Виена Ин Витро Център - Токуда

• 110 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здрваейте, момичета   bouquetМоят преглед при др.Сенкова мина -много мила и добра жена.Реалист най-вече.Останах много доволна от отношението и, дано е така и за напред.
Пожелавам успех на всички ви.  Praynig

# 661
Благодаря за подкрепата на всички. Ще починем малко и около Коледа или след НГ с нов късмет ще пробваме пак. Имаме само едно замразено ембрионче.

# 662
 Привет!
Моят трансфер мина следобед,върнахме 2 бластоциста по препоръка на ембриоложката и лекарката.Утре ще стане ясно дали ще има някое за забразяване.Каквото зависеше от нас е направено,сега започва голямото чакане.

# 663
  • Пазарджик
 silvery стискам ти палци и дано да се похвалиш скоро  Hug

MerylyneMo почини си съвземи се и виж имаш си една снежинка която те чака.Така че няма да се предаваш. Тя е там и си е твоя и ще те чака когато си готова.

Моите генетични резултати излязоха. Всичко е наред. Е явно проблема са били тези гадни полипи. Сега чакам МЦ и се надявам за започнем ЗЕТ че и аз си имам 4 снежинки дето ме чакат.

# 664
silvery, стискам палци всичко да е наред.. и чакаме положителните резултати   bouquet

# 665
silvery, и от мен едни стиснати палци и чакаме с нетърпение положителен резултат Simple Smile Кога д-р Димитрова ти каза да си направиш теста за бременност?
MerylyneMo, съжалявам много! Бъди силна и си дай малко почивка. Другия път ще имате късмет с вашето ембрионче. Вярвай в лекаря си!

# 666
Благодаря ви момичета  Hug
Теста е насрочен за 28.08.Сега ми се обадиха от центъра, другите 2 ембриончета са спрели  да се развиват и нямаме нищо за замразяване.В тези върнати две ни е цялата недежда  Praynig

Pipilota успех със замразения трансфер, ще стискаме силно палци!

# 667
MerylyneMo, искрено съжалявам  Sad Дано замразеното ембрионче да е вашето детенце!

Привет!
Моят трансфер мина следобед,върнахме 2 бластоциста по препоръка на ембриоложката и лекарката.Утре ще стане ясно дали ще има някое за забразяване.Каквото зависеше от нас е направено,сега започва голямото чакане.
Silvery, и аз вчера бях в клиниката и точно след мен имаше една двойка за трансфер. Да не би да сте били вие? Аз съм мургавичка и кльощава. Бях с тъмносиня рокля, която прилича на дънкова, но не е!
Стискам палци трансферът да е 100% успешен  Hug

Момичета, и аз започнах отново да посещавам клиниката в желанието ни да имаме второ детенце. Първото ни е от първо ин витро при док. Димитрова. Засега само общ преглед да видим дали всико е ОК - фоликулометрия, хормони и т.н. Много се надявам този път да се получат нещата спонтанно. Аз съм с ендометриоза, а най-доброто лечение за нея е бременността. Надявам се с първата бременност да съм й видяла сметката и скоро да няма рецидив  Joy
Успех на всички!

# 668
  • Пазарджик
Feride успех и дано този път да се спонтанна бременност. Аз съм за преглед в Петък и дано всичко да тръгна на добре. Някой правил ли е ЗЕТ да сподели как протича всичко?

# 669
Feride ние бяхме там в 14ч,сигурно сме се засекли. 3 момичета имаше още да чакат, но аз бях толкова стресирана, че не знаех къде се намирам и на никой не обърнах внимание   Embarassed Той трябваше да е в 10ч трансфера, но го отложиха за 14ч, че не им харесваха ембриончета и аз бях....  Иначе със сини дълги дънки бях и синьо бяла блузка, моят мъж е по забележим 185см ,115кг  Laughing След нас имаше пък една двойка за ЗЕТ.
Успех на теб и дано станат спонтанно нещата този път  Peace

# 670
Успех от мен на silvery, пожелавам на 28,08,2015 да види двете чертички!
Момичета, на мен ми трябва спешно номера на д-р Сенкова, има ли го някоя от вас?!

# 671
Благодаря ти!  Hug
Аз го нямам нейният номер, но на регистратура би трябвало да ти го дадат или да те свържат с нея, опитай така  Peace

# 672
Silvery, да, вие сте били  Grinning
Не се притеснявай. Имам позната, на която ембриончето имаше фрагментации и самите ембриолози не даваха голям шанс, но съвсем скоро то стана вече малко човече на 1 г. Пак при д-р Димитрова.  Grinning  Hug

Kralincesa, обади се на рецепция и го поискай. Кажи, че е спешно. Обясни за какво става въпрос.

Pipillota_8
5, мерси! На мен така и не ми останаха ембриончета за ЗЕТ. Стискам ти гооолееемиии палци  Hug

# 673
Feride успех и дано този път да се спонтанна бременност. Аз съм за преглед в Петък и дано всичко да тръгна на добре. Някой правил ли е ЗЕТ да сподели как протича всичко?

Аз да. За две минути става. Връщат ембриончетата с нещо като сламка и ти го показват на екрана. Не боли, не се усеща нищо. Ставаш и си тръгваш. Не се залежавай после.

# 674
  • Пазарджик
A какво лекарства се взимат преди това и колко прегледа има?

Общи условия

Активация на акаунт