Heart Eyes

# 603
  • Асеновград
Момичета направих заявка за връщане , от вчера е в процес на обработка.
Сега какво трябва да направя.
Колко време се чака , за да върнеш артикул.

# 604
Снощи не ги поръчах тези кубинки,ама вече всички за тях говорите и ме дразните и пак ги слагам в коша и ...ооффф вчера излензах и не поръчах,ама сега.... Tired

A mneние за тези http://www.miniprix.bg/produkt/1011309/

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 09:43 от sparkling eyes

# 605
Вчера се появиха нови модели дънки и изчезнаха за няма и час Crazy Тъмносини, слим. Успях да поръчам два модела, но не ги запазих в любими  ooooh!, няма как да покажа...

Да не са тези ? Mного ми харесват, но има само 32 номер.

Да, едните са тези Peace
Другите бяха още по-хубави Simple Smile Дано и на живо да са.
Като дойдат ще снимам.

п.п. всъщност не вярвам да се изчерпани окончателно, все някой ще ги пусне от количката си и ще се появят.

# 606
мечта са ми такива шарени кубинки  Blush
ако може да са и Мартнес Mr. Green

местя темата
моля, някой да пусна тема за размени с обичайните правила 'без продажби, уговорките на лс' и т. н.

# 607
Аз имам черни и ги харесвам. Въпрос на вкус и стил. Peace
От този сайт ли са, или от другаде ги имаш ? Отговарят ли си ?
Ако не се лъжа , ти имаше едни, много широки горе на прасеца. Моя е около 35-36 см , а на тези пише 32 и се чудя дали ще са ми тесни  Thinking

# 608
  • София
Снощи, докато се чудех колко чифта дънки да поръчам, и хоп изчезна ми 38-цата на оранжевките кубинки от кошницата #2gunfire Някой ми ги отмъкна под носа box Laughing Да не съм капо, поръчах черните лачени и сега се чудя, дали да не рискувам с 39 от оранжевите Thinking
Поръчах  тези , тези  Aiborne , може би за тях казваш и ти ? И тези  - тъмно сини на Уеко рае,  но много им се чудя , защото са 32 - някой случайно дали ги има , да даде мнение?
Поръчах и две якета /няма ги вече/  това  и едно много тъмно сиво, дълго и лъскаво, но не съм го запомнила.Пуснаха го моделчето снощи късно и веднага изчезна. От него поръчах L и дано да не ми е голямо, че ще умра  от яд....
Днес ще мъдря цял ден какво да правя с оранжевите кубинки newsm78 Joy

# 609
  • Бургас
Jully, и аз поръчах тези.  Mr. Green

Панталонът/дънки на райе го имам.  Peace
На s.Oliver е. Моят е точно номер 32, това се оказа по немската номерация за панталони (не дънковата). На него пише още UK-6. Леко ми е големичък, но много ми харесва и затова си го оставих.
Ако искаш да меря?

# 610

тези нямаше ли ги в някое javari (или поне подобни).

Имаше ги във френското, сега не ги откривам , но марката беше друга  Peace

Аз също получих такива http://www.miniprix.bg/produkt/1002098/ тъмно кафеви ( сега ги няма) , кожата е ОК, малко дължината ме притесни в началото, но стават леко да ги набръчкаш с дънки вътре...

И ето такива имаше в миниприкса преди време http://www.javari.fr/Catarina%20Martins%20Chaco%20Boots%20femme/ … RL=%2Fmythings%2F

# 611
  • София
Jully, и аз поръчах тези.  Mr. Green

Панталонът/дънки на райе го имам.  Peace
На s.Oliver е. Моят е точно номер 32, това се оказа по немската номерация за панталони (не дънковата). На него пише още UK-6. Леко ми е големичък, но много ми харесва и затова си го оставих.
Ако искаш да меря?
Моля те Praynig, аз съм UK 8

# 612
PERLI , много ли са високи ? Може ли да ми измериш колко см са в прасеца , че има се чудя сега  Simple Smile

# 613
  • София
Хванах тези  
№42 нищо не пише за размери и състав Thinking Дали  отговарят на размерите за панталони?

# 614

... тези Aiborne , може би за тях казваш и ти ?
Май са тези newsm78 Ми не помня вече Laughing

Не ме бийте за следващия въпрос: патаугасите отговарят ли си на номерата? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт