Виена Ин Витро Център - Токуда

• 110 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Стискам палци момичета скоро да има само положителни резултати   bouquet

# 616
  • София
Здравейте, момичета!! След много четене реших да опитам в Токуда, но съм с ИЯР.Ровя се из страницата им, но не виждам дали работят с донорски яйцеклетки.Дали някои може да ми помогне с инфо?

Даааа работят. Аз ще ставам донор при тях.

# 617
  • Пазарджик
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® това е чудесно  Hug Много добра и благородна кауза. И аз се надявам някой ден след като си родя дете/ца да ст Hugна донор при тях.
Пожелавам ти всичко да мине гладко.

# 618
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® това е чудесно  Hug Много добра и благородна кауза. И аз се надявам някой ден след като си родя дете/ца да ст Hugна донор при тях.
Пожелавам ти всичко да мине гладко.

Благодаря. Аз доста четох след като родих и се навих, а и след като говорих и с АГ-то още повече. Живи и здрави след септември ще пристъпим....

# 619
Наистина ли???!Супер!  Hug
Адмирации, Алекс !!!

# 620
Страхотно е това и много благородно !   bouquet  bouquet  bouquet

# 621

Алекс, това е прекрасно... тук във форума, но в друга тема попаднах за жалост на коментари от момичета колко било ужасно това.. и как никога нямало да го направят. Дано има повече жени като теб   bouquet

# 622
  • София

Алекс, това е прекрасно... тук във форума, но в друга тема попаднах за жалост на коментари от момичета колко било ужасно това.. и как никога нямало да го направят. Дано има повече жени като теб   bouquet

То за всяко нещо пише и лошо и добро. Но човек трябва да слуша сърцето и разума си. Ако и двете му подсказсат, че трябва да го направи значи е правилно.
А и след като имам едно дете осъзнах какво щастие е това....и още повече се реших на тази стъпка. А и няма какво да губя, най много още повече да спечеля - да сбъдна мечтата на друга жена и да забременея още по лесно след това 😊😊. Трябва да спрем да мислим само за себе си и собственото си щастие.....

# 623
Момичета, след установяване на бременност, при др Димитрова ли се проследявате или другаде? Кой доктор или мед център бихте препоръчали?

# 624
Момичета, след установяване на бременност, при др Димитрова ли се проследявате или другаде? Кой доктор или мед център бихте препоръчали?

Аз за проследяване си останах при д-р Димитрова почти до края. Въпреки, че третия месец почна кървене и лежах в Шейново за задържане.  Реших, че това е болницата в която ще раждам и си избрах лекар от там който ме изроди всъщност. Няколко месеца ходех и при двамата доктори. Сега видях, че имат женска консултация така, че може и там да си останеш Simple Smile
Успех.

# 625
Ах, каква страхотна новина, MerylineMo. Ти си бременна! Супер! Simple Smile
Дано всичко мине както трябва. Нали процедурата ти я прави д-р Димитрова?

# 626
Здравейте,
наскоро ходихме на консултация във "Виена Ин Витро Център" при д-р Сенкова. Останах доволна. Моля ви да споделите мнения за нея.

# 627
Аз се проследявах при д-р Димитрова до 7-ми месец, след това започнах да ходя в самата Токуда. Доволна съм от условията там при самото раждане. За всички лекари само положителни отзиви съм чувала. Аз лично бях при д-р Илиев.

# 628

Честито... ех че хубави новини !!! Hug

# 629
  • София
Здравейте,
наскоро ходихме на консултация във "Виена Ин Витро Център" при д-р Сенкова. Останах доволна. Моля ви да споделите мнения за нея.

Здравей,

Д-р Сенкова на мен ми е АГ от 2011 г. и съм страшно доволна от нея. Всичко ми обяснява подробно. Винаги е много внимателна.

Общи условия

Активация на акаунт