Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Германия
Натали - ти ли беше писала че Untitled Margiela мирише на налъми?

Аз. На леко спарени налъми, напоени хубаво с домашен сапун и държани на влажно. Това в началото. Надолу споделям теб - и на мен ми е сакъзен и ефектен.  bouquet

# 151
Тази вечер ме разбихте, скъсахте ме от смях  Joy Joy Joy

Как миришат налъмите? На дърво и гума? На пръст и смачкана трева? А, Натали написала вече  Laughing

На Инсоленс чара, нещо и аз не мога да го оценя  Blush

# 152
Днес не ни е бил днес за парюфюми. Whistling Аз носих Мон Парфюм Шери и той бе много кофти приет от колежките ми. В комбинация с преса за коса включена за да си прави колежка косат,а миризма за изгоряла коса и Гутал...........Всеки който влезеше казваше "Мирише на зъболекар" или "на какво смърди тук2"........Друг път не са правили така. Crazy Дали да го нося пак там?

# 153
  • Варна
И аз тези дни нося Мон парфюм шери и ще продължавам да го нося, защото го обичам  Heart Eyes, на това отгоре ми го споменаха с добро  Simple Smile и на това най-отгоре вече - това е един от най-трайните парфюми, които съм ползвала.

# 154
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ооо не мога! Дискавъри Шанела- каква история, жалко, че вица е само за парфюмно просветени!

Аз рядко получавам особено негативни мнения за аромата ми, макар, че се усещам зимата бая сериозно пръскам. Като, че най-кофти ми е, когато ММ изкоментира нещо.  Mr. Green

Днес се разкождах с Мабусин, бях даже май прекалила с дозировката, пак никой гък не каза. Или колегите ми нямат обоняние или са най-тактичните хора на света... Дори аз си го усещах като влизах в офиса след обяд: направо беше паднала бомба вътре от пачули и сливи!  Laughing

Мимс, Денси вие кой Мон Шери ползвате?

# 155
  • USA, Steak State
В момента разнасям коженото Извънземно. Невероятна красота с която ще се сдобия следващата седмица, сега бях с мъжкото тяло и ме изгледа накриво, но поне имам няколко дни да го навивам, че имам нужда от още един Мюглие ( така го произнасят тук не знам дали е правилно) в колекцията си.  Mr. Green

# 156
  • София
В момента разнасям коженото Извънземно. Невероятна красота с която ще се сдобия следващата седмица, сега бях с мъжкото тяло и ме изгледа накриво, но поне имам няколко дни да го навивам, че имам нужда от още един Мюглие ( така го произнасят тук не знам дали е правилно) в колекцията си.  Mr. Green
Моля те сравни го с някоя от версиите или оригинала.

# 157
  • Варна

Мимс, Денси вие кой Мон Шери ползвате?

Ренка, този.

# 158
  • София
На Mon Parfum Cheri съм тествала само EDP, имаше нещо мнго неприятн, да не влизам в детайли. А по описанията тук ми звучи чудесно - мухливост, стари червиал, безумно траен. Та се чудих дали има разлика между ЕДП и ЕДТ?

# 159
  • Козлодуй
Ние ползваме ЕДТ(аз със сигурност,но предполагам Мимси и Денс също) Grinning
Не познавам ЕДП и нямам идея има ли разлика.
Вчера бях с Коромандел.Днес може да изтествам колегите с Мон парфюм,не съм го носила скоро.Моите момчета вече са ми свикнали и все по-рядко коментират,но началник смяната ни е сравнително нов и напоследък не пропуска да отбележи парфюма ми.Никога с лошо.Напротив,кефи се,и забелязва,че всеки ден е нещо ново и различно Grinning

# 160
А днес какво ми се случи.

Бях си поръчала пробички от Juliette has a gun, които си получих още миналата седмица. Днес сме с детето в къщи и пощальонката звъни, че имам малък пакет. Отварям - още един комплект проби. Не са ми дърпали пари от картата за втория комплект. Нещо явно са се объркали.

До тук изпробвах Not a parfume и Lady Vengeance. Първият определено ми привлече вниманието. Това е базата, която най-много обичам и ми напомня на парфюм, който още не мога да установя кой е. Ще си го купя. Парфюмите от сайта също ли идват по пощата както пробите?

Lady Vengeance е много рози, много нещо. Спомних си за мокрите кърпички по соц. време, които свързвам с повици на  Sick по време на пътуване (ставаше ми много лошо). Не е моят парфюм определено

# 161
  • Sofia
Предполагам, че  Not a parfume  ти напомня Лайт блу.

# 162
Предполагам, че  Not a parfume  ти напомня Лайт блу.

Не. Пробвала съм го, но не се харесахме и не съм го носила.   bouquet

# 163
Привет банда.
Имам един въпрос, който не е изобщо по парф'мната част, но предполагам, че някой от темичката може да ми помогне - Как да прекратя мой търг в ибей? Остават 6 часа и искам да го спра?

# 164
Ние ползваме ЕДТ(аз със сигурност,но предполагам Мимси и Денс също) Grinning
Не познавам ЕДП и нямам идея има ли разлика.

Да и аз питах дали за ЕДТ иде реч или за ЕДП. Аз също познавам само ЕДТ и той ми е толкова бомбастичен. Интересно защо никъде не намирам ЕДП за тест. Има го мисля само в нишовите парфюмерии тук, а на мен там крака ми скоро няма да стъпи.  Laughing

Мариа_м, ако остават само 6 часа мисля, че няма как. Но може да пробваш: кликаш на линка с бидовете и най-отдолу има линк към зачеркване на бидовете ти. Натискаш го и след като ти обяснят кога може да зачеркнеш бида си има и линк към зачеркване. Там пишеш, че си объркала сумата и ако стане. Аз мисля, че ако остават по-малко от 24 часа или 9 часа бяха не помня няма как да зачеркнеш бид обаче... Но пробвай, това е единствения начин.

Общи условия

Активация на акаунт