ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 41 890
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
а в предучилищната връщат ли? Значи да не разчтаме на ЕСПЧ, така ли иазлиза? Аз си викам, че има надежда до 1-2 години да се променят нещата, а излиза, че няма, така ли? Аз пак питам мамите, на които ви предстои да записвате децата си в предучилищна? Как мислите да се справите с проблема?
Няма да те върнат, нали това писах одеве.Поне в нашето не връщат,за предучилищна група в училище става въпрос.

# 556
На мен пък хич не ми се иска детето ми да ходи от 4-годишна възраст на предучилищна в училище. Някак си ми се струва много стресиращо да е сякаш. При все, че едва ли ще посещава детска градина дотогава. 

# 557
  • София и там където не се пуши
На мен пък хич не ми се иска детето ми да ходи от 4-годишна възраст на предучилищна в училище. Някак си ми се струва много стресиращо да е сякаш. При все, че едва ли ще посещава детска градина дотогава. 

Който родител не желае, детето няма да посещава, особено в София .

Че то дано оправят забавачките към читалищата там да имат право да правят групи и да ги занимават по 2-3 часа, а и да дадат права на частните да подготвят децата.

# 558
  • Пловдив

Който родител не желае, детето няма да посещава, особено в София .

Че то дано оправят забавачките към читалищата там да имат право да правят групи и да ги занимават по 2-3 часа, а и да дадат права на частните да подготвят децата.

Да,ама това е вариант за богати родители...и майки,които могат да не работят Wink За жалост за останалите избора е ограничен.

# 559
В предучилищните групи в детска градина и училище се приемат деца по реда на една и съща наредба - НАРЕДБА № 3 от 5 февруари 2007г. за здравните изисквания към детските градини
Във връзка с това, което писах по-рано (на предишната страница), директорите на детските заведения имат право да откажат достъп на децата ви, ако им липсват задължителните за възрастта ваксини... Друг е въпроса дали ще го направят, на късмет е....

# 560
Здравейте! Ясно е, че има доста хора, които ни си ваксинират бебетата и децата. Знаете ли джи пи педиатър, който би вписал, че ваксините са сложени, когато не са. Със сигурност има такива - ако някой познава, сигурна съм в това - моля, пишете ми на лични. Време не остана Simple Smile) За София.

# 561
Момичета нуждая се от помощ да намеря личен лекар за дететнцето ми Дария на 1г. и 5м., който да се съгласи да не и слагаме оставащите й 2 ваксини. Живеем в Бургас. Има атопичен дерматит, провокиран от ваксините, както и сериозни белодробни проблеми. За съжаление личната лекарка не е съгласна да се договорим да не ги слага:( Може и на лични да ми пишете. Благодаря предварително!

# 562
Имам едно питане. Социалните проверяват ли по някакъв начин бележките за ваксините, които родителите носят? Или просто ги искат за да е пълна документацията според изискванията на наредбата?

# 563
  • Сфия
Имам едно питане. Социалните проверяват ли по някакъв начин бележките за ваксините, които родителите носят? Или просто ги искат за да е пълна документацията според изискванията на наредбата?

И мен ме интересува този въпрос.  Замислила съм се за фалшификация... Иначе сега през есента подадох документи за детски. Ваксинте ни бяха отложени, заради АД. Но в бележката не се дава обяснение защо не са поставени задължителните за възрастта ваксини. Пише само какво е поставено до момента... И ми отпуснаха детски. Което ме навежда на миъсълта, че този документ е фиктивен.

# 564
Преди ваксина за грип и да се плашите от приказките на ЛЛ си струва да изгледате това - Грип и ваксини за грип

# 565
  • France
След като прочетох темата, вече се чудя дали да слагам 3-тата инжекция противохепатитна.... newsm78
А работя в стоматологичен кабинет....
Мнението ви ще е ценно за мен.

# 566
След като прочетох темата, вече се чудя дали да слагам 3-тата инжекция противохепатитна.... newsm78
А работя в стоматологичен кабинет....
Мнението ви ще е ценно за мен.

слагай, слагай... така и един колега до миналата есен все слагаше и се чудеше после защо скоро след това е болен, ама тоя път двустранната бронхопневмония дълго ще му "държи" "светли" спомени от ваксинката...
пардон, говоря за противогрипната... Embarassed

# 567
  • Пловдив
Тази сутрин попаднах на разговор в детската м/у домакинката и някаква друга лелка.Тюхкаха се за това,че трябва да слагат Манту,за да си подновят здравните книжки Whistling Едната си викаше-ама аз не искам Манту...ама тука няма искам не искам Mr. Green Crazy

# 568
  • Сфия
Аз не разбирам много, но Мантуто не е ли проба някаква или то пак си е ваксина?
Днес пак се опитах да говоря с педиатърката за ваксините. Попитах я не може ли поне мантуто да го пропуснем и да си затраем, пък за другите ще го мислим как ще стане и тя ми отговори, че ще ме прати на комисия за освобождаване... Изми си ръцете.... Та се чудя дали имам шанс с тази комисия? Моля дайте ми съвет, какво би ми помогнало? Становище на лекар? Ние сме с АД, но без АБКМ....

# 569
А как мога аз да откажа ваксина за себе си, защото  съм с доказан Автоимунен Тиреоидит на Хашимото и хич не ми се започва отначало хомеопатичното лечение, заради кефа на държавата
Нямам нужда от здравна книжка

Общи условия

Активация на акаунт