ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 41 827
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Тия съвсем са изтрещели - да ваксинират деца с тежки хронични болести, щото са в ремисия!!!  Tired ooooh!

# 61
  • Пловдив
Тия съвсем са изтрещели - да ваксинират деца с тежки хронични болести, щото са в ремисия!!!  Tired ooooh!

Дам...аз като ходих на комисията все питаха "А сега дали са в ремисия?"-явно за да ги боцнат... Rolling Eyes

# 62
Страхотна лекция в САЩ, която се надявам да оцените Simple Smile

Засягат се обичайните теми с критичен поглед върху ваксините, който обвинява не само живакът за проблемите с тях.

Болести причинени от ваксини

За гледане без Интернет - http://download.vaksinite.info/Vaccines%20induced%20diseases/

# 63
Цитат
Полезно видео  bouquet.........и все пак нека изберем по малкото зло Peace

# 64
Определено по-малкото зло е да НЕ ваксинираш   Peace

# 65
Цитат
Полезно видео  bouquet.........и все пак нека изберем по малкото зло Peace
Зло и добро са догми на цьрквата и медицината.
В науката няма зло и добро.Всичко се случва по необходимост с цел оцеляване и еволюция на вида.

# 66
Здравейте!
От София съм. Търся хомеопат, работещ и със здравната каса. Очаквам второ дете и бих искала семейния му лекар да е хомеопат.
Ще съм благодарна, ако споделите име и координати, предпочитам на ЛС!

# 67
Душици , има ли варненски неваксиниращи мами? Ще се радвам ако има такива да се запознаем  Hug

# 68
  • Пловдив
Здравейте!
От София съм. Търся хомеопат, работещ и със здравната каса. Очаквам второ дете и бих искала семейния му лекар да е хомеопат.
Ще съм благодарна, ако споделите име и координати, предпочитам на ЛС!

Такова чудо все още няма Laughing Поне не и класически хомеопат!

# 69
  • в матрицата
Мънго пак е в телевизора  hahaha hahaha hahaha И призна - Ваксините имат странични ефекти!

# 70
Мънго пак е в телевизора  hahaha hahaha hahaha И призна - Ваксините имат странични ефекти!

Интересно , този човек се нуждае от хомеопатично потенциран ...... бацил на дизентерия Sick ! Единствено лекарство в рубриката " Ум , вълнение , говор със заекване от " . А , ако погледнем по-общо в рубриката "Заекване" в най-висока степен излизат 4 лекарства , едно от които е... , познайте - Mercurius - чистичък живак .  Wink Ще поприказвам с Найденов да му препоръча лечение . И , последно –пиша просто , защото ми се вижда любопитно , не правя генерални изводи , забавлявам се  Sunglasses - "Ум, Вълнение , заеква при разговор с непознати " - 3 лекарства , едното е живак .

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 09:11 от nice

# 71
  • в матрицата
Приказката " Да ти се връща тъпкано", явно е много показателна за Мънгъров. Така се е натъпкал с живак от ваксините...

# 72
Нещо много страшно видях тази сутрин Shocked ...не знам дали сте чели историята на бебчето Иан  Cry http://www.iansvoice.org Интересно ми е какво ще кажат защитниците на ваксините, като видят това.

# 73
  • Пловдив
Поставянето на противогрипна ваксина не предпазва от вируса, който върлува в момента. Тя е разработена само за щамовете, които ще ни разболяват тази зима, като пикът на грипната вълна се чака през януари. Освен това, за да си я постави, човек трябва да е напълно здрав, за да може организмът му да си изгради имунитет, обясни националният консултант по грип и остри вирусни инфекции проф. Мира Кожухарова. Ваксината се препоръчва на всички и най-вече на хората над 65 г., защото са с отслабнала имунна защита, а също и на пациентите с тежки хронични заболявания и упражняващите професии, които ги излагат на общуване с много хора, като контрольори в градския транспорт например, каза още проф. Кожухарова. Тя припомни, че тази есен и зима се очаква у нас да върлува грип с щамовете „Виктория”, „Калифорния” и „Уисконсин”.

Whistling

# 74
Поставянето на противогрипна ваксина не предпазва от вируса, който върлува в момента. Тя е разработена само за щамовете, които ще ни разболяват тази зима, като пикът на грипната вълна се чака през януари. Освен това, за да си я постави, човек трябва да е напълно здрав, за да може организмът му да си изгради имунитет, обясни националният консултант по грип и остри вирусни инфекции проф. Мира Кожухарова. Ваксината се препоръчва на всички и най-вече на хората над 65 г., защото са с отслабнала имунна защита, а също и на пациентите с тежки хронични заболявания и упражняващите професии, които ги излагат на общуване с много хора, като контрольори в градския транспорт например, каза още проф. Кожухарова. Тя припомни, че тази есен и зима се очаква у нас да върлува грип с щамовете „Виктория”, „Калифорния” и „Уисконсин”.

Whistling
Поканили са тези щамове да вьрлуват....
Понякога не ми трябват вицове да чета...пресата е пьлна с такива. Joy

Общи условия

Активация на акаунт