Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 675
  • 710
  •   2
Отговори
# 630
Момичета, не се карайте, моля ви!  Hug Аз лично пък чета всички спойлери, ама хич не ми пречи! Затова бавя и Коледния епизод на Абито... Rolling Eyes
Сега пуснах Нова и хоп - Тюдорите 4 сезон. Де да съм знаела по-рано, с удоволствие бих гледала някоя и друга серия.  Grinning Чакат ме устоите на земята след малко.  Grinning

# 631
Това последно Аби ми разби сърцето Confused Горката лейди Мери, ще я мисля цяла година:) Поиздъхват вече де.

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Miss_Bingley, не ти цитирах правилния пост точно, за да не се повтаря спойлера. И поради тази причина ти казах да се позамислиш малко, че директно издаде края на филма. Само че ти много държеше да съм коректна и поради тази причина цитирах каквото трябваше. Сега ясно ли стана или да обясня още един път? Обясних и още веднъж защо съм цитирала друг коментар, тъй като беше препратка към нов сериал. Надявам се вече ти се изясни всичко? И не обвинявам, просто споделих. Peace

# 633
  • София
Тази тема е местенце, където се чувствам добре, защото хората тук са мили, споделяме неща за книги и филми, които харесваме, спазва се добрият тон... дано не се превърне като някои други теми, в които започват да се разменят обиди.
За края на парада - няма го да му се невиди! Не видях и кога е повторението по hbo...

# 634
Тъкмо щях да ви питам за сериала, които хванах в неделя по НВО и много ми хареса, а вие вече сте го коментирали. Та на въпроса - Има ли го някъде "Краят на парада" качен или да си чакам от неделя до неделя да си го гледкам?

Има го в Замунда, но български субтитри има само за първи епизод.

Може ли линк, че нещо не мога да го намеря  newsm78 newsm78

http://DMCA-removal-from-Google/torrents/175490/

# 635
Тази тема е местенце, където се чувствам добре, защото хората тук са мили, споделяме неща за книги и филми, които харесваме, спазва се добрият тон... дано не се превърне като някои други теми, в които започват да се разменят обиди.
За края на парада - няма го да му се невиди! Не видях и кога е повторението по hbo...

мина повторението Rolling Eyes сега в понеделник е втори епизод Rolling Eyes

Одет, що да издъхват Аби, за мен това си беше напълно в стила на сериала... Rolling Eyes

# 636
Тъкмо щях да ви питам за сериала, които хванах в неделя по НВО и много ми хареса, а вие вече сте го коментирали. Та на въпроса - Има ли го някъде "Краят на парада" качен или да си чакам от неделя до неделя да си го гледкам?

Има го в Замунда, но български субтитри има само за първи епизод.

Може ли линк, че нещо не мога да го намеря  newsm78 newsm78

http://DMCA-removal-from-Google/torrents/175490/

Bat62, в Арена има само 1 епизод (предполагам, защото само той има превод), момичето искаше останалите епизоди, за да не чака излъчването им по НВО  Peace.

# 637
  • в морето до колене
Мога да предложа този линк за всички епизоди на Parade's End - http://eztv.it/shows/696/parades-end/
Аз винаги тегля от този тракер сериалите, които следя + имат доста други телевизионни екстри, особено британски. Но няма линкове за субтитри, те трябва да се търсят отделно (дори английските) - просто нямат практиката да комплектоват торентите със субтитри. На мен такава услуга не ми е нужна, защото се снабдявам лесно със субтитри, но за някой може да е проблем, затова предупреждавам  Peace

# 638
Колкото до мен никога и не съм си мислела да обиждам някого. Ни най-малко. Ама как все така става, към мен има някакво отношение и малко хапливи забележки още и в по-предните теми. Както и да е, свикнах и колкото и да ми е неприятно ще се опитам да запазя добрият тон все пак. Нищо лично, ама понякога писва от всичките тези поучения.Не съм го направила нарочно. И не съм разказала целия сезон!
Това от мен, разбрахме се.  Simple Smile Надявам се сега всичко да е ок.  Wink 

# 639
ай стига сте бре Laughing голям спор 'начи, голяма кавга Laughing

как да е- написаното, написано; казаното- казано

в крайна сметка епизодите на Рай са отдавна излъчени и не смятам че е спойлер да се напише каквото и да е, дайте да си говорим за хубави филми, стига дъвкане Laughing

във връзка с Рай, някой друг гледа ли MrSelfridge вече?

# 640
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, прекалявате, всеки път, като вляза в тази тема, все спойлер, та спойлер. Да не посмее човек един филм да препоръча Laughing

# 641
  • София
Аз нямам проблем с преразказването, все пак не обсъждаме криминални сериали или трилъри. Когато гледам серията се наслаждавам на лицата, играта, обстановката и никак не ми пречи да знам какво ще се случи. Тези филми ги поглъщам с очи и душа, и не следя толкова напрегнато фабулата Blush

# 642
  • Резерват "Северозапад"
Аз пък да се оплача Laughing - хич не ми върви гледането на Свят без краи Tired...много ми е елементарен и предсказуем...колкото ми харесаха Устоите, толкова този ми е тегав...но съм упорита - сериал недизгледан нямам ( освен последния сезон Supernatural Mr. Green)

# 643
Добре де НВО защо се лигавят?! В програмата няма Краят на парада за утре. За какво пуснаха първи епизод и после нищо?  Crazy

# 644
Добре де НВО защо се лигавят?! В програмата няма Краят на парада за утре. За какво пуснаха първи епизод и после нищо?  Crazy

в понеделник е епизода Wink

Зомбайо, от 2месеца се мъча да гледам СПН- изгледах и 0503 Crazyбавно, но славно се справям, нямаме магия ние с тоя сериал Laughing

Общи условия

Активация на акаунт