Отговори
# 345
Ако може до утре да задържите стискането, ще е супер, пък ако не стане, здраве да е.

# 346
Точ форум що не приема ашатари???

# 347
  • Cavan, Ireland
Никаква идея Чоси Simple Smile теб ще те чакаме ли утре?

Добро утро и спорен ден на всички!  Hug

# 348
Точ форум що не приема ашатари???
Защото не отговарят на изискаванията за размер.

Не ми се ходи на работа днес. Ужасно вали, а целия ми багажник е пълен с униформи, файлове и какво ли още не за ориентейшъна утре. И трябва да го нося всичко това в дъжда от паркинга.

# 349
  • Плевен
Не знам дали е късно, ама ще стискам палци и аз, Джу Simple Smile
Вече трети ден бебка спи навън по 2-3 часа в количката. Явно на нея ще й хареса климата там Simple Smile аз сега стоя на масата на двора и я чакам да се събуди, на мен ми е студено, ама явно на нея не й е. Защото вътре спи по максимум 30 минути Simple Smile
Само с дъжда не знам как ще свикнем, ама няма начин.

# 350
Може да спирате с палцестискането за мен!
От понеделник започвам работа!  Grinning
Много ви благодаря, много, много!!!!!!   bouquet
Колко е щастлив човек когато започва работа,а после... хахаха

# 351
  • Cavan, Ireland
AУууууу Роска, честито, супер, аз много си мислих за Аргос, но в крайна сметка не отидох даже да проверя.

Ще кажеш как е като се върнеш в понеделник  Hug

Аааа Чоси аз си мислех, че не ги виждаш, щото аз не си го виждах моя вчера...

Иве, свиква се Simple Smile нямаш избор  Mr. Green

# 352
Може да спирате с палцестискането за мен!
От понеделник започвам работа!  Grinning
Много ви благодаря, много, много!!!!!!   bouquet
Колко е щастлив човек когато започва работа,а после... хахаха

Честито Роси, браво на теб. Стискам палци и след 3 или 6 месеца да подпишеш регулярен договор.

Много съм хепи, т.к. дребното за 2 месеца знае вече цветовете, числата до 10 и ми прави цели изречения на английски. Готов е за junior infants. Wink

# 353
Не знам дали е късно, ама ще стискам палци и аз, Джу Simple Smile
Вече трети ден бебка спи навън по 2-3 часа в количката. Явно на нея ще й хареса климата там Simple Smile аз сега стоя на масата на двора и я чакам да се събуди, на мен ми е студено, ама явно на нея не й е. Защото вътре спи по максимум 30 минути Simple Smile
Само с дъжда не знам как ще свикнем, ама няма начин.

Спане здраво на вънка и няма да и се плашиш.  Миналата зима  я изкарвах малката на - 15, а като валеше сняг спеше на терасата.  Ако искаш да не ти е студено просто се разходи с нея.

Направих си аватар по изискване от форума 160 х 200  пиксела е минимума. Аз го направих 140х 105  и пак не го приема.

Евала за работата и гледай докато дойда да си се издигнала, че да ме назначиш мен на твоята позиция  Laughing

# 354
Пускайте палците и за мен, явно няма да стане, но здраве да е, другия път.

Чоси, може сайта, където качваш картинката да не е съвместим с Форума, а между другото, кодът не трябва да е HTML.
Има цяла тема за това, мисля, че беше в Правила, Условия и Указания или нещо подобно, провери я и успех с аватара.

# 355
Благодаря ви много! Simple Smile

Цитат
Честито Роси, браво на теб. Стискам палци и след 3 или 6 месеца да подпишеш регулярен договор.

Нем, несъмнено това ще е целта ми сега. Дано успея! Simple Smile

Цитат
Евала за работата и гледай докато дойда да си се издигнала, че да ме назначиш мен на твоята позиция
Joy Ще трябва доста бързо да се доказвам за да стане.

Джу, съжалявам че не подейства нашата подкрепа! Мисли си, че всяко зло е за добро и така. Пристигна ли пощата, която чакаше?

Момичета, някой има ли представа сега за да информирам соушъла за промените в обстоятелствата дали трябва на ново да попълня целите форми или трябва да им пратя само страниците, в които се променят данните в следствие на започването на работа?  newsm78

Те още не са ми пратили и писмо, че са получили документите за детските, другата седмица ще им звънна да ги питам как са! Simple Smile

# 356
Роска, зло да те забрави, аз забравих да ти честитя новата работа!  Embarassed
Да ти е честита, да е лека, доходна и да си я работиш с кеф! Hug
За детските - нищо НЕ попълвай отново!
Изпрати им едно писмо (с данните ти - имена, адрес и PPS), в което просто ги информираш, че имаш changes in your circumstances, и приложи копие от договора.
Желая ти успех! Hug

За писмото - не съм получила, защото е много рано.
Аз изпратих моето на 2- ри Ноември, то даже не съм сигурна дали е пристигнало.
А отговор Господ знае кога ще получа. Sad

# 357
  • Плевен
Чоси, и аз доста си поиграх докато направя моя аватар. Не знам защо програмата ми го правеше 200* 160 и не става и не става. Качи си аватара например в прикачи.бг и оттам пробвай.
Роси, честито Simple Smile Simple Smile
Нем, браво не дребното Simple Smile Simple Smile а то колко е дребно, извинявай ако някъде пише, а аз съм пропуснала Simple Smile

# 358
Отново благодаря, благодаря!

Нем наистина браво на малкия, това си е супер напредък. На тази крехка възраст знае да брои и сума ти неща на два езика!

Джу, мерси за инфото, така ще направя!

А пък ей сега чувам аз пак сирени на коли както често се случва, но минава една, две, три... викам си, какво пък се е случило. Гледам аз точно срещу нашият прозорец 7 пожарни (да, седем!) , една линейка и една кола на гарда и едни пожарникари вадят една жена от Лифито.  Shocked Изглеждаше доста неадекватна... ама чак пък 7 коли с пожарникари да изпратят за нея!  Grinning

# 359
За писмото - не съм получила, защото е много рано.
Аз изпратих моето на 2- ри Ноември, то даже не съм сигурна дали е пристигнало.
А отговор Господ знае кога ще получа. Sad

С куриер или по пощата го изпрати?

Оказа се, че не е приемал снимката качена в дата.

Общи условия

Активация на акаунт