Коледни благотворителни инициативи на ДБМ 2012г

• 29 246
  • 468
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Здравейте отново, момичета.

Днес разказах за вашата инициатива на Теди. Тя прави бижута от плимерна глина.
Ако смятате, че нейните неща са подходящи, можете да и пишете направо във Facebook. Тя е отворена за идеята, но няма регистрация тук Simple Smile
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%91%D0%B8%D0%B6%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%A2%D0%B5%D0%B4%D0%B8/149673131789760?sk=photos_stream

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 18:39 от Doncho_Donev

# 137
Утре да стискате палци на София, после ще пишем защо Peace
Г-н Донев, ще и пишем Peace

# 138
  • Враца
Здравейте момичета, сега ви видях, а вие сте вече много напред !  Hug
Dolmar  - чудесни са и бижутата от полимерна глина и картините на дърво.
Антом – с удоволствие разгледах Коледният ви албум – прекрасни Коледни идеи и разнообразие от неща ( има за всеки по нещо) - та вие почти сте си готови за Базара !
Трапезица –заради твоите шалове от миналата година се опитвам да сглобя един, но съм на трети бод – е тази година ще си взема нещо готово !

ДБМ - София и  Пловдив – Прекрасни момичета тази година, ще се опитам да се включа с нещо ръчно и в  двата града – стъкло, природни импровизации – още нямам конкретна идея, но ме бройте ! София стискам палци за утре!  И от мен успех в творенето на всички !  Hug

# 139
Утре да стискате палци на София, после ще пишем защо Peace
Г-н Донев, ще и пишем Peace
Ще стискаме и на краката Simple Smile

# 140
  • пловдив
София  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

kali66 как готови?! Ние тепърва започваме  Mr. Green Пишем те и теб в отбора, но тайно, защото Moon Walk /която много ме обича  Wink / вече ме заплаши с БАН зарари ненаситността ми  Joy

Doncho_Donev страхотни бижута прави Теди! Едва ли някое от звената ще откаже такава прелест  Peace

dolmar  smile3501 красота!

Аз си продължавам с декупажа... ето поглед към част от нещата ми
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2012.689241.all

# 141

за един усмихнат и спорен ден  Hug

# 142
antom, електрическите крушки са много идейни   bouquet

# 143
esme_bolger, елхичката от истински плодове ли е? Страхотна!!!!!

Не е честно да се  показват такива неща на гладни хора рано сутрин  Mr. Green

# 144
Здравейте момичета, сега ви видях, а вие сте вече много напред !  Hug
Dolmar  - чудесни са и бижутата от полимерна глина и картините на дърво.
Антом – с удоволствие разгледах Коледният ви албум – прекрасни Коледни идеи и разнообразие от неща ( има за всеки по нещо) - та вие почти сте си готови за Базара !
Трапезица –заради твоите шалове от миналата година се опитвам да сглобя един, но съм на трети бод – е тази година ще си взема нещо готово !

ДБМ - София и  Пловдив – Прекрасни момичета тази година, ще се опитам да се включа с нещо ръчно и в  двата града – стъкло, природни импровизации – още нямам конкретна идея, но ме бройте ! София стискам палци за утре!  И от мен успех в творенето на всички !  Hug

Теб винаги те чакам да се появиш:)
И днес имаме новина, изчакваме да н потвърдят и ви сурпизираме, а вие твяорете:)

# 145
# 146
ИМАМЕ ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИ ОТ MALL OF SOFIA БАЗАРА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ТАМ НА 15 И 16 ДЕКЕМВРИ:)))))))
Ани, моля те помоли модератор да го сложи на първа страница:)

# 147
  • София
Браво на вас. newsm78 Значи ще има нещо и за София Laughing(НАЛИ може и НЕ коледни неща?)

# 148
ИМАМЕ ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИ ОТ MALL OF SOFIA БАЗАРА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ТАМ НА 15 И 16 ДЕКЕМВРИ:)))))))
Ани, моля те помоли модератор да го сложи на първа страница:)
  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
  • пловдив
 newsm44 Браво София !!!! сега ще драсна на модераторите  Peace

Браво на вас. newsm78 Значи ще има нещо и за София Laughing(НАЛИ може и НЕ коледни неща?)

Всичко може Луна  Hug Коледа са няколко дена... на красотата искаме да се наслаждаваме цял живот  Wink Твори смело и носи, момичетата ще се радват на всяка подадена ръка !

Общи условия

Активация на акаунт