Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 321
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Да споделя разочарованието си от това . На първото обуване се скъсаха отзад при джоба. А не са ми тесни. Похвалих ги тук, когато ги получих, но си корегирам мнението. Sad

# 451
  • Варна
Toni_baraboni  bouquet

*лаленце*, ТХ са си твоите и линка на mimenceto 80 е за ТХ, само не знам дали е за същите.

ЛЪВИЦA отговориха ли ти на въпроса дали ще има ограничения в поръчките?

# 452
  • на земята
farf ,изобщо не съм ги загледала,взех ги за един зелен панталон и манто,учудих се без да искам те биле ТХ  Laughing 

# 453

ЛЪВИЦA отговориха ли ти на въпроса дали ще има ограничения в поръчките?

Не,още не са,сега пак им писах.Предния път,когато имаше код за -20%,преди месец и нещо,важеше само за една поръчка на акаунт,но това го казаха впоследствие...Та затова искам да знам дали да си събера всичко.което искам в една голяма поръчка и да пада голямото чудене кое да е или мога спокойно да си поръчам каквото харесам.

# 454
И аз ще чакам утре поръчката от вторник.Миналата седмица минаха следобед.

# 455
Кой иска 38 Кубанас

# 456
  • Варна
А сиви 39?

# 457
  • Пловдив
farfPeace аз! Дали ще са ми добре 39-ти за крак 25 см., нормален към леко широк  newsm78

# 458
  • на земята
Rusalka:) добре ще са ти..)))Аз съм 38 и взех 38 и са ми малки ,стискат ми на пръстите,вземи 39..)))Тези кафевите днес цщл ден седат в сайта,как така никой не ги е взел,май им омръзна от КУБАНАСИ  Laughing

# 459
  • Варна
farfPeace аз! Дали ще са ми добре 39-ти за крак 25 см., нормален към леко широк  newsm78
Мисля, че ще са ти ОК. Моите също са 39, първия ден ми бяха тесни, но след това се отпуснаха Peace

# 460
  • на земята
Пък моите не са отпуснаха  Sad

# 461
  • Бургас
И за мен са умалени с номер Peace

Това някой дали е  получил  ,даде мнение?   http://www.miniprix.bg/produkt/1002126/

# 462
Чудех се...след 12ч. нощес дали ще можем да правим поръчки с отстъпката иличак утре след еди колко си часа?
Бубанка, ти си мерила "другата" талия, между талия и ханш. По принцип се мери талията горе, най- тясната част...аз поне така меря. И моята е там някъде, та нямам дънки с ниска...по разбираеми причини  Mr. Green Измери по- нагоре  Peace може да се доближи до мереното по дънките.
И аз чакам утре дънки, не са ми обединили поръчките от вторник и сряда, а днес получих 2 последователни смс-а, за 2 пратки, утре ще се отчета  Peace
Кафявите Патагуаски- ботите отговаряха ли? 25,5 стъпало, 39 ли да запазя?

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 22:59 от Анонимен

# 463
Кафявите Патагуаски- ботите отговаряха ли? 25,5 стъпало, 39 ли да запазя?

на мен #40 ми бяха ок на дължина, по принцип нося #40, но гумата отпред ми натискаше големите пръсти на краката

пп дънките ми не минават в най-тясната част на талията, а доста по-долу; мерих и други чифтове, на всички талията им е доста по-малка от моята  hahaha

# 464
Мерси, значи по- добре 40...
И моите не минават чак горе, но все пак нали мярката за талия е на определно място. Та, явно ще трябва да мериш по твоите и да сравняваш с мерките, които някой е измерил, а не да си даваш твоите реални  Wink. Само, че тогава пък ще трябва да имаш предвид и дълбочината  Peace

Общи условия

Активация на акаунт