Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 188
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За тази вечер съм си приготвила 3 серия на "Рай"-приятен е, но по-скоро ми запълва времето в очакване на следващата серия от Абатството /не ми харесва този мистър Мъри, а и с това заваляне на думите Crossing Arms/.
Нямам търпение за "Хичкок"- сър Антъни Хопкинс, Сиена Мирън, Скарлет Йохансон.

# 106
Интересно - и аз в началото почнах да гледам Рая, за да запълня времето между сериите на Абатството, но скоро установих, че не чакам вече с нетърпение Абатството, а ме интригува повече Рай  Laughing

# 107
Интересно - и аз в началото почнах да гледам Рая, за да запълня времето между сериите на Абатството, но скоро установих, че не чакам вече с нетърпение Абатството, а ме интригува повече Рай  Laughing

Laughing И аз така. Даже още не съм гледала последните две серии на Абатството, но с нетърение чакам следващата серия на Рай.

# 108
  • Варна
Записвам се в новата тема. От месеци не съм гледала нещо интересно от "моите"филми Mr. Green. сега като застудее времето се надявам да ми остава повече време.
mia4ik  не съм гледала американски версии на "Война и мир" и да си призная -неща, че като ги знаем как всяка класика правят на мармалад ooooh!

# 109
  • София
да не обиждаме мармалада, а? Simple Smile

Не мога да направя сравнение с книгите, но версията с Одри Хепбърн (нали тя беше) привлече вниманието ми и ме провокира да прочета книгата. Като изплувам из пясъците (това вече ще стане по - трудно, защото имам нова работа, в която трябва да навляза и наваксам...) ми е наред точно Война и мир.

# 110
  • София
Нова версия на Големите надежди
http://www.imdb.com/title/tt1836808/
http://www.youtube.com/watch?v=Ob7qUkYfF-g&feature=youtu.be

Наистина ли Дикенс има нужда от екранизиране на една и съща книга всяка година? май твърде много станаха...

# 111
  • в морето до колене
Ване, май прочетох, че това е "осъвременен вариант" или нещо подобно... shifted in time to the present  Mr. Green предполагам.
Свалих я първата серия. Ще видя довечера що за "осъвременяване" са му направили на Дикенс.  ooooh!

Упс  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Едно голяяяямо извинение за грешката !!!
ГОВОРИМ С ВАНЕТО ЗА ДВЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ НЕЩА.

Аз имам предвид нова серийна екранизация на "Никълъс Никълби", а тя за филма с младежа от конския епос на Спилбърг  Mr. Green

Отново се извинявам.
За филма се чуха умерени хвалби след Торонто.
Солидна екранизация, солиден каст. Нищо новаторско...
Горе-долу като миналогодишната "Джейн Еър"

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 12:27 от mia4ik

# 112
Аз пък се чудя дали няма да има нова екранизация на "Гордост и предрасъдъци"? Минаха доста години от предишната. А  от тази на ББС вече станаха 18 г. май.
А иначе и аз следя редовно кога ще са готови новите субтитри за "Рай". Много ми харесва сериалчето.

# 113
  • София
Ване, май прочетох, че това е "осъвременен вариант" или нещо подобно... shifted in time to the present  Mr. Green предполагам.
Свалих я първата серия. Ще видя довечера що за "осъвременяване" са му направили на Дикенс.  ooooh!

не е, за нещо друго говориш. това си е филм, не е сериал.
По трейлър не се различава много от миналогодишната версия в няколко серии.

А, видях, че си писала сега.
Никълъс Никълби? Хич не я харесвам неговата история.
Защо Дикенс е толкова мрачен?

# 114
  • София
Аууууу, само аз ли харесва Мо(ъ)рей (както го произнасят, според мен) - единствено трудно свиквам с, то не е почно провлачване, ами едно странно изговаряне, все едно си преплита езика  Crazy. Но ми харесва, секси е и е различен. Дъдли, приятелчето му, е по-страндартно хубав.
Обаче на Катрин връзките по врата направо ме побъркват - още повече и го скъсяват, не кога въобще да преценя дали е къс или от тях изглежда така.

# 115
  • 221B Baker Street
Аууууу, само аз ли харесва Мо(ъ)рей (както го произнасят, според мен) - единствено трудно свиквам с, то не е почно провлачване, ами едно странно изговаряне, все едно си преплита езика  Crazy. Но ми харесва, секси е и е различен. Дъдли, приятелчето му, е по-страндартно хубав.
Обаче на Катрин връзките по врата направо ме побъркват - още повече и го скъсяват, не кога въобще да преценя дали е къс или от тях изглежда така.

Нееее,не си само ти Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И на мен ми харесва,че и секси ми е... Simple Smile

# 116
Просто не му върви физиономията на фона на другите бозльовци  Laughing В началото и на мен не ми допадна избора му за тази роля, но лека-полека ми става все по-симпатичен героят му, а оттам и актьора.

# 117
Аз пък се чудя дали няма да има нова екранизация на "Гордост и предрасъдъци"? Минаха доста години от предишната. А  от тази на ББС вече станаха 18 г. май.
А иначе и аз следя редовно кога ще са готови новите субтитри за "Рай". Много ми харесва сериалчето.

Ох,и на мен много ми се иска да направят една новичка!Ще се побъркам от кеф!!! Mr. Green
Време си е  Simple Smile

# 118
  • в морето до колене

Не мога да направя сравнение с книгите, но версията с Одри Хепбърн (нали тя беше) привлече вниманието ми и ме провокира да прочета книгата. Като изплувам из пясъците (това вече ще стане по - трудно, защото имам нова работа, в която трябва да навляза и наваксам...) ми е наред точно Война и мир.

Не разбрах защо се е получило така. Гледала си тази версия и тя те е провокирала? Щото ако е така - много съм смутена  Rolling Eyes
Аз не можах да я изгледам цялата наведнъж, затова ще пиша друг път за нея.
И за британския сериал също...

Мога само да кажа, че си сложих два големи таралежа в гащите с тия екранизации  Tired
Не го приемайте като оплакване, де - сама съм си виновна, от ината си патя  Mr. Green

Още повече се убеждавам, че преди филма с Кийра няма да гледам нито една Ана Каренина.
И мойто хладнокръвие не е безпределно  Twisted Evil

# 119
  • Варна
Много ме е яд, че за Ана са избрали Кийра. Даже не ми се гледа филма. На светлинни години е от образа - излъчване и физика.

Общи условия

Активация на акаунт