Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • на североизток от Рая
 Благодаря ви! Ще тествам задължително. Няма да се хвърлям насляпо, защото не ми трябва нещо, което няма да харесам. Освен това, по-добре без него, а да задържа парите за един друг, по-желан аромат.  Heart Eyes

# 556
Хайде и аз с въпросче - колебая се между Elie Saab EDT/EDP и Bottega Veneta Thinking Няма къде да ги тествам, затова залагам на мненията ви. Искам нещо ултраженствено, елегантно, класно, дори претенциозно - няма проблем Blush Без нишове, защото става още по-сложно Wink
Първо се бях спряла на Elie Saab/EDP, но във Фрагрантика го оприличават на Idylle/Guerlain, който имам и не харесвам твърде, EDT пък напомняло Marry me/Lanvin, който на кожата ми беше само жасмин и определено ме тровеше, за Veneta - само съм чела колко е хубава...

# 557
  • Там, където ме обичат
Имам питане към фенките на Монтал, не че са много, но все пак.
Какво бихте ми препоръчали да тествам като нещо, което си заслужава, освен тези - Черен, Червен, Бял ауд, Бял муск, Тиаре, Пачули, Круши.. Друго?

Di , и двете, но ако все пак се налага избор - Ботега.  Peace

Атти, не знаех, че бадемовият марципан е дразнителят. Сега ще видя къде още го има.

# 558
  • Пловдив
Idylle за мен няма нищо общо с Elie Saab , обичам първия във всичките му варианти , а при втория не можах да понеса накъртващото от сладост начало. Гласувам за Ботега .  Peace

# 559
Хайде и аз с въпросче - колебая се между Elie Saab EDT/EDP и Bottega Veneta Thinking Няма къде да ги тествам, затова залагам на мненията ви. Искам нещо ултраженствено, елегантно, класно, дори претенциозно - няма проблем Blush Wink
На това описание отговаря Ботега Венета. Ели Сааб едп е доста суров жасмин според моите усещания. Едт не познавам.

# 560
Скоро тествах Ботега-та с напръскване.Видя ми се самата елегантност, не е претенциозен.В момента в който ми се приноси нещо женствено и елегантно с нотка велур знам че него трябва да взема.Много е пипнат наистина.Другия не познавам.

# 561
  • София
Атти, не знаех, че бадемовият марципан е дразнителят. Сега ще видя къде още го има.
Веднага мога да ти кажа кои бяха на хорото с него номинирани и изгонени - Belle - Соня Рикиел, My Queen, Charme - Ла Перла, имаше и още, ще се сетя  Peace

# 562
Благодаря ви Hug
И аз се бях насочила към Bottega Veneta, но след като изчезна от parfumi-shop.net и остана налична само в enzo.bg, започнах да се колебая. Сега остава само да изчакам да се появи някъде Peace

# 563
  • Пловдив
Аз го бях загледала и в официалния им сайт, мисля че доставят безплатно до Англия . Но го поръчах от тук , защото не ми се чакаше . Има и много симпатично бутилче за чанта от 20 мл там  Flutter

# 564
  • София
И от мен глас за Bottega Veneta.
Elie Saab в по-малка степен изглежда да отговаря на изискванията ти. За мен натъртва от сладост и ми носи асоциации с нещо евтинко, но мощно, отдавам го на жасмина, който не е от нежния и въздушен, а си е мощен и серт. Добавям и меда, който за моя нос е равен на пиклив уклон...

Ботега Венета има класа без да се заявява претенциозно. Все едно си си купил дреха или обувки, които усещаш като правени за теб.

# 565
И за мен Ботега Венета е много по-добрия парфюм. Ели Сааб обаче също си струва да се пробва, защото обича някои кожи. Wink Няма общо с Идил, но има с Джуси Кутюр.

# 566
  • Козлодуй
Lunen_sun, моля да пишеш, когато получиш Iris poudrе Frederic Malle. Дават го много приличащ на Ферре, правени са от един и същ парфюмер. Ферре о-бо-жа-вам, но предполагам, че Iris poudrе е много по-класен, предвид марката.
Имам Ферре-то,имах и отливка от Ирис пудре.Преди да прочета неотдавна тук,че са правени от един нос и имат прилики,никога не ми беше хрумвало даже да ги търся.Но вече я нямаше отливката и не можах да сравня.Ще го направя и ще споделя,само да пристигне(дано е по-скоро,нямам търпение).Но по спомен,Ириса е много по- във всяко отношение Grinning Ферре-то си го харесвам,но носът ми се изчанчи и вече не го усещам толкова траен,шлейфов и забелязващ се,както обичам.
Нелка,точно за първият от двата говорим с рачето.Трусарди имах за кратко и скоропостижно се разделих с него,нещо в него ме дразнеше,а едновременно го помня като доста нетраен.

# 567
Мнение за този, моля: http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Spirit-Magical-Nights-4624.html , тъкмо е и по темата с малинките  Laughing

# 568
Мнение за този, моля: http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Spirit-Magical-Nights-4624.html , тъкмо е и по темата с малинките  Laughing
Никак не е добър. Peace

# 569
Благодаря, Денс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт