Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 701
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
 Thinking ... Требе да изпълниш 2 задачи:
1. У британската - да почерпиш с Йедене и пиене  Flutter
2. Да се запишеш в темата  Mr. Green  hahaha
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687007.0

И ш'имаш 5%  Simple Smile (Аз имам имидж да пазЪ на порядъчна жИна  Flutter, нищо не давам без усилия и черпни Mr. Green  hahaha)

# 556
имаме сделка Mr. Green Hug Hug Hug нямам много собственост, инак и аз бих предложила нещо hahaha

изтеглих Лабиринт, обаче след вашите коментари се чудя дали да гледам Embarassed а сега чета Далеч от безумната тълпа, който има доста екранизации, после ще се гледа Laughing

# 557
И аз изгледах Лабиринт,но ми беше скучен и доста посредствен.

# 558
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, Теди, един от най-хубавите романи на Харди Heart Eyes

# 559
Джой, изданието ми е от 1987год, на български разбира се, и имаше думи в едната глава, които не разбрах Joy просто на камара сено тогава му се е викало по друг начин, ама аз как да знам като изданието ми е почти наборче Joy Joy Joy Joy та наред с всичко друго обогатих и речника без да искам Laughing иначе страхотна, наистина, много ми допада, нямам много време за четене обаче и не знам кога ще я приключа Blush но е от тези, дето ги четеш на един дъх Embarassed после ме чакат още 3 Харди произведения Flutter

# 560
  • на кого му пука
В британската се радват на Къмбърбач и ме подсетиха за "Краят на парада".Някой гледа ли го?Не ми е останал спомен от обсъждане.

# 561
Краят на парада ми хареса страшно. Страхотни персонажи, и страхотно представяне. Ребека Хол ти идва да я душиш бавно през цялото време и все пак не можеш да не и се възхитиш.. Толкова е английско всичко- има абсурдни моменти, смешни моменти, истерични моменти.. и такива спиращи дъха.
Аз съм в еуфория де, отключих се на английски екранизации в последно време и след като тъкмо изгледах за трети път Persuasion (от 2007) за последните две седмици съм в друго измерение.  Simple Smile

# 562
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Купа сено му се вика, Теди, и досега. Явно събраните съчинения си докопала, пожелавам ти приятно четене. На мен лично Харди ми е любимият британски автор, наред с Греъм Грийн.

# 563
кОпа е в книгата Laughing а стог и кладна даже не знаех какво са hahaha иначе да- 2 тома взех на Харди, то няма по- ново негово издадено в нашата библиотека, ама не ми пречи хич, даже ми е приятно да чета стари издания Embarassed засега съм голям фен, но предполагам като прочета останалите ще стана още по- голям Laughing

Случайна, мисля в миналата тема някой спомена Краят на парада...ама не се стигна до дискусия newsm78

# 564
От "Краят на парада" успях да видя само 1-ва серия, за другите не намерихх  субтитри.
А някой да е чувал кога ще се качат следващите серии на  "Гранд хотел"? Много ми хареса, по празниците успях да изгледам всичко дотук.  Свежо, динамично, със закачки към зрителя  hahaha- младата Агата Кристи, прототипът на Поаро...  Sunglasses Жива и динамична история, много добре, браво на испанците!  bowuu

# 565
От темата за испанските филми  Peace

Ще има вече го снимат и есен 2013 ще го видим, дотогава пролет 2013 ще можем да се насладим на втората част на втория сезон (още 8 епизода).

И аз го чакам с нетърпение  Flutter

# 566
От темата за испанските филми  Peace

Ще има вече го снимат и есен 2013 ще го видим, дотогава пролет 2013 ще можем да се насладим на втората част на втория сезон (още 8 епизода).

И аз го чакам с нетърпение  Flutter

дано успея да наваксам с този сериал докато почне втората част на втори сезон, че да коментирам с вас Blush

# 567
В замунда са качили новата Ана Каренина, обаче не знам как е качеството / dvdscr/, а и още е без субтитри.
Края на парада и аз го запецнах на 1 серия , като не знам английски...., но видях че ще го дават по HBO и там ще го следя .

# 568
  • Варна
Това е правилно.
Казва се "копа сено"
кУпа е паница. Peace

# 569
Дон Домат, аз произхождам от ж.р на куп/купчина/ Laughing така съм чувала да казват.. ма както и да е, обогатих се, не се сърдя на книгата Laughing

Краят на парада кога ще го дават по НВО?

Общи условия

Активация на акаунт