Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 664
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Добре де НВО защо се лигавят?! В програмата няма Краят на парада за утре. За какво пуснаха първи епизод и после нищо?  Crazy

в понеделник е епизода Wink

Зомбайо, от 2месеца се мъча да гледам СПН- изгледах и 0503 Crazyбавно, но славно се справям, нямаме магия ние с тоя сериал Laughing
ooooh! Може ли наистина да съм толкова зле и да не помня кога съм го гледала?!  Whistling Мерси, Мацка!  Hug

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 13:45 от gery_dobreva

# 646
  • Под тепетата
Благодаря, момичета, благодарение на вас открих невероятни филми и сериали!  bouquet

# 647
Най-сетне реших да продължа с Аби-то

Малко лейди Кора

От Райгтайм

От Имало едно време в Америка

От по-актуалната Дафни

И Една бунтарка на средна възраст Елизабет Макгавърн

# 648
  • София
На второто гифче с цигарата е много яка мацка!

# 649
Определено сега е по-хубава, отколкото на млади години.

# 650
Снощи реших, че ми се гледа приказка. Поразрових се в темата и си изтеглих Пепеляшка от 1989г. Още от малка съм я гледала и си спомням, че ми е направила много голямо впечатление точно тази версия. Не знам защо. Беше ми останала като спомен. И съм ги гледала всички версии и само таз не съм успявала да я намеря. Преди години ми беше хрумнало, но тъй като не знам нито име нито нищо и не можах да я открия по торентите. Единственото, което си спомнях беше, че героинята беше грозна и имаше някакви гълъби.
Като я видях тук и разгледах торента веднага се сетих, че е тази версия. И я изгледах  Simple Smile

# 651
Здравейте, рядко чета темата, затова моля да ме извините, ако въпросът ми е задаван: прочетох Кметът на Кастърбридж от Томас Харди и много ми се прииска да гледам филм-има две екранизации-сериал от 1978 и филм от 2003. Навсякъде намирам само филма от 2003,  но не и субтитри към него (англйски), а и сякаш искам да гледам повече по-ранната верския. За там намирам субтитри за 7те епизода, но не и сериала на 7 части, а на 2...и съвсем не става. Ако някой от вас го е гледал и има вариант   bouquet

# 652
никой не се вясва след втория епизод на Краят на парада Laughing аз си затвърждавам мнението, че не е кой знае какво...вероятно ще продължа да го гледам, но очаквах втория епизод да е по- силен, впечатляващ и тн...уви, магията я няма Laughing

нямах време да гледам Селфридж, днес трябва да наваксам Laughing

# 653
Аз си го изгледах Края на Парада, ма имам чувството, че при монтажа са орязали някакви неща. Нещо ми липсваше в цялата история, реших, че явно първия епизод не съм го гледала много сериозно. Ще продължа да го гледам, защото тази английска атмосфера просто я обожавам. Хареса ми и усещането за голяма, отлагана във времето любов. Само неразбрах как така Силвия реши, че обича мъжът си изведнъж. Нея по я харесвах като се дразнеше, много дяволита мацка.

# 654
аз май сама си гледам Селфридж Mr. Green ма да си кажа все пак, че втори епизод също беше  добър, отличи се от Рай вече..почти няма сходство, и вече като погледна Джеръми не виждам Ари Laughing Гея, още веднъж благодаря за препоръката  bouquet

# 655
Тъкмо щях да ви питам за сериала, които хванах в неделя по НВО и много ми хареса, а вие вече сте го коментирали. Та на въпроса - Има ли го някъде "Краят на парада" качен или да си чакам от неделя до неделя да си го гледкам?

Има го в Замунда, но български субтитри има само за първи епизод.

Може ли линк, че нещо не мога да го намеря  newsm78 newsm78

http://DMCA-removal-from-Google/torrents/175490/

Bat62, в Арена има само 1 епизод (предполагам, защото само той има превод), момичето искаше останалите епизоди, за да не чака излъчването им по НВО  Peace.

Линка,който съм дала е за сезон 1, мисля,че са три епизода, но няма превод.

# 656
  • в сърцето на един мъж...
Теди, няма за какво, радвам се, че ти е харесал Hug

# 657
Здравейте, рядко чета темата, затова моля да ме извините, ако въпросът ми е задаван: прочетох Кметът на Кастърбридж от Томас Харди и много ми се прииска да гледам филм-има две екранизации-сериал от 1978 и филм от 2003. Навсякъде намирам само филма от 2003,  но не и субтитри към него (англйски), а и сякаш искам да гледам повече по-ранната верския. За там намирам субтитри за 7те епизода, но не и сериала на 7 части, а на 2...и съвсем не става. Ако някой от вас го е гледал и има вариант   bouquet

Емма, аз съм гледала само по-новата екранизация. Има я в Мастърс, но субтитрите са български.

# 658
малкУ спамец  Blush

# 659

Искам и аз такава тениска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт