ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 41 846
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Аз пък от хомеопати съм чувал, че туята не е универсално хомеопатично лечение за всички усложнения след ваксинация... По внимателно с нея!

Нали и аз това казах...че не е правилно Peace

# 616
Здравейте. Искам да попитам, какво представлява точно антитетаносовия серум? Преди време отказах ваксината за тетанос, после се случи, че ме ухапа котката ми, която също няма ваксини  Laughing , та отидох и ми сложиха въпросното. Получих  алергичен шок newsm78

# 617
Не става, трудовата им медицина има договор със здравно заведение. Ще изглежда подозрително.
Аз пък един ден, когато ми се наложи, ще се повеселя с РЗИ, обаче мен няма да има опасност да ме уволнят. В неговия случай проблема е в работодателя му.

Aма те наредбата я промениха съвсем наскоро, ако някой я има под ръка - да цитира. От тази година вече не е задължително мантуто за здравните работници и тези, които работят с храни и пр. Друг е въпросът, че ще е подозрително, ако е само той от колегите си. Няма ли начин тази процедура да не се извърши при тях, на място, а да се занесе бележка, че е направено другаде и има съответните резултати? Хомеопатия се предписва индивидуално в зависимост от реакцията на конкретния човек на принципа на подобието, а Туя е едно от многото лекарства за реакция на ваксини. Може да се ползва нозод (Туберкулин), но пак добре хомеопат да назначи потенция и повторение, като следи състоянието му.

# 618
Проба манту остава еднократно при постъпване на работа - чл. 3, ал. 1, т. 4.
Ето я цялата наредба - http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135531979

# 619
А знаете ли защо е отменена пробата Манту  да е всяка година? Много интересно, първо е прието да е всяка година, а в кратък срок след това я отменят и остава само при постъпване на работа?  newsm78

# 620
Здравейте. Искам да попитам, какво представлява точно антитетаносовия серум? Преди време отказах ваксината за тетанос, после се случи, че ме ухапа котката ми, която също няма ваксини  Laughing , та отидох и ми сложиха въпросното. Получих  алергичен шок newsm78

Кръвен конски серум (плазма от кон, имунизиран с тетаничен токсоид) с предполагаеми антитела и други гадости като фенол. Слага се когато има дълбоко нараняване /анаеробна среда, а не просто повърхностно одраскване/ и действителна опасност от тетанус. Ето тук има листовка за пациента, виж нежеланите лекарствени реакции към края и: http://www.medicine.bg/lekarstva/antitetanus-serum-bul-bio
А иначе ваксината е с тетаничен токсоид, адсорбиран върху алуминиев хидроксид. Като консервант е използван тиомерсал.  Ето и нейната листовка: http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=2735

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 22:31 от Green&shiny

# 621
Здравейте. Искам да попитам, какво представлява точно антитетаносовия серум? Преди време отказах ваксината за тетанус, после се случи, че ме ухапа котката ми, която също няма ваксини  Laughing , та отидох и ми сложиха въпросното. Получих  алергичен шок newsm78
няма тетанус ваксина без живак. За тетанус и не само се говори много тук - https://vimeo.com/47012149

# 622
  • Варна
Проба манту остава еднократно при постъпване на работа - чл. 3, ал. 1, т. 4.
Ето я цялата наредба - http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135531979

Жива да си! Това променя напълно нещата. Ама то от оня ден.

# 623
  • Пловдив
Браво Green&shiny  Peace А за тези,които не знаят дали ще ги дупнат ей така,щот не са информирани newsm78 Сетих се за това повод на разговора,който чух и ви казах-м/у лелките в детската градина,че трябва да си подновят здравните книжки,а едната се тухкаше,че не иска ваксината Whistling

# 624
# 625
Здравейте. Искам да попитам, какво представлява точно антитетаносовия серум? Преди време отказах ваксината за тетанос, после се случи, че ме ухапа котката ми, която също няма ваксини  Laughing , та отидох и ми сложиха въпросното. Получих  алергичен шок newsm78
Аз имам котка-четвърта  по ред /някой да не си помисли че отглеждам 4 котки/  .Хапана съм,драскана съм...котката  живее в апартамента.Дъщеря ми израстна с улични-и тя драскана.И през ум не ми е минавало да я ваксинирам заради това.А ако някой от вас я види как ги гушка и си ги завира в лицето... ooooh!

# 626
Браво Green&shiny  Peace А за тези,които не знаят дали ще ги дупнат ей така,щот не са информирани newsm78 Сетих се за това повод на разговора,който чух и ви казах-м/у лелките в детската градина,че трябва да си подновят здравните книжки,а едната се тухкаше,че не иска ваксината Whistling

Ами не е лошо някой да им подшушне, особено ако има близки, че като гледам хората за които е тази наредба не знаят за най-новите промени.

Някъде из нет-пространството ми беше попаднала петиция за отмяната на това задължително манту, явно са обърнали внимание на недоволството, за разлика от това, което касае останалите български граждани.  Whistling

# 627
ХИВ-СПИН ИЗМАМАТА
Това е откъс от интервю, което е публикувано въпреки забраната на официалните власти.
Ирина Сазонова, вирусолог: "Вирусът на болестта е мит, който се поддържа с огромни пари"!

Визитка
Ирина Михайловна Сазонова е лекар с 30 годишен стаж, автор на книгите "ХИВ-СПИН: виртуалният вирус или провокацията на века" и «СПИН: присъдата се отменя", преводач на трудовете на Питър Дюсбърг «Измисленият вирус на СПИН" и «Инфекциозният СПИН: заблуждавани ли сме били?".

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 20:47 от Green&shiny

# 628
  • Сфия
ХИВ-СПИН ИЗМАМАТА
Това е откъс от интервю, което е публикувано въпреки забраната на официалните власти.
Ирина Сазонова, вирусолог: "Вирусът на болестта е мит, който се поддържа с огромни пари"!

Визитка
Ирина Михайловна Сазонова е лекар с 30 годишен стаж, автор на книгите "ХИВ-СПИН: виртуалният вирус или провокацията на века" и «СПИН: присъдата се отменя", преводач на трудовете на Питър Дюсбърг «Измисленият вирус на СПИН" и «Инфекциозният СПИН: заблуждавани ли сме били?".
излиза, че не съществува страницата....

# 629

Общи условия

Активация на акаунт