Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 201
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
и аз идвам с проблем за субтитри ooooh! Далеч от безумната тълпа, само че версията от 1998год някой случайно да е гледал и да е била със субтритри поне на английски? Намерих филма при пиратите, свалих го, има папка субс, но е празна Tired и от един час ровя, но нищо по Гугъл ooooh!

# 661
Теди, Селфридж от къде го сваляш? Аз съм му мераклийка, но ми се ще поне три- четири серии да има, че никак не умея да чакам.

# 662
в Арена излизат в понеделник сутрин, не съм гледала обаче дали има бг субс за него. На мен ми хареса определено Peace

# 663
# 664
  • в сърцето на един мъж...
Да споделя, ако не сте виждали новата корица на допечатка на Гордост и предразсъдъци Confused

Много подходяща корица...

# 665
Благодаря, Теди! Тази корица е меко казано нереалистична, да не кажа друго. Съвремие лъха отвсякъде. Предполагам, че е рекламна фотография на някоя българска модна къща.

# 666
# 667
Не е автентична корицата, но ми харесва  Simple Smile

# 668
http://m.imdb.com/title/tt1983079/
На този сериал попаднах, разглеждайки страницата на The paradise във фейсбук. Започвам да го търся.

# 669
  • в морето до колене
Call the Midwife според мен не е нещо особено...
Изгледах го, де. Ама не съм се юрнала да го препоръчвам. Ама на мен и "абатството..." ми омръзна, пък вие продължавате да го харесвате, така че може да го погледнете и този.

Не знам, дали го има в българските тракери, и не знам, дали някой си е правил труда да го превежда...

Ванеса Редгрейв е само глас зад кадър, защото разказът се води от името на нейната героиня - всъщност героинята на стари години (с гласа на Ванеса Редгрейв) разказва за себе си по времето, когато е била акушерка през 50-те години в беден квартал на Лондон.

Вторият сезон започва на 20 януари.

# 670
# 671
Вижте на какво попаднах- "Into the West"- http://www.imdb.com/title/tt0409572/
Е, малко в периферията на темата е, но звучи  интересно.  Flutter Аз се понагледах на английска и испанска аристокрация   ladyuu, та може и да се пренеса в Дивия запад  newsm49
Има го в Замунда- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=135940&hit=1

# 672
Какво ще кажете за Толедо момичета?
Харесва ли ви на вас? Знам, че всеки има различно мнение, но какви са ви впечатленията?
Чудя се дали да го гледам newsm78
И още едно въпросче? Филмът " Аристократи ", който видях тук в препоръчаните откъде може да се изгегли? Търся го от известно време.Имам голямо желание да го гледам.  Simple Smile ако ме насочите откъде да го сваля ще е супер  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 19:08 от Miss_Bingley

# 673
Толедо е готин, на мен ми хареса. Малко по-камерен е от Тюдорите, липсва му пищност, но е интересен, има интрига, атмосфера, красиви хора и лош духовник:)

# 674
И аз харесвам Толедо. Освен това, което Одет казва, има и ценностни сблъсъци, което го прави наистина интересен. Много е вълнуваща тази история за опита да живеят заедно три различни култура в ония времена...  Жалко, че няма 2-ри сезон.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт