Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да, мазнички са Монталите. Не ми пречи на мен, прежалвам се, щом ми харесва парфюма.

# 496
  • Пловдив
На мен за сега не са ми съсипвали дреха, но и аз коприна определено не нося  Wink  . Само се замислих, че може от мечтите да са ми излезли пъпчиците, който споменах на шията. За сега временно съм преустановила използването на парфюми там  Laughing .

# 497
То и аз коприна не нося, умирисаха ми всичко -яке , дрехи , вън на влагата затихват за обонянието ми, като вляза в помещение се разбушуват пустите му мечти GrinningХубав аромат са.

# 498
  • Boston, MA
...  Да в две версии. ...

И квоо Simple Smile Кажи за версиите.

Днес не бях със специален парфюм, а с Comme des garcons 2, който много ми пасва на това време и ми липсваше цяло лято. ...

Ама какво по-специално от КДГ2, моля ви.  Grinning И аз му се радвам много в хладната есен. За мен е много близък до Агент Провокатор, само че тук металното е подсилено, а в АП розата повече избива.

# 499
Днес отчитам уютен ден в компанията на Amarige Mariage. Нанесен е сутринта в 8, в момента по китките ми е ясен ароматът на базата украсен с канела, която върху моята кожа си е лайтмотивът на парфюма. Колкото повече време минава, толкова се затвърждава предпочитанието ми към спокойни, носабилни ( Hug) и усмихнати, ако мога така да ги нарека, аромати. Grinning

# 500
...  Да в две версии. ...

И квоо Simple Smile Кажи за версиите.

Днес не бях със специален парфюм, а с Comme des garcons 2, който много ми пасва на това време и ми липсваше цяло лято. ...

Ама какво по-специално от КДГ2, моля ви.  Grinning И аз му се радвам много в хладната есен. За мен е много близък до Агент Провокатор, само че тук металното е подсилено, а в АП розата повече избива.
Ми нищо обичам си ги и ги нося много. Лятната лятото, ЕДТ в по-хладно време. Класен е, но си е ретро, малко хора го харесват. Аз си го нося обаче много, особено когато съм в носталгично настроение. Много му отива и домашен уют.

# 501
  • София
Днес опознавам и разнасям гардении! В домашна обстановка, че навън ще им е студено!  Wink На едната ръка си сложих от Cruel Gardenia, а на другата - от VC&A Gardenia Petale. Какво да кажа... Rolling Eyes гарденията не е моето цвете. В комбинация с други цветя и не така доминантно - може, но иначе - не.  Naughty Отчитам, че са издокарани ароматите, но не ме радват.  Sad

# 502
  • Germany
 smile3508, значи ще има повече за мен Wink.
Аз самата съм учудена от внезапната ми любов към гарденията, но е факт. Харесвам много и двата и смятам за уместно притежаването им едновременно Mr. Green Ще взема да се опитам да понося отново пеперудите, мисля че студ е тяхното време, може пък да ми се получат нещата.

# 503
  • Чукарландия
Ще взема да се опитам да понося отново пеперудите, мисля че студ е тяхното време, може пък да ми се получат нещата.

Кои са тези пеперуди, че май пак не съм в час?!? newsm78

# 504
  • Sofia
Ако ще съм с копринена дреха пръскам  парфюма и изчаквам 5 мин. преди да  я облека.
Монтал-ите, които имам , нося в студено време и не са се уцелвали с коприна, но не разчитам да попият в кожата, по-скоро в тъканта.

Гарденията е любимото ми цвете, заради което тръгна страстта ми към парфюмите - в търсене на най-прекрасния аромат на гардения в бутилка, за да не прекарвам часове с нос в саксията.

# 505
В двора на Турското посолство имаше огромна гардения, която по време на цъфтеж освежаваше мириса на цялата улица чак до Орлов мост. Нещо невероятно. За съжаление я отсякоха незнайно по какви причини.

# 506
  • София
Гарденията е любимото ми цвете, заради което тръгна страстта ми към парфюмите - в търсене на най-прекрасния аромат на гардения в бутилка, за да не прекарвам часове с нос в саксията.
Карен, откри ли я? Коя е твоята парфюмна гардения? Аз наскоро получих прекрасна гардения във вид на Brasil Dream, имам още няколко доминантни гардении и ме радват много. Купувах миналата година за майка ми гардения в саксия и през целия път дотам, около 4 часа, прекарах точно така - с нос в саксията. За съжаление не иска да цъфти вече  Tired
Scintillia, май ти го искаше този парфюм на срещата, ако все още държиш след гардениевото предупреждение, няма проблем да ви запозная Simple Smile

# 507
  • Germany
Ще взема да се опитам да понося отново пеперудите, мисля че студ е тяхното време, може пък да ми се получат нещата.

Кои са тези пеперуди, че май пак не съм в час?!? newsm78
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chasse … pillons-1268.html Peace

# 508
  • Варна
Имам въпроси към поръчвалите от сайта на Juliette has a gun. Плащали ли сте шипинг? Начислява ми около 20 евро доставка, а преди беше безплатна. Както и въпроси относно тези Reloads , дали може да се използват и с други атомайзери?
Благодаря на отзовалите се!

# 509
  • София
Само аз ли не мога да я оценя гарденията!? Sad  Същата работа и с жасмина.  Thinking Винаги съм си мислела, че харесвам белоцветни аромати, а сега като си огледах гардеробчето, с изключение на Amouage Honour Woman (и то пробичка) други нямам и не съм харесала.

И аз се сдобих вчера с отливка от Пеперудите. Не съм го разносвала още сериозно, но ми се стори, че туберозата в началото е доста нахална. След това се кротва. Сега виждам,че той спада точно към белоцветните аромати, но не мога да кажа дали го харесвам или не.

Атти, вземи го, моля те.  Praynig Може пък да ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт