ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 4

• 17 332
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
бях обещала малко снимки  Crazy:

Кими тайм:

Перес тайм  Mr. Green:  ..да бяха измислили различни пози  Mr. Green

БътОн тайм:

Надолети тайм:

Алонсоо, къде избЕга Даша, бе:

Дино тайм:

ХамилтОн тайм:

много ми е смешен като го направят на модел  Mr. Green
g

http://lh4.googleusercontent.com/-hUGKUcxiWgw/USZppQRIGmI/AAAAAA … urnal_2_2013.jpeg

Shocked

Joy

# 631
Анелка, много добре си го написала, а последното клипче за Брус Макларън е уникално и почти ме разплака на представянето  Peace

Да си призная и аз гледам с леко недоумение на "нашествието" на "вождове" в Мерц. Но за разлика от скептиците за мен това е добър знак най- малко за намеренията на отбора за желанието им за победи и присъствие в спорта, въпреки всички, които предвещават скорошно изтегляне на Мерц, като отбор от Ф1.
И, ако е невъзможно да убедиш критиците на Хамилтън относно неговите преценки, защото много хора казаха, че той отиде там за пари и това ще бъде края на кариерата му, сега когато и Пади взема същото решение и според Макларън от Мерц са му предложили цифра наподобяваща телефонен номер, може би същите хора трябва да се замислят. Защото аз лично не вярвам еродиран човек, като Лоу със солидна кариера зад гърба си да подхожда, толкова хазартно и то година, след като Макларън го повишиха...

Предполагам, че работата по двата проекта (2013/2014) изискват наличието на, толкова умове в Мерц, всички знаем, че тяхната цел всъщност е 2014- та, тази година ще е нещо, като междинна, което не пречи да печелят още от сега разбира се  Mr. Green
Предполагам и, че някои няма да оцелеят в тази среда... Не знам защо, но силно се надявам един от тях да не е Рос Браун  Rolling Eyes
Както и да е..., стискам палци за разбирателство в отбора и силни години в бъдеще  Peace

На предстоящите тестове ще вали май  newsm78, което не е добре за никого. Дано отборите да свършат максимално работата си, ако намерите линк за гледане директно пускайте го тук  Praynig Утре ще ги проследя по- късничко, че имам работа  Wink

п.п
Като добавка, към снимките на Кими

http://www.youtube.com/watch?v=8KlJ7_rWKR4&feature=player_embedded

# 632
  • Варна
Кими,  Joy

Юлка, няма как да знаем много ли са, малко ли са - я  умовете ли, я ръцете ли  Mr. Green... я някой други неща  Whistling Mr. Green
Просто ми е много странно това целенасочено информиране и линия на поведение.
Ако един отбор не работи добре, трябва да има реорганизация - това може да бъде реорганизация на хора или активи, привличане/премахване ( Mr. Green) на хора.  Ако не правиш нищо - лошо, ако направиш нещо - пак лошо? Ееее, де?
Няма угодия.
Но, много непочтенно е когато един човек е дал от себе си, няколко години своя труд, труд, който е оценяван, уж високо, в един момент да кажеш - ами , все ми е тая, да ходи където иска. И за пари, всеки продава! Ами тъпо е, да не кажа чак вдлъбнато!
Особено пък не ми се връзва, "прохождащ" отбор, да има по-големи финансови възможности и да предоставя невероятни условия за работа, в сравнение с тези в Мак. Защото постоянно ни се е изтъквало благополучието, условията и обстановката в техническия им център.
Съжалявам, егото на някой персони наистина се е извисило до небето.
За мен нещата в Мак се забатачиха, и това си пролича още от 2007ма ... а, когато Фрай напусна, вече не ми харесваше на къде повя вятъра ...

С Нюи, имаше подобно информиране ... много присмех иии, можем и без него. Само, че на Нюи му беше дадена свобода и той доказа, че може да прави това, което може ..три поредни години, никой не може да му каже и копче.
Нека поживеем и ще видим, на кого решението е било правилно, на кого е било меркантилно, на кого краткосрочно ....

# 633
# 634
  • София
Юле, Анели, добре че сте вие мацки, че съвсем ни е умряла темата   bouquet. Аз да си призная чета, ама нещо нямам мерак за писане, а и не гледам много много за новини - още не ме е обзела треската за Ф1, дано скоро да стане, че не остана!

Обаче, с'я ако може да ми разясните идеята на туй клипче с Кими ще съм благодарна - за тоз човек трябва наръчник (user manual) да издадат!

