Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 66 361
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
  • на кого му пука
Ами то по Кен Фолет само Устоите и Свят без край има доколкото знам.За Тюдорите би трябвало да си намериш повечко за гледане.

# 361
Одет, "Толедо" на мен ми хареса  Grinning. Краят е много позитивен, по начало самият сериал има позитивен заряд. Става дума за принципи, за добродетели и вяра, за отстояването им в среда, в която е много сложно да останеш какъвто си... но тъй като там трябва да се биеш и на това те и учат, нещата изглеждат малко по-прости, отколкото ние сме свикнали. Харесват ми младите актьори, макар че Родриго ми стана любимец /много корав характер, като в "Гладиатор"/. Младите са наистина готини, чак радост за очите.
Перегрин, мерси за настройката, вече щях да почвам мрънкането - къде се беше затрила?
Този "Кмет на Кастъбридж" в Мастърс е нов - хубаво, че има нови екранизации. Първо си помислих, че е класическият с Алън Бейтс. Още не съм го гледала, но актьорът ми харесва, има зярад. Още премислям дали да тегля руския "Кралица Марго" - много съм любопитна какви са ги свършили, ама е огромен.
Някой да е чувал за филм за Ада Лъвлейс, дъщерята на Байрон?

# 362
# 363
  • в сърцето на един мъж...

А дали може да се намери някъде? Безопасно Embarassed

# 364
Случайна непозната, знам за Фолет, и двата ги гледах- нещо в този стил исках да кажа. Suriyotay- благодаря, свалям! Какво пък толкова:)

# 365
Момичета здравейте,

приемате ли нови попълнения   bouquet Голям почитател съм на исторически филми, книги и всичко подобно на тази тематика. Видях на първа страница много филми, които съм гледала, други, които съм търсила и сега с удоволствие ще сваля сега да гледам и някои наистина редки попадения.
И за първо четене - поклон и благодарности за "Роня дъщерята на разбойника" - любимата ми книжка като малка - не мога да опиша чувството като видях линка - много, много благодаря   bouquet.
Надявам се скоро да мога да се включвам пълноценно и в дискусиите и с някое и друго линкче, ако намеря нещо ценно.

# 366
  • в сърцето на един мъж...
Добре дошла и приятно гледане Hug

# 367
Как не съм я видяла тази тема до сега  smile3537.Записвам се и се връщам да ви чета   bouquet
+1

# 368
# 369
  • на кого му пука
Да почерпя и тук,че съм рожденничка а тази тема ми е от любимите.Надявам се да я списваме с години!

# 370
  • срещу двата комина :)))

прекрасни са, а Томас много добре изглежда тука  Heart Eyes

Случайно, честито   Hug

# 371
Томас е страхотен! Толкова различен от образа си.
Случайна, честита да си  Hug

# 372
  • на кого му пука
Мерси,мерси.

И нека празниците да започнат.

# 373
Браво на момчето! Ето, че можело и така, ама друго е да се опъва;)

# 374
  • в морето до колене
ЧРД на случайната непозната   bouquet

Само хубави неща ти желая! Да сте здрави и щастливи и ти, и всички в къщи и много да те обичат хората около теб!

Общи условия

Активация на акаунт