Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 308
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Аз имам черни и ги харесвам. Въпрос на вкус и стил. Peace

# 571
Момичета, каква беше ситуацията с тези боти Gaastra , държа едни 39 и им се колебая....

П.П. Вече не им се чудя. Пуснах ги.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 22:09 от tortoise

# 572
здравейте! казвам се Бубанка и съм шопинг-маниачка!  Blush
поръчах си шарени кубинки ако ще и да се разчуе, а това и ще стане щом го пиша във форума! просто не издържах  Twisted Evil
жълти - за статистиката  Joy
луда жена!  bowuu

пп точен номер, мисля да скипна всички възможности от типа 'с дебел чорап', 'със зимна стелка' и т. н. и да им се радвам баш, когато им е сезона; и без това от прикса съм поръчала над 25 чифта обувки за мен и за приятелки, мъжка, детска и дамска номерация - единствените, които наистина си отговаряха на номера, бяха кафявите кецове, за които някой друг писа, че са умалени; ако не стават, връщам ги и готово  Mr. Green

# 573
  • София
Бубанка, тези ли http://www.miniprix.bg/produkt/1012510/ Crazy

# 574
по въпроса за размените

според мен темата е за 'пазаруване от чуждестранни сайтове', защото сайтът е румънски - не мисля, че има значение това, че сайтът има българска версия и кол-център със софийски номер; складът също е в Румъния, а най-известният нам служител, е Барбу - доста не-българска фамилия  Joy
да преместим темата в другия подфорум и да пуснем там и тема за размени /където има доста други теми за размени/ предлагам, какво ще кажете?

# 575

да  Crazy
зелените ми харесаха най-много, но имаше само #38  Crossing Arms
всъщност искам и бели, и розови, и вишнАви, и лачени черни, и високи, и ниски, но най- искам никой друг да не носи като моите  Joy

# 576
по въпроса за размените

според мен темата е за 'пазаруване от чуждестранни сайтове', защото сайтът е румънски - не мисля, че има значение това, че сайтът има българска версия и кол-център със софийски номер; складът също е в Румъния, а най-известният нам служител, е Барбу - доста не-българска фамилия  Joy
да преместим темата в другия подфорум и да пуснем там и тема за размени /където има доста други теми за размени/ предлагам, какво ще кажете?

Аз съм ЗА.

# 577
  • София
по въпроса за размените

newsm10
А за кубинките, стоят ми в коша едни оранжОвки  /няма да си ги мешаме  Simple Smile/  и се кумя тука вече няколко часа ooooh! да ги пускам ли , да не ги ли #Crazy  Ама ме е яд и накрая нищо няма да пусна, щото имам неактивни ваучери за нам колко си лева и няма да им давам на тия още пари Crossing Arms /само не знам дали си вярвам Mr. Green/

# 578
Добре,аз от тези кубинки само едни лилави видях като разглеждах из сайта,вие пък как и жълти и оранжеви и зелени.Искам зелени аз Embarassed
Имам ей такива кубинки от Асос и са РАЗКОШНИ
http://images.asos-media.com/inv/media/2/4/2/1/1781242/blackfloral/image1xxl.jpg та...продължавам да си събирам шарени обувчици.

# 579
Спарки, към средата на страницата - http://www.miniprix.bg/produkti/damski-drehi/obuvki-1/per_page-180
зелените свършиха  Wink

пп с тези -30% хвърлих една кофа пари, а се бях зарекла и копче да не си купя от сайта
взех си дори от онези, безумните, каубойски дънки в два цвята  Blush

# 580
Кажете мацки, някой връшал ли е цяла поръчка? Прочетох, че месечно не мога да върна повече от 25 % от стойността...Ми аз искам да върна всичко  Shocked + че имам и една отказана, но и без нея сумата на върнатите сега ще е към 50 %...дали ще ме отрежат? Какво ще ме посъветвате  Praynig
За темата за размени съм ЗА, местим се в др. подфорум и там ползваме темата за размени  Peace

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 22:30 от Анонимен

# 581
http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/ - олсейнтските дънки наистина ли са кафяви? Или бъркам дънките.... искам черни!

# 582
  • София
взех си дори от онези, безумните, каубойски дънки в два цвята  Blush
Що пък да са безумни- много са готини даже, още като ги пуснаха се засилих с едни, но здравият разум надделя и се отказах, но не за друго, а защото ако са им верни размерите- ще са ми големи и най-малките. Confused Тамън като дойдат твойте, ще кажеш дали си отговарят Simple Smile

Цъфс, аз съм връщала няколко пъти по цяла поръчка /с повече от едно нещо/ , но  всичко беше с дефекти и не мога да ти бъда полезна... Понеже вече изтерясвам с тоя сайт и "сполучливите ми покупки" Joy,  съм си направила една екселска таблица и там си смятам  всичко- за колко съм купила , за колко съм върнала , колко дефектни, колко объркани от тях и колко върнати заради несполучлив размер Blush, пък нека имат късмет да ми кажат нещо Mr. Green

Алекс, това са черните:http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/

# 583
Мерси. 28 на 38 френско ли отговаря?

# 584
Ммм, мерси Джули...може би ще си оставя Мекските дънки и без това нещо ме човърка за тях... Blush Те, точно те ми се струват дефектни, ама другите неща пък хич няма какво да ги правя.
Хм, тези дънки аз ги поръчах...ама не са Ол сейнтс, Мекс джийнс пише... Rolling Eyes и...да, Алекс 28= 38. Моите са 38 и отг. на 48 френско...може би леко умалени да са, защото ми лепнаха, а имам и 46-чки (ларедутски дънки и панталони), които са ми точни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт