Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 276
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
PERLI , много ли са високи ? Може ли да ми измериш колко см са в прасеца , че има се чудя сега  Simple Smile

Не са при мен сега, но мисля че е колкото си пише 31см дължина  Peace На приятелката ми са http://www.miniprix.bg/produkt/1002098/ този цвят , с това по тъмното много добре стои. Токът е удобен , аз ходя само на равно ...

# 616
  • Бургас
Позволих си да пусна Тема за размяна.
Казвайте, ако има нещо за поправяне.  Simple Smile

Jully, и аз поръчах тези.  Mr. Green

Панталонът/дънки на райе го имам.  Peace
На s.Oliver е. Моят е точно номер 32, това се оказа по немската номерация за панталони (не дънковата). На него пише още UK-6. Леко ми е големичък, но много ми харесва и затова си го оставих.
Ако искаш да меря?
Моля те Praynig, аз съм UK 8

Талия (при изравнена предна и задна част)-36см, ханш (под ципа)-44см, дълбочина-18см, дължина-100см.
Най-долу имат ципчета.

Airborne, Pataugas си отговарят.  Peace

# 617
# 618
Някой може ли да разчете марката  Rolling Eyes - http://www.prikachi.com/images.php?images/995/5424995L.jpg

# 619
  • София
Мимита , много благодаря  bouquet Да се надяваме, че ще се вмъкна без проблем Simple Smile А как са като еластичност?

# 620
  • Бургас
Мимита , много благодаря  bouquet Да се надяваме, че ще се вмъкна без проблем Simple Smile А как са като еластичност?

Имат еластичност, достатъчна.  Peace

# 621
  • София

Hug

# 622
# 623
  • Бургас

Hug

Грабвай го, мисля, че ще ти хареса!
Качеството и изработката са отлични. На мен лично, както писах вече, много ми харесва!  Flutter
А и с намалението цената му е прилична.

# 624

Dulce Rubio са със сигурност. Най-вероятно и за модела си права.  Peace

# 625
Момичета да ви попитам за онези якенца на Бершка от плат в кафяво и сиво, получихте ли ги и какви са отзивите? Улових си снощи едно и много му се чудя Thinking

# 626
  • Sofia
Момичета, не им вярвам за кубинките, че са умалени. Заради тях отворих какви ли не обувки - на Pataugas naprimer не са им верни мекрите, а ако гледаме мъжките кубинки същия модел, излиза, че са уголемени (на 41 номер са писали стелка 27см, което по принцип е 42). Просто си пишат размерите както им падне и аз си поръчах моят си номер - 36 (червени). Заедно с тях пуснах змийските гумени ботуши само, защото са нЕкв'ва марка, а хич не са ми в стила и китайските гумени с вестник (WOZ?).
Нищо повече не гледам  Stop

# 627
  • София
Момичета като пазарувате с ваучерите стойността на поръчката точно колкото ваучера ли трябва да е или може малко повече и разликата да се доплаща на куриера като наложен платеж?

При това намаление не е удачно да се използва ваучер  Peace Защото първо ти се приспада сумата на ваучера и след това ти се начислява намалението от 30, 20 или 10% .

Така , че най-изгодно идва да се пазарува БЕЗ ваучер!!!
П.П - Извод достигнат след като си издухах моя  Laughing

Иначе може да е повече поръчката от стойността на ваучера и разликата се плаща на куриера  Peace

Поли мисля, че си в правото си да напишеш едно гневно писмо за корегиране на сумата на поръчката. Те парите са си твои, независимо, че са под формата на ваучер!!!! Не оставяй нещата така!

Момичета направих заявка за връщане , от вчера е в процес на обработка.
Сега какво трябва да направя.
Колко време се чака , за да върнеш артикул.

Викай куриер! Няма какво да чакаш. Статуса се променя след като получат върнатите артикури.Това е обсъждано безброй пъти. От заявката за връщане ти трябва ID номера (номер, който си получил след попълването на заявлението за връщане на продукт)-този, който започва с R......

# 628
На мен така при ползване на ваучер за сумата от 30.80лв /и аз за толкова точно си нагласих поръчката/ ми отказаха един от пуловерите и парите за тоз пуловер не ми ги върнаха Sick Пише, че разлика от ваучер не връщат, ама то не е моя вината Peace Писах им писмо, че искам или пуловера или парите за него. Да видим какво ще кажат

# 629

Общи условия

Активация на акаунт