Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 62 652
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
"Толедо" ми хареса. Дано скоро да има продължение и да видим развитието на героите. Благодаря на съфорумката, която препоръча този филм! Peace

# 676
  • София
И на мен ми хареса Толедо! Но за съжаление е спрян - няма да има продължение Sad

# 677
Историята в "Толедо" е завършена, би било излишно забозване да смучат сезони сякаш  newsm78  Peace

# 678
ili_8, мерси  Grinning. Радвам се, че толкова много от вас го харесаха "Толедо"! Дано му се зарадва и Мис Бингли  Hug.
Гея, я ми обясни каква е тази допечатка на "Гордост и предразсъдъци" - много ме заинтригува. Какво са допечатали? Че корицата не се връзва не ме учудва, досега не съм видяла приемлива корица. Между другото, Ричард Армитидж се оказа на пета позиция в класацията за сексапил на "Тотал Филм", заради "Хобит". Пред него са Къмбърбач и Патисън - засмях се, сигурно са гласували доста тийнейджърки, но и този от първа позиция не ми хвана окото /от "Боен кон" и "Тор"/.
Каролайн Бингли, между другото бих искала да чуя коментара ти за финала на "Рай". Още не съм му се нарадвала на този "Рай". Добре, в скрит текст, ама с всичкиподробности, ако може  bowuu
А оня сериал за Дивия Запад с индианеца Обичан от бизон няма сийд нещо!

# 679
Значи след сесията ще го захващам Толедо  Sunglasses че сега е някакво пълно мазало около мен  Grinning
Моля, споделете за " Аристократи" откъде да го дръпна този филм със субтитри или без няма значение.

Специално за Suriyotay

Скрит текст:
Финала на сезона чного ме радва. И с нетърпение ще чакам следващия. В началото харесвах Катрин Гленденинг, но после се убедих, че е типична глезла, която си играе игрички и само се инати.
Кефя се и на Мис Одри-дали няма да се позачуди и да предложи брак на чичото на Дениз? хаха Много ми допадна как отиде в неговия магазин с жълтата рокля-една истинска дама, която признава грешката си.
Мъри и Дениз-интересна развръзка. Изобщо този сериал е много по-различен от всичко, което съм гледала досега. Драмата ще е дали Дениз ще го остави заради магазина или не. Мисля си, че двамата ще се опълчат срещу останалите и ща започнат всичко отначало. Като цяло повече ме вълнуват историите на другите персонажи като чели, а не толкова те двамата.
Хареса ми, че краят беше отворен. Ще видим какво ще стане и с Полин-мой много любим образ.
 newsm78

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 21:49 от Miss_Bingley

# 680
В Замунда са пуснали "Цезар и Клеопатра" от 1945, с Вивиан Лий   ladyuu
Ето го в IMDB-  http://www.imdb.com/title/tt0038390/
И в Замунда- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=341166
А за оня сериал за Дивия запад вярно че няма сиид! newsm78

# 681
  • в сърцето на един мъж...
Suriyotay, нямам представа в подробности, просто ми пусна една приятелка да видя корицата като нещо супер модерно. На мен ми прилича на реклама на булчински магазин Embarassed

# 682
За почитателите на Upstairs Downstairs - качен е е втори сезон в Замунда  Hug

Upstairs Downstairs (2012) Season 2

Тъкмо навреме го видях да го изгледам през уикенда  Party

# 683
  • София
За почитателите на Upstairs Downstairs - качен е е втори сезон в Замунда  Hug

Така ме зарадва!  bouquet

# 684
Mомичета, филмът си е в Замунда от доста време, даже го обсъждахме в някоя от миналите теми, явно не сте търсили добре  Naughty Grinning.

# 685
Mомичета, филмът си е в Замунда от доста време, даже го обсъждахме в някоя от миналите теми, явно не сте търсили добре  Naughty Grinning.

Вторият сезон е добавен на 15.01.2013г. Това едва ли е "от доста време"  Rolling Eyes
Извинявам се, ако е било обсъждано в минали теми. Просто го видях и реших да го споделя  Blush

# 686
Ето  Peace, първа серия е качена на 29. 02. 2012.

# 687
  • София
да, ама при мене дава повреден файл, когато сеопитвам да изтегля епизод. затова, много благодаря за всяко ново издание, така имам възможност за се включа.

# 688
Гея, както си и мислех, се оказа просто преиздаване на "Гордост и предразсъдъци". Този превод не съм го чела - на Снежана Милева - и се изкушава да си взема книгата,  12 лв. струва. Аз съм фен на предишния превод, той е убийствен... просто ми е любопитно Снежана как е предала нещата. И субтитрите ги правят по стария превод. Коментарът ти за корицата е точ в точ  Grinning, на мен ми прилича на стратегически ход за зарибяване. Някой  има ли мнение за превода на Снежана Милева? Не помня дали сме го обсъждали.

# 689
  • в сърцето на един мъж...
Upstairs Downstairs са му излезли субтитрите и е пуснат целия сезон като единичен торент, така че всичките сте прави Wink
Suriyotay, даже нямам представа на кой е първия превод на ГП и не съм се интересувала, просто съм фен на самата книга, имам едно издание с едни виолетови корици, толкова си го обичам и си го чета периодично като се затъжа за романтика Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт