Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 232
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Два дни ги побърках да питам за дължина на стелката на кубинките (дали са умалени) и чак днес са ми отговорили и ПАК не им вярвам - според мен не мерят, а смятат по 1см надолу за размер  Rolling Eyes

# 706
  • Варна
Гласувах за русенци, нали съм си родом от там  Heart Eyes

И аз така. Party

# 707
Момичета,благодаря ви че гласувахте за Велико Търново HugКаквото искате,ще пращам или нося,понеже ходя и служебно в София.Което пък беше причина да пусна поръчки до офис на Спиди в София,та да ползвам намалението Crazy ooooh!,луд умора няма :lol

# 708
Два дни ги побърках да питам за дължина на стелката на кубинките (дали са умалени) и чак днес са ми отговорили и ПАК не им вярвам - според мен не мерят, а смятат по 1см надолу за размер  Rolling Eyes

Точно,и аз мисля,че правят така.  Crossing Arms

Защото за едни дънки,които получих,имаше малко разминаване в размерите,които те ми пратиха, и които аз измерих.  Peace

# 709
Аз съм капо за уикенда, мацкиии...гордея се със себе си...Исках много един портфейл, обаче нямаше с кой знае какво да го комб-на и се отказах. Пък и във вторниците пускат И 40%-но на разни неща, та реших, че е по- добре тогава да поръчвам. Не че има какво толкова...ама нали сме маниячки  Mr. Green
Този мъжки пуловер (от линкче по нагоре го отворих) каква материя е? Пише само 100 %  newsm78 търся памук, този памучен ли е?
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1010894

# 710
  • София
Момичета, при направена поръчка, след колко време ще ми се отрази в "Моите поръчки"?
Снощи пуснах една, днес там пише, че нямам поръчки Laughing

# 711
значи не си я финализирала, т. е. на практика нямаш поръчка
имаш ли мейл?

отуши  Mr. Green

едит: едната ми поръчка /жълтите кубинки/ от намалението вече е приета от негова милост оператора Simple Smile
и моите не са обединени - чудо невиждано!

# 712
Пуснах ви едно гласче за Русе Hug
Още не са ми отговорили на писмото, дали да не им го пратя пак?

# 713
  • софия
Я! Имам 2 поръчки, но не са ми ги обединили. Едната си е само "приета", а другата - "приета от оператор" Laughing

# 714
  • Бургас
http://www.miniprix.bg/produkt/95511/ - тънък, мислех, че е по-дебел, защото е с вълна. обаче съм много доволна как ми стои, успешна покупка  Grinning
http://www.miniprix.bg/produkt/84194/ - поръчан номер 38. получен номер 48 с лепнат отгоре етикет 38. няма да го връщам, отиде при приятелка. чудя се дали цялата партида 38 е с объркани номера или съм имала късмет. защото пък ми хареса иначе панталона

# 715
  • София
значи не си я финализирала, т. е. на практика нямаш поръчка
имаш ли мейл?

отуши  Mr. Green

едит: едната ми поръчка /жълтите кубинки/ от намалението вече е приета от негова милост оператора Simple Smile
Нямам мейл, ама уж я финализирах newsm78
Нещо от сорта на- вашата поръчка беше изпратена успешно или нещо такова и коша се изпразни newsm78

# 716
  • Sofia
ВТ, извинявам се, и аз за Русе ще пусна и все се надявам, ако се наложи да поръчвам кубинки с 1 размер отгоре, някоя Русенка да се съгласи да ми ги приеме на адреса си другия уикенд.
Три от моите 4 са вече при оператор. Дано бързо ги разпратят, че утре пак ще се заринат с поръчки.

# 717
в спама погледна ли? да не е там мейла?
ако не - обади се на телефона им и ги питай

# 718
  • на земята
Ханах си страхотна чанта на РАЙФЪЛ,тъмно синя еств.кожа с протмоне за 70 лв.бързи я гепсах  Joy чак от бързане снимката не можах да взема да я сложа сега ще пробвам да я кача..)))ето я   ,   

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 13:40 от *лаленце*

# 719
Моите поръчки , до преди 1 час бяха само "приета". Вече са със статус "приета от оператор " . Сега следва да очаквам фактурата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт