Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 677
  • 739
  •   2
Отговори
# 525
  • София
При мен още не е съвсем ясна програмата за предстоящия понеделник, но съществува известен шанс да мога да дойда. Ще потвърдя като наближи, но ако ще мога, ще ми се иска да помоля Scintila да носи Герленската Жестока Гардения, плийз.  Praynig

# 526
След вчерашното удушаване с мечти днес залагам на Сантал масоя Heart EyesРазтоварващ ден така да се каже Grinning Crazyи ми е едно хубаво.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 11:41 от raz_nejena

# 527
  • София
При мен още не е съвсем ясна програмата за предстоящия понеделник, но съществува известен шанс да мога да дойда. Ще потвърдя като наближи, но ако ще мога, ще ми се иска да помоля Scintila да носи Герленската Жестока Гардения, плийз.  Praynig
Няма проблем! Разбира се! Ще взема де що гардении имам!  Hug

# 528
  • София
Парфюмни, имате ли представа дали някой от тези аромати може да се пробва в парфюмерията на Красно село, за да знам дали да бия път до там Embarassed
D&G By, Casmir Chopard, Ambre de Cabochard Gres, Sensi Armani, Hot Couture, L'Essence, Bottega Veneta, Baiser Vole Cartier

# 529
Някои от тях да други не. By няма къде да пробваш освен в частна колекция.

# 530
  • София
За кои се сещаш, че ги има Peace

# 531
Там нещата са по една бройка най-често и дори и да се сещам може да се е свършил точно желания за проба парфюм. Аз не ъм била там от около три седмици и не знам какво има сега. Също така доставят ако поръчаш нещо и го намерят. Най-добре отиди и виж. Супер любезни са, но имай предвид, че нещата са с около 20-30 лв. по-скъпи отколкото в нета.

# 532
  • София
Благодаря ти за инфото bouquet

# 533
  • The Evergreen State
   Да се похваля Simple Smile
   Вече съм собственичка и щастлива "носителка" на Среднонощната отрова на Диор. Heart Eyes

Да споделя, че го няма по duty-free шопове по летищата в Европа. На българското не са го получавали от 1 година . Това дали не е знак,че ще го спират от производството?  newsm78

Честита отрова! Как звучи само  Party

Диор свързвам с Дисниленд, всички парфюми са като от приказките, просто прелестни!

Миднайт поизън и при нас у американско я имаше за много малко, после изчезна и край. Аз това с презапасяването с парфюми напълно го разбирам, понякога ме е яд че не си я купих тая отрова тогава докато я имаше..Тук няма вече и Уманити по рафтовете. (Е, онлайн може да поръчаш, но си е друго да си отидеш и да тестваш).

Вчера тествах Ели Сааб и двата варианта, много ми хареса. Харесах и Бизер Воле  Crazy така ли се произнася?!

От дъълга парфюмна апатия напоследък съм много парфюмно активна, имам списък със шест желани парфюмчета.

# 534
Привет, аз се включвам да се оплача от моите приключения с Жадор. Дали съм единствената, която намира разлика в ароматите на отделните продукти? Преди години от БЗ бях купила разкошен жадор, едп, много нежен, цветен аромат. След това купих втори, но ароматът не беше същият, имаше една по-остра нотка, която не знам как да опиша. Подарих го и реших да си намеря едт версия, за да е по-нежен ароматът, но уви - пак усещам тази острота и натрапчивост. Ходих в магазина, тестерът мирише както го помня, нежно, на бели цветя, приятно, като най-старият ми Жадор. Много гадно - утре ще ходя да си купя пак Жадор, от този магазин, където тестерът е като парфюма, който помня, надявам се и самият парфюм да е ок  Confused. Вие усещали ли сте такава разлика? Само да поясня, че не би могло да иде реч да неоригинални парфюми, купувани са от проверени магазини и не онлайн.

Приемам всякакви съвети как да си намеря "моя" си Жадор, ако някой разбира в какво се състои проблемът.   bouquet

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 19:36 от Макарон

# 535
  • Sofia
Да не би да си придобила версията Absolu ? Toй е по-силен и остър.

# 536
Да не би да си придобила версията Absolu ? Toй е по-силен и остър.

Не, не, класическата версия е със сигурност. Имам в момента едп и едт на този вариант с "остра" нотка. Според мен има някакви разлики в партидите, знам ли Crazy Въпросът е, че много много  Laughing искам да имам моя си аромат, а не успявам да го нацеля.

# 537
Еееей, най-накрая се добрах до компа!

Коя от вас искаше парфюм, ухаещ на ром? Днес съм с Lalique Le Parfum и за мен е прелестен червен ром с пръчица ванилия! На всичкото отгоре му усещам само връхните нотки и после преставам да го регистрирам. Подновявах сигурно десетина пъти...Но пък отнесох куп комплименти от всеки, с който съм се срещала днес! Това отдавна не ми се е случвало (не знам за хвалба ли е, не е ли...?). Какъв ли облак се е носел след мен...

Обииич, пиши! И ела на срещата! Аз май ще успея да се класирам, макар че с тая работа, дето ми се е отворила от един месец насам, в нищо не мога да съм сигурна.

Добавям и за малината, подсетена от Натали - имам Tous Tous Touch. Да, плодово-цветен е, но като че ли за мен пробладава повече прасковено-кайсиевия османтус, отколкото малината и затова не го възприемам като малинов. Хубавелко е, по детски чист, но с едно намигване на пакостник.

# 538
  • на североизток от Рая

Хубавелко е, по детски чист, но с едно намигване на пакостник.

Симпатяга!  Hug

Аз днес бях с Marry me. Омайващо хубав е! Има моменти, в които лъхва приятния аромат, моменти , в които го няма и не се натрапва. Интересен и многолик парфюм. А днес и аз минах през няколко настроения - притеснение, после голяма радост от един медицински резултат- и парфюмът напълно ми подхождаше на тонуса.

Бижу, ти си виновничката да го имам.  Hug

# 539
Една страхотна новина. Най-после Марни ще пуснат свой парфюм. Нямам търпение и така не съм се вълнувала за парфюм отдавна. Аз съм луд техен фен  Heart Eyes и парфюм Marni това звучи просто супер.
http://www.viewsofia.com/article/15157/Fevruari-shte-uhae-na-Marni

Общи условия

Активация на акаунт