Сега чета архивните ни теми и да ви кажа - попикавам се от смях!  Joy

# 635
  • Варна
 Mr. Green, аа Ланчо, кат ти замирише на изгоряла гума и като му видиш на твоя човек несресаната прическа, шти додИ мерака  Mr. Green

сега включих да погледна тестовете, стартираха. валяло е, мокра писта, но май има шансове за слънчево време около някой друг час, иначе наистина споделят че очкават постояно валежи и облачно.
Та Грожан тества днес и първият червен флаг е регистриран на неговото име. Обаче от Лотус отреагирали по следния начин:" Лотус: Симулацията на завъртане на мокра писта е изпълнена успешно   "  Joy
/източник: http://f1.f-e-n.net/index.php/url19884/

а, за Кими за мен тва си е пародия, че пилотите ги карат постоянно да правят някакви фотосесии и снимки, реклами .. еми, не за тва са там, бага  Mr. Green  Mr. Green

Идеята на инж.Тенчев е страхотна. Пожелавам му успех!  Peace

Ланчо, на коя тема си  Crazy  Whistling

# 636
Момичета новият сезон на 25 Март ил трябваше да започне ?
На мен ще ми е интересон да видя Луис в отбор където той няма да е първият пилот .
Някъде бях чела , че Алонсо е доволен от болида ,но пък едно е на тестовеет друго е в състезателно темпо

# 637
Нима някой си мисли, че Нико ще е първи пилот в Мерцедес?

Анелка, благодаря за снимките, Кими  Heart Eyes

Тази година ще разчитам на стриймове, нямам нито една от телевизиите, които ще предават Ф1.

# 638
  • Варна
По принцип Нандо е казал, че е  доволен от колата, като миналата година  Mr. Green ..което някак си обърка феновете или най-малкото ги остави с една ?на в повече  Joy
Според мен ферари има добра еволюция, изглежда и по-стабилно от миналата година ...

Фреш, чакай че и аз се зачудих, ХамилтОн кой пилот ще е да е  Crazy
да покажем новия домашен любимец на ХамилтОн:
- казва се Роско (Roscoe )
ииии ХамилтОн не може без него  Sunglasses.
https://pbs.twimg.com/media/BDgDzQqCcAEFA-o.jpg

Бил го е довел и на предишните тестове:

четох, че името на кученцето всъщност е заигравка с Росберг, а той от своя страна си взел Хамстер и го кръстил - Хамис  Mr. Green ... деца бе, играят си  Mr. Green

# 639
  • София
Тази година ще разчитам на стриймове, нямам нито една от телевизиите, които ще предават Ф1.

Ти хубаво ще разчиташ, ама дали ще има - дано, че и аз май няма да имам. Близуу пуснаха една словенска миналата година вместо РТЛ, по едно време и РАЙ работеше...абе куца работа!

Mr. Green, аа Ланчо, кат ти замирише на изгоряла гума и като му видиш на твоя човек несресаната прическа, шти додИ мерака  Mr. Green

Ланчо, на коя тема си  Crazy  Whistling

Стига бееее, тая година е повечко постриган от всяка друга в началото - ще взема да я харесам Дашето накрая  Twisted Evil

Гледах си снимките от Монца 2010 и реших да попрочета какви сме ги писали - много страсти, много нещо!

ПП Ангелче, на 17 е първото състезание

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 11:36 от Lana

# 640
Аз гледах по РТЛ, но от известно време я нямам.

Иначе дори и да искам /а аз не искам/, не мога да си сложа Булсатком, защото съм в някаква сателитна дупка  hahaha

Лелееее 17, ами то не останало време почти.

# 641
  • КиТ
Юле, Анели, добре че сте вие мацки, че съвсем ни е умряла темата   bouquet.

Подкрепям,добре,че сте вие,че ще изостана с инфото жестоко ooooh!

А стартовоте наближават Crazy #Crazy Crazy

Аз имам РТЛ за радост Crazy даже в средата на сезона разбрах,че го имам преди това карах на стриймове  hahaha hahaha hahaha Ама друго си е да не ти забие и да не се ядосваш като ти забие баш на най интересното #2gunfire

# 642
  • София
Плами, глей Дино к'во прави

Отсега си знам, че ще ми е прблем да ги различавам с Бритни с тия каски - някой да си я смени!

Тоз пък убавец се развежда и ква е свежарка - подстриган, избръснат - бонбон!

Анелинка, ще имаме ли нова тема преди старта? Ако искаш някаква помощ - насреща съм!

Сутил почти сигурно отива във Форс Индия, вместо Бианчи..жалко!

# 643
  • КиТ
МММ Crazy Да загрява,че чакам първи места Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 644
  • Варна
аз съм си на Булсат, но определено ще търся и аз стриймове, защото не са ми приятни българските водещи.
За съжаление в ББС има промяна на състава на водещите, Джейк със сигурност отпада, ..и аз съм мнооого нИщастна от това  Crossing Arms ...
Скай окупират ефира ииии щем не щем, приятни неприятни ще гледаме техните предавания  Crossing Arms

Имам въпросче, ако искате може някой друг да поеме оформлението на темата и пускането. Последните 4ри месеца имах малки "извънредни" ...ситуации и не ми оставаше време да влизам и да пиша в темата.
Може също да бъде на ротационен принцип  Crazy ..
така като гледам, можем да пуснем съвсем спокойно нова тема точно за началото на шампионата  Crazy
за момента съм направила колаж'че  Mr. Green за начална снимка и имам вариант за заглавие. в момента съм в чуденка за подреба на пилоти и календара  Crazy.
Ланчо, ако си мислила по въпроса, казвай идеи  Hug
Както и другите мацки, включвайте се с предложения. Можем съвместно да я оформим  Crazy

йееееееее  Crazy, найс, а  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт