Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Аууу, Jully, ама те страшни бе!  Shocked Мега, мега огромни!  Laughing

За дънките Vero Moda от Asos да се изкажа и аз. Имам в двата цвята, даже днес съм с индиговите. Хубав е цветът, като дънки изглежда.  Peace Много приятни, непретенциозни панталончета за всеки ден.  Wink
Талията е малко височка, да. ДАже отначало се чудех дали ще ги нося, но се оказа, че са удобни. Аз такава талия не съм носила отдавна, отдавна.  Laughing И прикрива тук-там.  Simple Smile

# 331
Джули, hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy няма такъв ботуш честно Joy

# 332
  Това яке дали си отговаря на размера и дали цвета е оранж или червен  имам в коша S  http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1913/11171669285909296701351164316Z5xJcEAxaXfhRBWXDHG7.JPG

# 333
  • София
Джули, hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy няма такъв ботуш честно Joy
Налииииии, Котаракът в чизми бледнее просто пред мен Joy

# 334
  • София
Джули, много жалко за ботушите, на снимките в сайта изглеждат страхотно  Sad

Моите поръчки от вторник също са фактурирани, нищо не ми е отказано,
бързо работят!

И да помоля за съвет - вчера разходих тези ботушки за по-дълго време и
се прибрах едва ли не със сълзи на очи - безумно ми убиват на малкия пръст на
десния крак. Много си ги харесвам, идеално са ми на дължина и ширина, нося ги без подгъването.
Естествен велур са - как да ги накарам да омекнат на десния крак?

# 335
  • Бургас
Да ви кажа, че днес влязох в Аутлет-а на Теранова и видях едни якета, които ги имаше в сайта - червено, черно и тъмно синьо. Късички, зимни, с качулка с пух, отпред се закопчават освен с цип, и с едни такива интересни копчета. Бяха по 50лв.  Whistling
Ето, намерих снимка на черното: http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-5f0488a9f6f0-80-0-1-85.jpg
Също видях и тези дънки. Мисля, че бяха по 30лв.

# 336
hahaha: Обиколката им горе е  45см. #Crazy , а моят крак е 35...
А сега гледайте  и  завиждайте  за новите ми ботуши  newsm65  

hahaha Joy jully m, след като си направихме крачните мерки обществено достояние, смея да отбележа, че ако бяха високи до бедър, а не до коляно, щяха да ти залепнат ама точччно Joy! Може пък това да им е била идеята, пък да не им е стигнал матриЯла Laughing. Иначе язък наистина, щото изглеждат супер Peace.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 14:43 от Alanis

# 337
Голямо писане сте му дръпнали днес. Аз предвидливо заобикалях латопа в часовете на намаления, поръчах само за малката една рокля, която много ми хареса. И понеже беше изчезнала по едно време, а вчера се появи само една бройка, надявам се да не е някоя дефектна и пак да се занимавам с връщане. Ето тази е:
Вчера поръчах този суитчър, не го бях мяркала из сайта, доста симпатичен изглежда.

http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1001419

Отказаха ми и сутчъра, и роклята, понеже нямала 15 лв. и нямало как да ми я изпратят. Много съм ядосана. Ако съм искала да я поръчам отново на редовна цена.

# 338
Това е много сладко http://www.miniprix.bg/produkt/1012890/ за който има бебе

# 339

добре, че ги отказах малко преди поръчката ми да отиде при оператор  hahaha
при тази ширина, май са мъжки, а малките им номера са били за момчета

# 340
  • София
[quote author=jully m link=topic=684561.msg23351272#msg23351272 date=135116245

добре, че ги отказах малко преди поръчката ми да отиде при оператор  hahaha
при тази ширина, май са мъжки, а малките им номера са били за момчета
Хм,  newsm78 момчета, момчета, колко да са големи тези момчета, Бубка  Thinking  Забравила съм вече на колко години момчетата носят №38 , ама дали са и  с такъв прасец  Mr. Green

hahaha Joy jully m, след като си направихме крачните мерки обществено достояние, смея да отбележа, че ако бяха високи до бедър, а не до коляно, щяха да ти залепнат ама точччно Joy! Може пък това да им е била идеята, пък да не им е стигнал матриЯла Laughing.
moresmile

Момичета, то това е най-гадното,  че много от  нещата  изглеждат страхотно на снимките, ама ей на- действителността понякога е   finger   Sick

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:17 от jully m

# 341
Отрязаха ми полата с джуфката. Ето тази http://www.miniprix.bg/produkt/1006004/. Мацката каза, да си следя сайта, може отново да се появи в склада. Подуши ме, че съм от вечно дебнещите  Laughing.
Моля, който има полата да пише два реда тук, че НЕ Е хубава!

# 342
и като говорим за огромни неща, преди време си бях поръчала тези боти - има ги в няколко цвята; за моя крак #40 бях взела #41 и ми бяха доста големи; вчера ги пробва едно момиче, което носи #42 - лепнаха й, а тя в #41 не влиза  Rolling Eyes

трябваше да ги върна докато можех  Twisted Evil
ако някой си ги познае, носени са два пъти, взех ги за 49 лв., а не за 70 лв.

# 343
Отказаха ми и сутчъра, и роклята, понеже нямала 15 лв. и нямало как да ми я изпратят. Много съм ядосана. Ако съм искала да я поръчам отново на редовна цена.
И аз имам частично потвърдена поръчка със само един панталон за 13лв, но ми е фактуриран и вероятно ще го изпратят.

# 344
  • на земята
Момичета ,помагайте че куриера ще дойде а аз се бутам,искам да върна едни неща,отива за заявка за връщане на продук и ми ми пише че ще бъде актуализирано в най кратък срок...)))Фактурата не мога да намеря къде я набутах от бързане,опаковах нещата за връщане и отгоре какво да пише,нпкой набързо да ми каже и какв номер се пише отгоре и какв адрес да пиша като получател   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт