ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 41 860
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Кой те кара да си слагаш ваксина?

# 571
Аз съм на 35  Mr. Green време ми е да ме привикат, ще видим как ще се разберем.

# 572
Какви ваксини се слагат на възрастни хора? Извинявам се, ако е дискутирано вече и ви връщам пак към темата.

# 573
От 25-ата година през 10 години - мускулно, 0,5 мл    Реимунизация против тетанус и дифтерия    ТетаДиф ваксина - http://vaksini.eu/TetaDif.html

http://vaksini.eu/ik.html

# 574
  • Сфия
Коте, за възрастните не се следи така. Аз самата съм с хашимото. Точно, когато ми поставиха диагнозата преди 2 години, подлежах на реимунизация. Личната отказа да ми я постави(за мое огромно учудване тогава), пред вид ситуацията. Същата тази, която сега не иска да поеме да вписва на малкия ваксините и се опитва да ни убеди, че правим глупост. Просто не се вясвай при нея, или ако тя спомене нещо, кажи, че си била хремава и друг път ще дойдеш и така. На мъжа ми не му постави също, просто щото не се набута да отиде. Той трябваше 1 година преди мен да му я сложат.

# 575
  • Добрич
Аз миналата година, когато трябваше да бъда реимунизирана, просто отказах на ЛЛ, защо толкова му мислите, никой няма да ви ваксинира насила.

# 576
  • Пловдив
Аз миналата година, когато трябваше да бъда реимунизирана, просто отказах на ЛЛ, защо толкова му мислите, никой няма да ви ваксинира насила.

Да,ама на хората дето им са нужни здравни книжки не им е толкова просто Whistling Щото от това им зависи работата,а ги заставят насила да се боцкат.

# 577
  • Добрич
В последните постове на мамите не става въпрос, че им изискват заради здравни книжки.

# 578
  • Пловдив
В последните постове на мамите не става въпрос, че им изискват заради здравни книжки.

Да,така е...аз имах предвид,че е задължително и ги притискат и заради работата Peace

# 579
  • Сфия
я кажете за здравните книжки, за аккво трябвали? Ние ги използваме само за зъболекар...

# 580
  • Пловдив
я кажете за здравните книжки, за аккво трябвали? Ние ги използваме само за зъболекар...

Говоря за здр.книжки,които са задължителни при работа в здравно заведение,ресторант-при работа с хранит.продукти и т.н.,магазини и др.

# 581
  • Сфия
ахааа. И какво - искат да си ваксиниран, така ли?

# 582
  • Пловдив
ахааа. И какво - искат да си ваксиниран, така ли?

За да ти я издадат или заверят,за да можеш да работиш,искат да ти сложат Манту.

# 583
Никога не е ставало въпрос за ваксини или манту, когато съм си вадила здравна книжка? Това някакво скорошно изискване ли е?

П.П. Видях, през 2012 е променена Наредба 15.

# 584
Аз моята ЛЛ я ползвам да ми дава направления за гинеколог  основно и ако се наложи за нещо друго. Ако откажа ваксина, дали ще ми спре кранчето?

Общи условия

Активация на акаунт