Коледни благотворителни инициативи на ДБМ 2012г

• 29 190
  • 468
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз не съм от най-сръчните, но ще се опитам да направя нещо Grinning По-късно обаче ще се похваля с изработени гривнички от щерката Heart Eyes

# 16
Добро утро!

Антом, прекрасна си  Hug

Приятно творене на всички, с него празницте са по-красиви, по-пълни.

# 17
Във Видин само да уточним датите и мястото !Но Традиционен Коледен Базар на ДМБ ще има !

# 18
  • Sofia
Привет! Ще се включа и тази Коледа. Вече имам някои неща, но ще трябва да ги снимам, за да ги покажа Simple Smile

# 19
Antom, благодаря за изчерпателния отговор. Hug

Включвам се веднага и ще се постарая да не е само с бижута, а и с други handmade красоти. Запретвам ръкави  Simple Smile

# 20
  • Бургас
Да се включа и аз. В Бургас ще има базар, но не сме уточнили дата . По традиция сме една седмица преди Коледа, но тази година 15 декември е работен ден та сме в "голяма чуденка" До края на седмицата ще трябва да определим и дата.
Антом благодаря ти мила за темичката. Както винаги си на "първа линия" и винаги навреме Hug
Приятно творене на всички   bouquet
 Old Sport   Two Hearts

# 21
Прекрасно е това, което правите! В момента обмислям с какви други ръчно направени нещица да се включа, защото по принцип правя ръчно рисувани бижута и разни фигурки от мъниста, и не съм сигурна дали биха били подходящи за базара. http://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Galabina/1382648562708 … ef=ts&fref=ts

# 22
Здравейте! Бих искала да се включа с малко текстилни играчки и кукли, обикновено се купуват около празниците за подаръци:) Разкошна инициатива, дано много хора да се включат!

# 23
# 24
Ане,  newsm74, страхотни идеи!

# 25
Здравейте  и  от  мен.Влючих  се  във  Великденския  в  Пазарджик тази  година,мисля  сега д а  подкрепя  Софийския  за  Коледа.Незнам с  какво,май  каквото ми  роди  главата.Ще  чакам  включване  за  допълнителната  организация  на  Софийския  базар.

# 26
Аз да питам по рано може ли  да се изпращат готови неща

# 27
Антомче обичам те - пиши ме в отбора на Пловдивските джуджета - и да не си помислиш че още мързелувам - неее - вече започнах   bouquet

# 28
  • sofia
Aни, мерси за темата, време й беше Twisted Evil
Да кажа за София........базар ще има, но уточняваме мястото. В момента очакваме няколко срещи за да видим кой ще ни приюти за 3 дни. Повече няма да можем, физически е сложно и хората работят Rolling Eyes
Както винаги , ще е началото на декември. Не мобем да кажем сега кога и как ще събираме сувенирите , но се надяваме до няколко седмици да имаме повече информация. Ще я споделим първо тук, разбира се.
Очакваме и актуален отговор от една държавна иснтитуция, за да определим и за какво ще са средствата от базара. Наш дългогодишен проект ще бъде продължен само ако имат още нужда от нас, а това ще разберем от този отговор. Та.......за София положението е висящо, но базар ЩЕ ИМА Mr. Green
Много красиви неща виждам, пак ще падне пазаруване Twisted Evil
Я да питам аз...........някой работи ли с естествени минерали и камъни?

# 29
  • sofia
Аз да питам по рано може ли  да се изпращат готови неща

Могат, да  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт