Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 249
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
Цитат
miniPRIX.bg
Какво ще кажете за един изненадващ Happy hour от 14:00 часа.
Дайте по един like, ако сте съгласни!
Crazy Flutter

# 721
  • Бургас
имам въпрос за ботушите. на някои пише, че вътре са с текстил. това значи, че са с онази гадна вмирисваща се кожа ли?

# 722
  • Варна
Дами, много ме радвате Hug Вие сте моето успокоение,че не съм болна или че поне не съм само аз Mr. Green Намаление да се чуе и  #Crazy
От намалението във вторник получих 2 панталона:
BON´A PARTE джинси за майка, много мекички, дано да и станат;
MNG, с отрязан етикет, ако не ги беше срам, сигурно и копчето с абревиатурата щяха да свалят Laughing Малко са ми големи и си мисля ... ако ги изпера на по-високи градуси дали няма да се свият или ще ги съсипя newsm78
На ботушите са се опитали да изстържат отдолу на подметката логото на Hush Puppies, ама * Ани * нали ги разконспирира Laughing На мен са ми широки, довечера ще ги дам и на майка да ги пробва, че тя е с по широк крак. Въпреки, че подметката е тънка, самото стъпало е вдигнато още нагоре и ми се струва, че ще има достатъчно изолация да топлят. Ще помоля * Ани *, като горд собственик да се включи тук ... от вътрешната страна на тези, модела на ботушите и размера е отпечатан на различни места. При твоите така ли е или аз съм късметлийка с 2 ботуша от един модел и различна партида Laughing
И моята поръчката от събота е при оператор Simple Smile Там са кецо-ботите на мъжо и якето Бершка, за които разпитвах  bouquet
Цитат
miniPRIX.bg
Crazy Flutter
Тези ще ни уморят ooooh!

# 723
  • София
Днес получих този суитчър http://www.miniprix.bg/produkt/1012118/ размер S.Марката е Bon'a Parte.Страхотен е като качество,няма дефекти и ръкавите накрая са много интересни.Ципът е разделящ се. Flutter

# 724
  • Бургас
Много хубавва чанта и аз искъм пък Grinning
Моите две от три при оператор,а най-първата седи приета

# 725
Цитат
miniPRIX.bg
Crazy Flutter

когато стане 14.00 часа, пишете, ако има намаление  Praynig /имам работа и следя само темата тук/

имам въпрос за ботушите. на някои пише, че вътре са с текстил. това значи, че са с онази гадна вмирисваща се кожа ли?

плат

# 726
  • София
Цитат
miniPRIX.bg
Crazy Flutter

Ооо...аз тъкмо си погледнах часовника на печката и гледам 14.47 и казвам - аааа...изпуснах го. Пък то ... оказа се, 13.47 ...за съжаление не съм го изпуснала... Joy hahaha

# 727
  • Бургас
А момичета между другото имам в коша едни ботуши на Аигле 39номер 79лв някой ако ги иска да казва че още 10мин съм тук и отивам да слагам динозаврите по леглата

# 728
Някой купувал ли е тази тениска - дали е хубава и размерът да е ОК  newsm78
пак аз Simple Smile) писах даже някъде-тънка,като онази предната на зара,която мисля 4е върна ама тази не е толкова дълга Simple Smile има6е паднало камъче,но реших,4е след няколко пранета все пак ще изпадат...не съм я носила,мо ми харесва-s взех

# 729
  • на земята
Elia.,две бяха чантите другата беше сива подобна,но някой я гепса много бързо като написах съобщението ,дотогава си седеше  Joy 

# 730
  • Бургас
Калпазанки взеха ми чантичката,а хич не мислят колко трудно харесвам чанти:)

# 731
  • Sofia
vin4o, тази толкова ли е голяма? Искам да ми е като на манекенката, та мислех S да сложа, а не XS  Rolling Eyes Камъчета даже не ми трябват  Mr. Green
Лаленце, дай линк да дебнем чантата ?
с'я тоя happy hour к'во значи  Crazy Пак ли  ooooh!

# 732
по-малка е,стои като на манеканката,ако иска6 на с да меря дове4ера?cache-cache e
 Mr. Green хайде-блузи и топове  Peace

# 733
Аз не виждам да има намаление на нещо... Rolling Eyes

# 734
  • Бургас
То и сайт няма ...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт