ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 41 858
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Гледайте сега от 09,30 по Нова Телевизия - тема са ваксините

Не издържах !!!! Такава помия не мога да си причиня ! Нивото на "специалистите" е отчайващо ниско . И щом в коментара е включена и заекваща - защо  всъщност заекват всички , и Сотир и той ,-фолкзвезда ...

# 91

Не издържах !!!! Такава помия не мога да си причиня ! Нивото на "специалистите" е отчайващо ниско . И щом в коментара е включена и заекваща - защо  всъщност заекват всички , и Сотир и той ,-фолкзвезда ...

Как бе... Видя ли как професионално ваксинираха гъба за баня? И видя ли как гъбата си създаде антитела...  hahaha Joy

# 92

Каква ли би станала с репутацията на бьлгарските специалисти и изобщо с вярата на бьлгарина вьв ваксините,ако Мангьров и някой специалист от Харвард водят дискусия за ваксините в ефир,като този от Харвард да се аргументира добре срещу тях.
Виждам,че българиньт много се влияе от положението и репутацията на някого,както и поднесената му медйина реклама.

# 93

Каква ли би станала с репутацията на бьлгарските специалисти и изобщо с вярата на бьлгарина вьв ваксините,ако Мангьров и някой специалист от Харвард водят дискусия за ваксините в ефир,като този от Харвард да се аргументира добре срещу тях.
Виждам,че българиньт много се влияе от положението и репутацията на някого,както и поднесената му медйина реклама.

Втори опит - неуспешен , просто не мога да си го причинявам повече това предаване !
Стелт , ииии .... гъбата порозовя от .... антитела  hahaha Joy ooooh!

Крис , според мен Мънго , а и който и да било от ваксинаторите ще откаже такъв диспут . Wink Sunglasses

И водещата към фолкдивата - ти прЕтеснявала ли си се , когато си дупчила детето си ??????? ooooh!

# 94
  • София
Отвратителна бутафория, уууу ooooh!

# 95
Изгледах цялото предаване. Личи си, че всички са чели Бг-мама и не казаха нищо по-различно от това, което се пише във форума. Просто запълват ефирното време. Очаквах някой да прочете поне една листовка на ваксина, но...Надявах се също да кажат, че си слагат всички ваксини през 10 години и  кой какви точно ваксини си е сложил...След като не го направиха за мен е ясно, че т.нар. "специалисти" не си слагат ваксини, защото са против тях.

# 96
  • Stuck in a moment
На мен ми беше ясно още от анонса, че предаването ще е проваксинаторско.
Още повече, че беше последвано от анонс "Лекува ли наистина хомеопатията" - схемата е последователна и целенасочена.
Даже не си направих труда да гледам.

# 97
Дори и хомеопата да работи със здравната каса, той няма да може да свърши работата,ако не е регистриран като общопрактикуващ лекар.

Инера, това не само уточнение.
Всеки лекар, който работи със здравната каса има сключен договор с нея.
Задължително условие е да е регистрирал практика (фирма като ЕТ или ООД, АД за ДКЦ и МЦ) като общопрактикуващ лекар, специалист (например педиатър, какъвто търся) или е включен в списъка на лекарите към ДКЦ или МЦ.
Със сключване на договора се задължава да извършва определени от здравната каса медицински дейности, за които му се заплаща.

Искаш да кажеш, че специалиста ще отиде до ЗК да вземе ваксината, която искаш, ще ти напише бележка, че е сложена и с нея ще отидеш до ЛЛ, за да ти издаде бележка за пред ДГ или социалните? Аз водя децата си при детски специалист, който е против ваксините, но казва, че не се занимава изобщо с ваксини и че това е работа само на личните лекари.

# 98
Даже не си направих труда да гледам.

Ами изпуснала си да ти кажа... Това беше уникална възможност да видим как се ваксинира гъба за баня... Чувствам се информационно и интелектуално обогатена...

# 99
  • И аз не знам къде...
Гледах от тук от там, ама на - не разбрах какво и беше на гъбата  Thinking! Пък тя била ваксинирана  ooooh!!
Фолкзвездата успя да каже, че има много хора против ваксините и веднага я репликираха - "Кои хора".
До тук беше с дискусията!
Изобщо пълна пародия!
Но много хора гледали предаването им вярват и още утре ще отидат да си ваксинират децата с всичко възможно!

# 100
ЗА и против(?) ваксините по Нова ТВ - https://vimeo.com/52741142

# 101
  • И аз не знам къде...
Както писах и в предния пост, гледах от тук от там предаването!
Сега го изгледах и чух нещо интересно - още в началото на предаването Ангел Кунчев казва, че ваксинацията не е задължителна  newsm78!
"Ваксинацията е право на детето, а не задължение......" 41 секунда
 newsm78

# 102
09:25 - "Предпочитаме по-малкото зло" Алооо, аутизъм по-малко зло ли е в сравнение с която и да е детска болест? Аутизъм!
Много сериозен проблем, с който всички ще се сблъскаме идните години! Официално 1 на 88. Неофициално 1 на 20!

# 103
  • София
Кунчев не каза ли "Ваксинацията е право на детето, а не задължение"?! Как да не е задължение, по дяволите? Не искал да приемаме ваксините като нещо наложено Shocked Ама аз не искам никой да не се ваксинира. Искам АЗ да имам избор.

# 104
Както писах и в предния пост, гледах от тук от там предаването!
Сега го изгледах и чух нещо интересно - още в началото на предаването Ангел Кунчев казва, че ваксинацията не е задължителна  newsm78!
"Ваксинацията е право на детето, а не задължение......" 41 секунда
 newsm78

Ами така е... Ваксинирането е право на детето, не задължение... Задължение е за родителите... Нали се опитаха да го прокарат в Закона за детето, който гласеше, че децата имат право на задължителни ваксини... С други думи, неваксинирайки, родителите нарушават правата на детето...

Изкефихте ли се на ваксинираната гъба и антителата в чаша...  Laughing  Крис, ти сигурно не си виждал такива неща в дългогодишната си практика и опит...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт