Индивидуално обучение в училище ?

• 801
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте може ли да ми обясните как стоят нещата с преминаването от дневна форма на обучение към индивидуална при положение че синът ми е спортист какви документи се изискват ?

# 1
И аз се интересувам от темата. Когато е по желание се пуска молба до директорката.  Когато е по болест обаче, не мога да разбера как става- какъв е процента отсъствия, които детето трябва да направи за да го прехвърлят в индивидуална форма на обучение. В смисъл синът ми често боледува и се притеснявам, че ще го накарат да държи изпити накрая на срока. В сайта на министерсвото на образованието може би някъде е написано, но е трудно за откриване.

# 2
  • в полите на Балкана
За индивидуално обучение се подава молба до директора на училището преди началото на учебната година, ако  детето ще започне индивидуално обучение от първия учебен срок и в началото на  първия учебен срок, ако започне индивидуално обучение през втория учебен срок.
За спортисти нямам представа какви други документи се изискват. Когато е поради здравословни причини се иска протокол от ЛКК и становище от лекуващ лекар или ЕР на ТЕЛК в което е отбелязано дали детето посещава училище или не и каква форма би била най подходяща за него.

# 3
Аз нямам желание детето ми да преминава на индивидуално обучение - класната му има. Вече се чудя дали това не е по-добрия вариант  - отколкото да са мъкне болен на училище, за да няма отсъствия. 

Общи условия

Активация на акаунт