ВТОРИ клас - първи срок - 1

• 49 355
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Моето дете не е пило вода нито от водопроводната, нито от предоставяна от хотела. Носеше си. Въпреки това сега е с висока Т, повръщане и болки в стомаха. Сега спи, но аз аз ще будувам цяла нощ, влошили се, тръгваме към Инфекциозна.
Транспорта на децата си го организирахме сами. Никой не ни уведоми, че има болни деца. Научихме от телевизията!

# 226
  • Страната на чудесата
Леле, Каси, значи още да сме нащрек...Ужас, дано се оправя бързо малката и да не стигате до болници!

# 227
Лъки, от Инфекциозна казаха, че 72 часа са инкубационният период. Вече минаха 24.
Дано да се разминете. Но при нас от раз се получи, минути след прибирането у дома.

Да оздравяват бързо дечицата.

# 228
  • Варна
Бързо оздравяване! Разбра ли се каква е диагнозата, за да определят инкубационен период?

# 229
Не, но при хранително натравяне средният бил с такава продължителност.

# 230
  • Варна
Дано да е нещо, което преминава бързо и без последствия

# 231
За здравите деца уж чакаха ескорт за автобуса, за да ги прибира по тъмно.... а какво чакаха цял ден и защо не са се обадили е друга тема, дето не ми се подхваща в момента!
 doh
Да оздравяват бързо дечките!  Praynig

# 232
Ери, shrekie, Lucky Plam и Касита, много съжалявам за случилото се на дечицата и искрено ви съчувствам   Cry  Cry  Cry Дано се оправят бързо миличките и да го изкарат по-леко Praynig
Необяснимо е как може да има такива мародери, печалбари, решили да спечелят жълтите си стотинки за сметка на невинни дечица. Мръсници  #2gunfire
Моето дете също е на зелено в момента. Ще се успокоя чак като го прибера. Хората, които допускат това да се случи са престъпници. Потресена съм.

# 233
Искрено съчувствам, дано скоро се оправят дечицата.

# 234
  • Чикаго / София
Преди малко си бях пуснала българските новини и видях за случилото се с дечицата! Много неприятно, много! Бързо оздравяване на малките и дано се разбере причината, и все пак някой да получи наказание.

# 235
  • Varna
Поредният ужас с бълграски деца.
Като слушам какво става, незнам кога ще си пусна децата сами някъде.

Бързо  оздравяване на всички дечица.  Praynig Hug

# 236
  • при моите деца .....
Пожелавам бързо възстановяване на децата!!!!!

# 237
  • София
Точно вчера си мислех, че имаме доста дечица от 125-то в темата и се чудех какво ли е станало...

Съжалявам и дано по-бързо се оправят децата! Praynig

За отговорността, не бива да заглъхва и да се потулва, но доколкото имам впечатления, точно тези майки няма да оставят работата така без последствия.

# 238
  • София
Момичета, пишете как са децата!

Ей за това не пускаме и няма да пускаме дълго време децата. Всъщност предимно заради инцидентите с автобуси, но и това също. Баща им каза до 8ми клас ще ходят само с нас, аз мисля, че може би към 5-ти по-скоро.  Wink
Аз съм на ръба на нервна криза! Така ми скъса нервите с тази ваканция.  #Cussing out

# 239
това, което аз знам: децата са добре и ги изписват (надявам се всички) и се прибират в къщи. Към 10,30ч на визитация им махаха абокатите (пеперудки според децата).  Peace

добавям: Прибраха се! 2те които видях бяха свежи и весели! На диета са (сухари, сирене, картофи) и не са на училище 2 дни. Няма резултати и документи засега...

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 13:54 от shrekie

Общи условия

Активация на акаунт